Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bbeta : ano moja :D
Dziekuje wszystkim za gratki :)
Daisy w pierwszy dzien chodziła za nia krok w krok obserwujac co robi, czy czasem czegos nie broi, nie gryzie itp. Dzisiaj w drugi dzien moge powiedziec, ze zachowuja sie w stosunku do siebie b. fajnei i mysle, że zadna z nich nie jest poszkodowana z tego powodu, że mieszkaja razem pod jednym dachem :cool3: Dzisiaj młoda badała cierpliwość Daisy, wygladało to naprawde zabawnie, wydaje mi sie ze jak Emka podrosnie bedzie coraz lepiej :loveu: Pozdrawiam i żegnam sie z Wami, bo jutro jade spowrotem nad morze ale juz z dwoma kundlami :loveu:
Dobranoc

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JIM napisał(a):
Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :)

Stegna gdańska;)ehhhh,a myślałam,że morze przypadkiem w jeddno miejsce jedziemy i poznam Twoje psiaki;)i Ciebie oczywiście:razz:

Posted

Gratulacje bordera !!! :loveu::loveu::loveu:
Niech się zdrowo chowa :loveu: !
A jakie sporty masz w planach :cool3: ?

Kurde, ale ten Poznań ma extra ... czyżby stolica border collie ? :)
Ale bym tam chciała mieszkać, a nie ten wstrętny Goleniów :(

Posted

JIM napisał(a):
Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :)

To ja nie mam daleko do Rewala !!! Napisz mi na pv numer kom. to może podjadę z Boo :)

Posted

JIM napisał(a):

O kurde, mój TŻ jest teraz w Pustkowie z rodziną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mała jest słodka :) Cieszę się, że dogadują się z Daisy :) Nie jest zazdrosna? ;)

Posted

Dzieki za odwiedziny!
Tak wiec wrocilysmy! :)
W wielkim skrocie:
NAD MORZEM: swietnie! Pogoda byla naprawde udana, nowi ludzie ahh ahh chyba sie zakochalam! ;]
EMA I DAISS: jedynym zrodlem konfliktu miedzy nimi moze byc zarcie. Tak to zupelnie OK :) bawia sie i razem szaleja. Na Eme trzeba ciagle uwazac bo wszystko ten szkodnik gryzie :D buty bez sznurowadel [podpatrzyla u Daisy], pogryzione meble.. szał :D ale ostatnio bardziej sie skupia i slucha :) Psow innych sie jeszcze troche boi. Nauczylysmy sue siad i waruj, pusc i nie wolno [tak mniej wiecej]. Ogolnie to straszny z niej żarłok. Powoli zaczynamy sie rozumiec :)
Troche fotek. Mam ich zapas na chyba najblizsze trzy lata 8)

Posted

Super, że już wróciłyscie :)

Boskie foty, aż nie wiem którą zacytować :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ema ma śliczną obróżkę ;)

Julia, zmień może nazwę galerii, co? :p