Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wazonik cały i zdrowy, ona bardzo delikatnie się z nim obchodziła:) chyba jest miłośniczka porcelany:)
a dziś zaliczyła pierwszą kąpiel. na porannym spacerze wdepnęła w kupę, miałam jej w wannie umyc tylko łapki, ale wyszła cała. była bardzo grzeczna (tylko raz wyskoczyła;) ). a teraz szaleje zbój mały!

frania dostała już dwa ubranka, a wczoraj zamówilam jej dwa kolejne (oszalałam!). jak mi sie uda, to zrobię jej kilka fotek.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paniMysza napisał(a):
matko swięta! dobrze, że ty ze szczecina ;)

A ja mam siostrę we Wro ;P
Prawo majątkowe byłoby po mojej stronie...
Pilnuj się!

Posted

chyba jednak pójdzie do golenia, bo włoski wpadają jej do oczu i łzawi. zastanawiam się też nad podcięciem grzywki, tak jak to robiłam marcelkowi. wszystko dla wygody panienki franciszki:)

Posted

Jasza napisał(a):
Wygląda tak jakoś....GRZECZNIEJ...ale chyba tylko wygląda...:evil_lol::eviltong:

tylko tak wygląda;)
właśnie zrobiła kupę w domu i trochę jej skosztowała i tym samym dołaczyła do pana marcelka i loli - małych zjadaczy kupsztali:)

przed chwilą przyszła dostawa nowych ubranek dla frani, więc spodziewajcie się niebawem zdjęć! wyglada przeuroczo!!:)