ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 piękne:loveu: ale za malo nas dopieszczacie:eviltong: Quote
Patisa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No nie mogę...zdjęcia jakie artystyczne :crazyeye: masz dryg:razz: Kurczę , agility, zazdroszczę ... A filmik bomba...ezoteryczny poznań :loveu: Pozdrawiam;) Quote
Od-Nowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 a my się za tydzień spotkamy :cool3: i poznamy :lol: Quote
JIM Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Witaj Patisa :) Dziekujemy za mile komentarze :D :loveu: Od-Nowa to super ze bedziecie :) A w sobote czy w niedziele? ;) Quote
JIM Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 W sumie dawno juz nic nie dawałam :) Zdjecia zrobione juz jakis czas temu Quote
JIM Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 I z ostatniego treningu :P sesja borderowa: I zagadka: ktora to Ema? :D Quote
Patisa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No jasne,z e ta po prawej!:cool3: Kurcze, pooglądałam sobie filmików na youtube z borderami i czuję jak zaczynam pałać miłością do tej rasy. Kocham aktywne psy!:loveu: Jej... jednak najpierw spróbuję nakręcić tak swojego dalmata, może za kilak lat, jak uda mi się dostać na studia w Wawie i będę miałą czas i pieniądze by tam gdzieś zaświrowac w jakimś kółku agility... to zacznę. Z bokserami i dalmatyńczykami. A jakby się okazało, że jednak mój bokser biega bo czeka na chrupka a dalmat to samo, to wtedy do paczki dokupie bordera :evil_lol: Ambitne co?:lol::lol::lol: Quote
Od-Nowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 takich prostych pytań to nam nie zadawaj :eviltong: p.s. my będziemy (na wyrost) w niedziele ;) też zabieram aparat ale liczę na Ciebie :diabloti: na Was Quote
JIM Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 :P Tak ta po prawej ;D Myslalam, ze zadam Wam troche trudu, skoro moja mama miala klopoty :lol: Patisa Paula co ma Wene biegala wczesniej z bokserem i naprawde fajnie im szlo :) Tylko teraz jest juz na emeryturze, bo ma juz swoje lata. Ale np. Daisy tez biega bardziej na smaczka i jest ok :) Co do bc - to to juz moja milosc od dawna ;) Od-Nowa ogolnie to ja nie umiem robic takich zdjec, ale na pewno kolezanki porobia :cool3: [czyt. moze Marysia :eviltong:, Tośka ] no a my bedziemy [ja + siostra] bez psow tym razem ;) Musimy sie jeszcze same doszkolic :oops: Quote
ariss Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 a ja po uszach:diabloti::eviltong: zdjęcia śliczne, a 3 BC:loveu: Quote
wiq Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 piękne zdjęcia, wklejaj częściej! :) powodzenia na semi, ja mam nadzieję nieco skorzystać pośrednio przez Od-Nowę...:evil_lol: Quote
aina155 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 JIM napisał(a)::P Tak ta po prawej ;D Myslalam, ze zadam Wam troche trudu, skoro moja mama miala klopoty :lol: Ja sie przyznaje bez bica- poznalłam po szelkach :diabloti: A raczej porownałam dwa zdjecia ze soba i taki efekt mi wyszedl. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witamy sie u was :lol: Oby dwie sunie są śliczne ale Emma :loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 anitaaa i bartis napisał(a): Emma Ema :razz: Piękne borderze foty :loveu: A rozpoznać na nich Emę to pestka! :cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 JIM no a my bedziemy [ja + siostra] bez psow tym razem ;-) Musimy sie jeszcze same doszkolic :oops: no już widziałam po listach,że nie zobaczę Daisy :cool1: na razie zapowiada się,że i Wy nie zobaczycie Lirki. TZ chyba nie będzie mógł pojechać a wtedy sprawy strasznie się komplikują. Więc może się okazać,że też sama przyjadę :shake: najgorsze,że przepowiadają deszczowy weekend :cool3: Quote
JIM Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Dziekujemy wszystkim za odwiedziny ;P :) Od-Nowa widzisz jednak wszystko sie ulozylo i nawet pogoda dopisała ;)) Zdjecia, zdjecia... I dzisiejszego wypadu nad jezioro : Wcześniej to była mała, nieporadna kulka, a teraz .. Quote
JIM Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ..istny potwór z Loch Ness :) Daisy - nurek :) Quote
Od-Nowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 zdjęcia cudo ale dlatego,że piękne psy na nich są :lol: potwór wodny ekstra! bardzo jej się pyszczek zmienia. Ale i tak jest jedna jedyna nie do podrobienia ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 W końcu łaskawie dodałyście zdjęcia - dzięki! :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 http://img232.imageshack.us/img232/2992/23450305.jpg śliczna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts