wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 http://img517.imageshack.us/img517/632/d2nr7.jpg cóż za sielski nastrój;):loveu: Quote
KaRa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ten aussie to PAŹ KRÓLOWEJ Duch Wrzosowisk FCI;) Masz może więcej jego zdjęć?:evil_lol: Ale ma korale i ta poza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
JIM Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Mam pare ale nie udanych :) Wlasnie niedawno sie dowiedzialam, ze to ten Pazik :) Aussiki sa super :D Pozdro Quote
KaRa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Julix']Znalazlam jeszcze takie w miare: Słodki jest:loveu:Znasz może jego właścicieli?:cool3::cool3:bo chętnie poznałabym w wielkopolsce jakiś aussimaniaków:evil_lol:A Duke pewnie by się pobawił z takim kolegą;) Quote
JIM Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Niestety nie znam. Chwile tylko rozmawialam z takim chlopakiem - chyba jego wlasciciel. Quote
KaRa_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Julix napisał(a):Niestety nie znam. Chwile tylko rozmawialam z takim chlopakiem - chyba jego wlasciciel. Szkoda;)na innym (********) forum umawiamy się na poznański spacerk moze tez wpadniesz;) Quote
JIM Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dzieki za info ;D Sprawdze zaraz tamto forum ;D Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ale cudny ten Aussie :loveu: :loveu: a nie chcesz Daisy wysterylizować? ;) Quote
JIM Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 nie chcesz Daisy wysterylizować? ;-) Nie :eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Julix napisał(a):Nie :eviltong: Dlaczego?:roll: Przecież szczeniąt nie będzie ( a z pilnowaniem różnie bywa), wtedy psu ogranicza sie zabawy bo nigdy nie wiadomo czy jakis pies ci nagle za krzaków nie wyskoczy, nie brudzi w domu, nie będzie mieć ropomacicza. Quote
JIM Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No tak, ale niejednokrotnie suki po tym zabiegu stawaly sie bez zycia itp. Poza tym ja sie strasznie boje o Daisy. A z pilnowaniem to mam juz wprawę, bo poprzednio tez mialam suczke. Quote
KaRa_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Julix napisał(a):No tak, ale niejednokrotnie suki po tym zabiegu stawaly sie bez zycia itp. Poza tym ja sie strasznie boje o Daisy. A z pilnowaniem to mam juz wprawę, bo poprzednio tez mialam suczke. Że jak bez życia?;) pies się po sterylizacji nie zmienia;)Po kastracji jedynie moze zmniejszyc sie agresja u psa ktora jest spowodowana hormonami itp, ale u suczki nie;)wiem to bo mam 4 wystrelizowane, i nadal z życiem:evil_lol: Ale zobacz zdrowsza jest sterylizacja, i wtedy możesz się zjawiac na wszystkich spacerach dgm:evil_lol::lol::lol: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a tak a propos: nie zwieksza sie po tym agresja u suk? slyszalam o tym..:roll: Quote
JIM Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No ja nie wiem. Rozne plotki o tym kraza. Dlatego ja sie nie decyduje... Pewnie zalezy od psa... wiq a twoje sa wysterylizowane? Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 moje nie są, ale ciągle mam taki zamiar ;) ale nie chciałabym tymi sterylkami pogorszyć ich sytuacji zdrowotno-psychicznej;) i swojej też;) ogólnie jestem za, ale boję się narkozy, gojenia, ich bólu i tego, że agresja im skoczy, a gdyby Bystra z Moną miały się prać non stop...:roll: Quote
JIM Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ja dokladnie tego samego co ty sie boje... Ogolnie jestem za, jak najbardziej, ale sie tego boje, wiec jestem na nie... Quote
KaRa_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agresja u suczki? U mnie Saba przed sterylizacja i psy i suki atakowala po sterlizacji jak hormowny sie ustabilizowaly nawet ma juz dwoch psich kolegow;). Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no prosze;) naprawdę chciałabym to załatwić, ale czy wyjdzie?..:shake: Quote
JIM Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Czyli jednak zaobserwowalas jakas zmiane :cool1: a jak bedzie na gorsze w przypadku Daisy? Quote
Recommended Posts