Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga ,mam potwierdzenie słowne , po pamiętam " możęsz zrobić konto na dogo ,mi to nie przeszkadza" widzisz ? ;)
Up.
dziękuje , ale nie trzeba mnie witać ,bo niektórzy już mnie znają...

Posted

A po cholerę ma tutaj ze mną siedzieć. Bierzcie proszę z przymrużeniem oka to co on pisze, bo przekręca i jest niedoinformowany - o wielu rzeczach on nie wie...
Rzeczywiście ja nie wyrabiam czasowo, no ale pisze jak mogę często. no o ile mam coś do powiedzenia.
tutaj nie pisałam, bo skłaniam się ku temu aby Nefra została moim prywatnym psem.
Kiba bardzo polubiła nową koleżankę...

A Ciebie Ernii (boszzz cóż za debilny nick) ludzie tutaj znają z pogryzionej facjaty ;P

Posted

BoUnTy - spoko, każdego to czeka, spotykamy tu naszą rodzinę albo swoje dzieci - kolej rzeczy :lol: potrzebujemy nowych wolontariuszy :loveu: ! - jak zacznie zdradzać sekrety rodzinne to go przegonimy :evil_lol:, na razie jest oki :ylsuper:

Posted

BoUnTy napisał(a):

tutaj nie pisałam, bo skłaniam się ku temu aby Nefra została moim prywatnym psem.
Kiba bardzo polubiła nową koleżankę...

ja stawiam, ze zostanie...wiem cos o tym;), ale nie zwalnia cie to od pisania :):P

Posted

chciałam przypomnieć, że przez mieszkanie BoUnTy przewinęło się już tyle bid, że należy już chyba liczyć w tonach :evil_lol: - szkoda takiego obrotnego, skutecznego i mądrego DT :shake:

Posted

JOMA napisał(a):
chciałam przypomnieć, że przez mieszkanie BoUnTy przewinęło się już tyle bid, że należy już chyba liczyć w tonach :evil_lol: - szkoda takiego obrotnego, skutecznego i mądrego DT :shake:

Dlatego negocjuje... szkoda mi Dt. A z drugiej strony szkoda mi Kiby, bo bardzo się z nią zżyła.

Posted

Mówię, mama stara się mnie namówić, ale ja wytaczam kontargumenty - nie chce na stale 3 psa.
Nie mówiąc już o tym, że ona będzie się starzeć razem z moimi kundlami i ie będzie mnie stać zapewne na leczenie w tym samym czasie 3 psow, a wiadomo, ze niemal każdy starszy pies na cos choruje...

Posted

a to mama chce malutką zostawić :)
ja wlaśnie miałam taką sytuację jak piszesz, dwa starsze pieski, w tym samym mniej więcej czasie intensywnie leczone.
na szczęscie została mi pani lola.
ale mamie sie nie dziwie, w ogóle :)

Posted

Nefra wcxzoraj miała robione RTG.
Łapa jest nadal złamana.
o ile kośc łokciowa się zrosła, to kość promieniowa jest złamana.

Posted

Moj post zjadło i dopiero teraz zobaczyłam...
Pisałam, że dalej mam ograniczyć małej ruch, skakanie, nosić ją na rękach - to bedzie niezwykle trudne, no ale próbuje.
Lapy nie gipsujemy, nie bedzie też operacji, bo weterynarz [a to dobry diagnosta] powiedział, że to za mały piesek, młody, wiec jeszcze rośnie i kosteczki są malutkie - nie dosc, że operacja byłaby kosztowna i skomplikowana, to istnieje spore ryzyko, że po niej byłoby gorzej.

Posted

Dość żywiołowa? Toż to chodzący tajfun! Gryzie moją Kibusie ciągle. Ukryje się, zapoluje i ciągnie za ucho ;D
mamy dzisiaj w stadku jakiś nieżycik jelitowy - wszystko pod kontrolą, ale wszystko obsrane ;P
Nie wiem co zrobić z łapką, jak ograniczyć jej ruch. W klatce jej nie zamknę, bo wszyscy będą wiedzieć.

Posted

Nefra normalnie wszła na balkon ,chciała podejść do Fanty i ją obwąchać ,a tu Fanta dostaje "szału" i ją zaczyna gryść , ale najmocniej ugryzła ją w luk brwiowy ma rane głęboką ale z niej nie krwawi a do tego łzawi , a ja nie wiem co zrobić ;/.