Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shangri fajnie, ze do nas trafiłas :loveu: Dziekuje Wam wszystkim.Jak tylko bede miec czas to obiecuje , ze nadrobie zaleglosci u Was. Wybaczcie, ale juz odpoczatku roku juz nas mecza iloscia materialu.. ;( A teraz na weekend [dzisiaj wyjazd] jedziemy z siostra towarzysko na DCDC do Warszawy ;)

Posted

Nie mogę się doczekać aby zobaczyć Emmę w akcji na zawodach ... myślę, że w następnej edycji DCDC zastąpicie miejsce Pauli, która pewnie będzie zbierać laury w openach :) :cool3: .

Posted

Czesc wszystkim! :loveu: Wreszcie znalazlam troche czasu, zeby cos napisac. Qrocilysmy z DCDC bylo super :) Troche psiakow sfotografowalam ale ogolnie to lepiej mi sie ogladalo na zywo niz przez obiektyw.. no i jak zobaczylam wokół siebie grupke ludzi z lustrzankami i wielkimi obiektywami to stwierdzilam, ze to chyba nie dla mnie ;) Poznalam kilka nowych osob i psow ;) Zdjecia zawsze mam jakies w zapasie ale pozniej jak juz sa nieaktualne to nie mam checi ich wstawiac :eviltong: Jesli chodzi o Daisy to jutro moja siostra Martyna wystepuje z nia na pokazach agility naszego klubu ARTEFAKT na ludzkich zawodach frisbee. Co do Emki to coraz lepiej sie dogadujemy z nia :) Nauczylysmy sie paru sztuczek, fajnie aportuje;)

Malina: nadal kompakt :)
Karolina: Wena to Wena :cool3::loveu: I Paula to Paula :cool3:
A w ogole to wlasnie laduje Twoj filmik z DCDC.

Z tej samej 'sesji' jeszcze:

Pozdrawiamy