Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']no wiesz podziel se Johnem z innymi dziewczynami a nie tak samolubnie tylko dla Ciebie;)[/QUOTE]
dzielić się? moim syneczkiem? o nie:diabloti::diabloti::diabloti:

paniiMysza fooootkiiii... albo anegdotkę chociaż jakąś... proooooszę... :)

Posted

a no właśnie jakoś sie z fotami zaniedbałam:) a z anegdotek to może taka, ze wczoraj sie z franciszką bawiłam w walki psów (w sensie ja i frania to psy i walczymy) i ten mały łobuziak ściagnął mi okulary z nosa i z nimi uciekł:)

Posted

wczoraj na szkoleniu frania uczyła sie niepodejmowania pokarmu (kiełbasy) z ziemi. oczywiście podjęła:) ale po któryms razie skumała, że nie wolno. oczywiście chwycone pętko wypluła, jak jej kazałam:) moja zdolniacha!:)

Posted

aaaaaaaaaaa to super:loveu: ćwiczcie ćwiczcie to potem będzie chodzić jak mój Johnny koło stert żarcia i nic nie będzie brała a jak się zapomni to wypluje sama ;)
grzywki są mądrymi psami tylko trzeba do nich trafić;) super że Wam się tak udaje, cieszę się bardzo:)

Goldie przyniosla mi wczoraj zdechłego zamumifikowanego ptaszka :angryy: i oczywiście nie chciała wypluć, musiałam go wyjąć:roll: błeeee....

Posted

ale ona chciała oddać, przybiegła do mnie taka szczęśliwa ;/ tylko nie chciała wypluć sama, musiałam jej wyjąć - ona otwiera pysia i ładnie oddaje
myszy kocha Tessi ;)

Posted

paniMysza napisał(a):
a na szkoleniu w srode zaczelismy ju,z prace bez smyczy:)

Brawo!
Ile Wam jeszcze zostało do końca kursu?
Su drugi tydzień chodzi na treningi agility, ona od początku pracuje bez smyczy, na szczęście nie mamy problemu z utrzymaniem jej przy sobie na placu.
Całkiem fajna zabawa, a dla Frani, która jest taka żywiołowa będzie jeszcze fajniejsza pewnie :)

A jak z zostawanie w domu?
Sikanie się skończyło?

Posted

z sikaniem już o wiele lepiej! w ciagu dwoch tygodni zdazyło jej sie 3 razy, wiec jestem zadowolona:)
na kursie agility pracuje się od poczatku bez smyczy, ale frania miala z tym problem, dlatego poszłyśmy na szkolenie:) zajęcia mamy chyba do 8 czerwca. został nam juz tylko blok pracy bez smyczy:)

i jak wam idzie na szkoleniu?

Posted

paniMysza napisał(a):
z sikaniem już o wiele lepiej! w ciagu dwoch tygodni zdazyło jej sie 3 razy, wiec jestem zadowolona:)
to naprawdę ładny wynik :klacz:

paniMysza napisał(a):
na kursie agility pracuje się od poczatku bez smyczy, ale frania miala z tym problem, dlatego poszłyśmy na szkolenie:)
jak zaczynałyśmy Su nie umiała zostawać, teraz już umie :)

paniMysza napisał(a):
i jak wam idzie na szkoleniu?
to dopiero czwarty trening, ale pomału do przodu, fajna zabawa

Posted

paniMysza napisał(a):
frani bardzo podobaja sie wszytskie przeszkody. a tunel uwielbia! nawet taki dlugi i zakrecony:)

wszystkie tzn?
u nas przeszkody są wprowadzane stopniowo, na razie tunel i hopki
tunel jest fajny, tak, można przez niego pędzić jak wiatr :lol: