Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki, dzieki :) Witaj malgooska :)

Bzikowa no skaczemy juz na wyzszych powoli. Bo na niskich chodzilo o to, zeby uniknac takiego zatrzymywania sie przed hopkami :)
Wakacje pelna para :loveu: wczoraj bylam na Starym Rynku i mam troche fotek. Ale najpierw Daisy na treningu ;)

by Ania&Psy

biedny pies :diabloti:

tunel

Posted

Super zdjęcia. :loveu:
Co tam się działo na rynku? Jakaś inauguracja lata? (chyba nie doczytałam) Fajnie macie, że u Was tak bogato w atrakcje.

Jak to jest, że w Poznaniu zawsze się coś dzieję, a w tym "cudownym" Szczecinie ciągle głucho? (a jak coś już się dzieje to od razu kilka rzeczy na raz :roll:)

Posted

A co to bylo na starym rynku??
bo ja nie wiem co sie działo bo mnie nie bylo cały czas a tak to moze bym pojechała tam..... ciekawie pewnie...:)
super foty:)
te akrobacje niezłe:D

Posted

Dziekuje, dziekuje :)
Na Starym Rynku byl m.in. pokaz wlasnie tych akrobatow - zwiazane z Malta 2008. Fajnie bylo :) W ogole na Starym zawsze cos ciekawego sie znajdzie - a do focenia to na pewno.
Ewka Martyna dobrze.. musicie oddac na nia duzo glosow, bo sie inaczej zalamie :diabloti: Facet z autobusu... hmm... czyzby zazdrosna? :eviltong: a te linki to robi sie tak, ze tam u gory mozna wybrac na taki obrazek [jak piszesz posta] ziemi, albo po prostu wpisujesz [ url ] adres [ / url ] --> bez spacji ;)

Posted

Daisy :loveu:

Dla nas już za późno na naukę niezatrzymywania się przed hopkami - nie wiem czy jakbym wróciła do biegania na niskich to coś by to dało :hmmmm:

Zazdroszczę Poznania - w Warszawie tak naprawdę dużo się nie dzieje, nie mamy szans :lol: