Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie mogę...zdjęcia jakie artystyczne :crazyeye: masz dryg:razz:

Kurczę , agility, zazdroszczę ...

A filmik bomba...ezoteryczny poznań :loveu:

Pozdrawiam;)

Posted

No jasne,z e ta po prawej!:cool3:

Kurcze, pooglądałam sobie filmików na youtube z borderami i czuję jak zaczynam pałać miłością do tej rasy. Kocham aktywne psy!:loveu:

Jej... jednak najpierw spróbuję nakręcić tak swojego dalmata, może za kilak lat, jak uda mi się dostać na studia w Wawie i będę miałą czas i pieniądze by tam gdzieś zaświrowac w jakimś kółku agility... to zacznę. Z bokserami i dalmatyńczykami.
A jakby się okazało, że jednak mój bokser biega bo czeka na chrupka a dalmat to samo, to wtedy do paczki dokupie bordera :evil_lol:

Ambitne co?:lol::lol::lol:

Posted

:P Tak ta po prawej ;D Myslalam, ze zadam Wam troche trudu, skoro moja mama miala klopoty :lol:
Patisa Paula co ma Wene biegala wczesniej z bokserem i naprawde fajnie im szlo :) Tylko teraz jest juz na emeryturze, bo ma juz swoje lata. Ale np. Daisy tez biega bardziej na smaczka i jest ok :) Co do bc - to to juz moja milosc od dawna ;)

Od-Nowa ogolnie to ja nie umiem robic takich zdjec, ale na pewno kolezanki porobia :cool3: [czyt. moze Marysia :eviltong:, Tośka ]
no a my bedziemy [ja + siostra] bez psow tym razem ;) Musimy sie jeszcze same doszkolic :oops:

Posted

piękne zdjęcia, wklejaj częściej! :)

powodzenia na semi, ja mam nadzieję nieco skorzystać pośrednio przez Od-Nowę...:evil_lol:

Posted

JIM napisał(a):
:P Tak ta po prawej ;D Myslalam, ze zadam Wam troche trudu, skoro moja mama miala klopoty :lol:

Ja sie przyznaje bez bica- poznalłam po szelkach :diabloti: A raczej porownałam dwa zdjecia ze soba i taki efekt mi wyszedl.

Posted

JIM

no a my bedziemy [ja + siostra] bez psow tym razem ;-) Musimy sie jeszcze same doszkolic :oops:

no już widziałam po listach,że nie zobaczę Daisy :cool1:
na razie zapowiada się,że i Wy nie zobaczycie Lirki. TZ chyba nie będzie mógł pojechać a wtedy sprawy strasznie się komplikują. Więc może się okazać,że też sama przyjadę :shake: najgorsze,że przepowiadają deszczowy weekend :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Dziekujemy wszystkim za odwiedziny ;P :)
Od-Nowa widzisz jednak wszystko sie ulozylo i nawet pogoda dopisała ;))

Zdjecia, zdjecia...

I dzisiejszego wypadu nad jezioro :

Wcześniej to była mała, nieporadna kulka, a teraz ..

Posted

zdjęcia cudo ale dlatego,że piękne psy na nich są :lol:
potwór wodny ekstra! bardzo jej się pyszczek zmienia. Ale i tak jest jedna jedyna nie do podrobienia ;)