ania90 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 no wiesz podziel se Johnem z innymi dziewczynami a nie tak samolubnie tylko dla Ciebie;) Quote
Jaga. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='ania90']no wiesz podziel se Johnem z innymi dziewczynami a nie tak samolubnie tylko dla Ciebie;)[/QUOTE] dzielić się? moim syneczkiem? o nie:diabloti::diabloti::diabloti: paniiMysza fooootkiiii... albo anegdotkę chociaż jakąś... proooooszę... :) Quote
paniMysza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 a no właśnie jakoś sie z fotami zaniedbałam:) a z anegdotek to może taka, ze wczoraj sie z franciszką bawiłam w walki psów (w sensie ja i frania to psy i walczymy) i ten mały łobuziak ściagnął mi okulary z nosa i z nimi uciekł:) Quote
paniMysza Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 mam jedna fajna fotke, ale to poźniej, jak ja zgram na komputer:) Quote
mychaaaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ale dziewczyny fajnie śpią hihi :loveu: a Lolka niezłe sztuczki językiem robi :evil_lol: Quote
paniMysza Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 wczoraj na szkoleniu frania uczyła sie niepodejmowania pokarmu (kiełbasy) z ziemi. oczywiście podjęła:) ale po któryms razie skumała, że nie wolno. oczywiście chwycone pętko wypluła, jak jej kazałam:) moja zdolniacha!:) Quote
Jaga. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 aaaaaaaaaaa to super:loveu: ćwiczcie ćwiczcie to potem będzie chodzić jak mój Johnny koło stert żarcia i nic nie będzie brała a jak się zapomni to wypluje sama ;) grzywki są mądrymi psami tylko trzeba do nich trafić;) super że Wam się tak udaje, cieszę się bardzo:) Goldie przyniosla mi wczoraj zdechłego zamumifikowanego ptaszka :angryy: i oczywiście nie chciała wypluć, musiałam go wyjąć:roll: błeeee.... Quote
paniMysza Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mój edek na łące zbierał martwe myszy i też nie chciał oddać:| fu:| Quote
Jaga. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ale ona chciała oddać, przybiegła do mnie taka szczęśliwa ;/ tylko nie chciała wypluć sama, musiałam jej wyjąć - ona otwiera pysia i ładnie oddaje myszy kocha Tessi ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a ja bym poogladala jakies filmiki z Frania i Lolą :loveu: Quote
paniMysza Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 stary aparat mi wysiadł, ale mam juz nowy więc niebawem cos wstawię:) Quote
paniMysza Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 a na szkoleniu w srode zaczelismy ju,z prace bez smyczy:) Quote
oliva Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 paniMysza napisał(a):a na szkoleniu w srode zaczelismy ju,z prace bez smyczy:) Brawo! Ile Wam jeszcze zostało do końca kursu? Su drugi tydzień chodzi na treningi agility, ona od początku pracuje bez smyczy, na szczęście nie mamy problemu z utrzymaniem jej przy sobie na placu. Całkiem fajna zabawa, a dla Frani, która jest taka żywiołowa będzie jeszcze fajniejsza pewnie :) A jak z zostawanie w domu? Sikanie się skończyło? Quote
paniMysza Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 z sikaniem już o wiele lepiej! w ciagu dwoch tygodni zdazyło jej sie 3 razy, wiec jestem zadowolona:) na kursie agility pracuje się od poczatku bez smyczy, ale frania miala z tym problem, dlatego poszłyśmy na szkolenie:) zajęcia mamy chyba do 8 czerwca. został nam juz tylko blok pracy bez smyczy:) i jak wam idzie na szkoleniu? Quote
oliva Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 paniMysza napisał(a):z sikaniem już o wiele lepiej! w ciagu dwoch tygodni zdazyło jej sie 3 razy, wiec jestem zadowolona:)to naprawdę ładny wynik :klacz: paniMysza napisał(a):na kursie agility pracuje się od poczatku bez smyczy, ale frania miala z tym problem, dlatego poszłyśmy na szkolenie:) jak zaczynałyśmy Su nie umiała zostawać, teraz już umie :) paniMysza napisał(a):i jak wam idzie na szkoleniu?to dopiero czwarty trening, ale pomału do przodu, fajna zabawa Quote
paniMysza Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 frani bardzo podobaja sie wszytskie przeszkody. a tunel uwielbia! nawet taki dlugi i zakrecony:) Quote
oliva Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 paniMysza napisał(a):frani bardzo podobaja sie wszytskie przeszkody. a tunel uwielbia! nawet taki dlugi i zakrecony:) wszystkie tzn? u nas przeszkody są wprowadzane stopniowo, na razie tunel i hopki tunel jest fajny, tak, można przez niego pędzić jak wiatr :lol: Quote
paniMysza Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 pokazalam jej wszystkie i na wszystkie chciała wejść, powachac i wyprobować:) Quote
Recommended Posts