JIM Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Bbeta : ano moja :D Dziekuje wszystkim za gratki :) Daisy w pierwszy dzien chodziła za nia krok w krok obserwujac co robi, czy czasem czegos nie broi, nie gryzie itp. Dzisiaj w drugi dzien moge powiedziec, ze zachowuja sie w stosunku do siebie b. fajnei i mysle, że zadna z nich nie jest poszkodowana z tego powodu, że mieszkaja razem pod jednym dachem :cool3: Dzisiaj młoda badała cierpliwość Daisy, wygladało to naprawde zabawnie, wydaje mi sie ze jak Emka podrosnie bedzie coraz lepiej :loveu: Pozdrawiam i żegnam sie z Wami, bo jutro jade spowrotem nad morze ale juz z dwoma kundlami :loveu: Dobranoc Quote
ariss Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 słodkość!!!!!!!!!!!:loveu: a gdzie nad morze?????Ja jadę w poniedziałek:razz: Quote
JIM Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :) Quote
ariss Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 JIM napisał(a):Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :) Stegna gdańska;)ehhhh,a myślałam,że morze przypadkiem w jeddno miejsce jedziemy i poznam Twoje psiaki;)i Ciebie oczywiście:razz: Quote
JIM Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Pewnie bedzie jeszcze okazja sie poznac :) Quote
ewka i haker Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 my tez jedziemy na morze:D:D tylko jutro:D:D Quote
BooBC Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Gratulacje bordera !!! :loveu::loveu::loveu: Niech się zdrowo chowa :loveu: ! A jakie sporty masz w planach :cool3: ? Kurde, ale ten Poznań ma extra ... czyżby stolica border collie ? :) Ale bym tam chciała mieszkać, a nie ten wstrętny Goleniów :( Quote
BooBC Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 JIM napisał(a):Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :) To ja nie mam daleko do Rewala !!! Napisz mi na pv numer kom. to może podjadę z Boo :) Quote
Paulina_mickey Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 http://img57.imageshack.us/img57/9671/e3qz3.jpg słodkości :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 JIM napisał(a):Do Pustkowa - tam gdzie wczesniej - okolice Rewala, Trzesacza, Pobierowa. A Ty gdzie sie wybierasz? :) O kurde, mój TŻ jest teraz w Pustkowie z rodziną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mała jest słodka :) Cieszę się, że dogadują się z Daisy :) Nie jest zazdrosna? ;) Quote
Avaloth Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 cudoowna :loveu: czyli dziewczynki się lubią, to jeszcze lepiej :) już czekamy na nowe fotki :D Quote
Avaloth Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Przyszłam się pożegnać, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas jeszcze tu wejść^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 O rany, ale super :loveu: Julia, ogromne gratulacje! :multi::loveu: Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 my z Gassulą już wróciłyśmy;)teraz czekamy na Was i oczywiście na cudną foto-relację:multi: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 jeszcze nie mialam okazju pogratulowac nowych czterech lapekkk w waszym domku ;p wiec gratuluje ;* Quote
ewka i haker Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mowily ze prawie cale wakacje tam siedza Quote
JIM Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Dzieki za odwiedziny! Tak wiec wrocilysmy! :) W wielkim skrocie: NAD MORZEM: swietnie! Pogoda byla naprawde udana, nowi ludzie ahh ahh chyba sie zakochalam! ;] EMA I DAISS: jedynym zrodlem konfliktu miedzy nimi moze byc zarcie. Tak to zupelnie OK :) bawia sie i razem szaleja. Na Eme trzeba ciagle uwazac bo wszystko ten szkodnik gryzie :D buty bez sznurowadel [podpatrzyla u Daisy], pogryzione meble.. szał :D ale ostatnio bardziej sie skupia i slucha :) Psow innych sie jeszcze troche boi. Nauczylysmy sue siad i waruj, pusc i nie wolno [tak mniej wiecej]. Ogolnie to straszny z niej żarłok. Powoli zaczynamy sie rozumiec :) Troche fotek. Mam ich zapas na chyba najblizsze trzy lata 8) Quote
Olusia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Super, że już wróciłyscie :) Boskie foty, aż nie wiem którą zacytować :loveu::loveu::loveu::loveu: Ema ma śliczną obróżkę ;) Julia, zmień może nazwę galerii, co? :p Quote
Recommended Posts