Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten aussie to PAŹ KRÓLOWEJ Duch Wrzosowisk FCI;) Masz może więcej jego zdjęć?:evil_lol:

Ale ma korale i ta poza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Julix']Znalazlam jeszcze takie w miare:

Słodki jest:loveu:Znasz może jego właścicieli?:cool3::cool3:bo chętnie poznałabym w wielkopolsce jakiś aussimaniaków:evil_lol:A Duke pewnie by się pobawił z takim kolegą;)

Posted

Julix napisał(a):
Niestety nie znam. Chwile tylko rozmawialam z takim chlopakiem - chyba jego wlasciciel.

Szkoda;)na innym (********) forum umawiamy się na poznański spacerk moze tez wpadniesz;)

Posted

Julix napisał(a):
Nie :eviltong:

Dlaczego?:roll: Przecież szczeniąt nie będzie ( a z pilnowaniem różnie bywa), wtedy psu ogranicza sie zabawy bo nigdy nie wiadomo czy jakis pies ci nagle za krzaków nie wyskoczy, nie brudzi w domu, nie będzie mieć ropomacicza.

Posted

No tak, ale niejednokrotnie suki po tym zabiegu stawaly sie bez zycia itp. Poza tym ja sie strasznie boje o Daisy. A z pilnowaniem to mam juz wprawę, bo poprzednio tez mialam suczke.

Posted

Julix napisał(a):
No tak, ale niejednokrotnie suki po tym zabiegu stawaly sie bez zycia itp. Poza tym ja sie strasznie boje o Daisy. A z pilnowaniem to mam juz wprawę, bo poprzednio tez mialam suczke.

Że jak bez życia?;) pies się po sterylizacji nie zmienia;)Po kastracji jedynie moze zmniejszyc sie agresja u psa ktora jest spowodowana hormonami itp, ale u suczki nie;)wiem to bo mam 4 wystrelizowane, i nadal z życiem:evil_lol: Ale zobacz zdrowsza jest sterylizacja, i wtedy możesz się zjawiac na wszystkich spacerach dgm:evil_lol::lol::lol:

Posted

No ja nie wiem. Rozne plotki o tym kraza. Dlatego ja sie nie decyduje... Pewnie zalezy od psa... wiq a twoje sa wysterylizowane?

Posted

moje nie są, ale ciągle mam taki zamiar ;)
ale nie chciałabym tymi sterylkami pogorszyć ich sytuacji zdrowotno-psychicznej;) i swojej też;)
ogólnie jestem za, ale boję się narkozy, gojenia, ich bólu i tego, że agresja im skoczy, a gdyby Bystra z Moną miały się prać non stop...:roll:

Posted

Agresja u suczki? U mnie Saba przed sterylizacja i psy i suki atakowala po sterlizacji jak hormowny sie ustabilizowaly nawet ma juz dwoch psich kolegow;).