JIM Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aaa to fajnie pewnie tam jest No fajnie było. A w ogole to witaj ;) tylko problem jest taki ze bylam na tym watku i nie ma Martyny;( No bez jaj :lol: No byly zarty :diabloti: Miłego wyjazdu zyczymy :loveu: Witamy się Piękne zdjęcia http://img141.imageshack.us/img141/6932/43118996ok1.jpg Widać że dla Daisy to sama przyjemność Czesc Pimpek :) agility lubi. Dzieki Helga i Nicka! W ogole milo nam goscic Was w naszej galerii - zapraszamy czesciej :multi: Daisy Dla nas już za późno na naukę niezatrzymywania się przed hopkami - nie wiem czy jakbym wróciła do biegania na niskich to coś by to dało Zazdroszczę Poznania - w Warszawie tak naprawdę dużo się nie dzieje, nie mamy szans Nigdy nie jest za pozno ;) Mozecie sprobowac :cool3: My teraz przerzucilysmy sie na slalom metoda tunelowa ;) Co do Poznania wcale tak duzo sie nie dzieje - powiedziala bym ze na odwrot. Chociaz mi sie tu bardzo podoba. Zaraz fotki :D Quote
JIM Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Spacerek z Paula :) [od Weny] Mokra Daiss Kto tak potrafi jak Wena? Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 swietne fotz sykoda ye to ye to yart dyiekujemz:D:D:D Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 julia bedyie dobrey ynajdyiemz w autobusie podobnego:D:D:D Quote
JIM Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Witanko ze spanielem Paula&Wen A w ogole to oszalałam na punkcie FERNANDO TORRESA :loveu: jest absolutnie idealny :loveu: co za beznadziejna milosc :niewiem: Quote
Helga&Ares Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 JIM napisał(a): Dzieki Helga i Nicka! W ogole milo nam goscic Was w naszej galerii - zapraszamy czesciej :multi: przecież ja już długo do Was zaglądam:crazyeye: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dobry wieczór :) To zdjęcie Pauli i Weny razem jest niesamowite :loveu: http://img241.imageshack.us/img241/7463/52815413fa0.jpg Jak romantycznie... ;) Quote
JIM Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Dzieki, dzieki :D No musimy razem Ewka zapolowac na sobowtora :P Helga to mialo byc do Nicki tylko, ale rzeczywiscie zabrzmialo jakby do Was obu :) Ale Was też witamy :) Quote
eria Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale tu znowu piękne foty :loveu: ta mi się strasznie podoba:loveu: http://img241.imageshack.us/img241/7356/11om7.jpg i w ogóle foty Twojego autorstwa przedstawiające ludzi ze swoimi psami są fantastyczne -ukazują więź !!:loveu: Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Julia to jak wroce to cos bedziemy lowic:D:D Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 super zdjecia:D szczególnie ostatnie;D mi tez sie podoba on:loveu: ale moge ci go odstąpic jak chcesz:D hehe:) Quote
Nicka* Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Super zdjęcia :loveu: obie psicie urocze :) Daisy śmiesznie wygląda jak jest mokra :P będe zaglądać na pewno :) Quote
Bzikowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zdjęcie Pauli z Weną przeboskie :modla: Co ja mówię, wszystkie takie są, wzrok Daisy... :loveu: Co do tych hopek - robimy długie proste na niskich tyczkach i inne ćwiczonka dla piesków specjalnej troski :evil_lol: Jestem dobrej myśli, co ma się nie udać, he :lol: Będziecie na zawodach w Jedlińsku [12-13.07]? Fernando daje radę. :razz: Zwłaszcza spocony :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Fotki superowe - zarówno z treningów, z rynku jak i spacerku z Paulą :loveu: Mam pytanko - wiesz jaka to grupa robiła te pokazy "akrobatyczne" w rynku? :roll: Quote
JIM Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Dziekujemy za mile komentarze :) Tak wiec my sie oficjalnie zegnamy sie na 2 tygodnie :) Wybywamy nad morze. Anza nie wiem co to byla za grupa. Slyszalam ze byli z Hiszpanii. Bzikowa nie bedziemy na tych zawodach.. Myslimy nad Warszawa ;) Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale Wam dobrze! A gdzie jedziecie nad morze? Pogody Wam życzymy;) Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sliczne zdjecie Daisy skaczącej przez przeszkody:D miłego wyjazdu nad morze:) Daisy jedzie z wami??:D skad wziełas ten zachód słonca??:O Quote
JIM Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 My jedziemy do Pustkowa - to jest takie mialo miasteczko miedzy Pobierowem a Trzesaczem [dalej Rewal] :) Anza moja sisotra pamietala: to byla grupa Grupo Puja Taki zachod był podczas naszego wczorajszego treningu. Daisy jedzie oczywiscie z nami na morze ;) Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 o a ja wiem gdzie jest pustkowo bo moja koleżanka tam była jak ja bylam niedaleko na wakacjach i pojechalismy tam:) mała miejscowosc ale nawet fajna :) mozlowe że przez te 3 lata sie rozrosła:) o fajnie ze taki zachód widzieliscie:) to miłych wakacji i czekamy na zdjecia jak wrócisz:D Quote
Anza&Hacker Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzieki za info dot. grupy :cool3: Zdjęcia agilitowe i zachodzik - miodzio! :loveu: Nad to morze zabieracie Daisulke? Chyba jej nie zostawicie, co?! :mad: Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia-ale to już w sumie wiesz:evil_lol: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 już sie nie mogę doczekać tych pięknych fot Daisy nad morzem. Nie ma nic piękniejszego od psa wykąpanego w morzu i wytarzanego w piachu:loveu: Ahhh byłam z Foxi nad morzem ...chciałabym to jeszcze powtórzyć:loveu: Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nadrobiłam zaległości :) najfajniejsze są fotki mokrej Daisy :evil_lol::loveu: no i z aglitty jak zwykle świetne ;):loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 witamy jak nad morzem jak z wami gadalm to wynikalo ze dobrze a to co mialam Pauli przekazac to przekazalam;) Quote
Recommended Posts