pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dobry wieczór :) Będziemy tęsknić :loveu: Pierwsze kocie zdjęcie ma klimat! Świetne... :) Quote
ewka i haker Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 super te foty pierwsza najlepsza dziekujemy za gratulacje:lol::multi: Quote
Avaloth Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 jakie ma kot ładne oczka :loveu: Daisy:loveu: czekamy na Ciebie cierpliwie:buzi: Quote
Bzikowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Julia :cool3: Nie widziałam Was w Bydgoszczy (byłaś z psem czy bez?) ale za to widziałam, że wstawiasz fotki ! Jakby Ci się gdzieś Bziku zaplątał (biegał w małych zerówkach) to byłabym taaaaaaaka wdzięczna :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 WITAJCIE!!! :multi: Przejrzałam CAŁĄ waszą galerie! Wybaczcie, że wszystkiego nie czytałam, ale to jest ponad siły normalnego śmiertelnika, żeby tak na raz wszystko przeczytać... :oops: Bardzo fajna ta Wasza Daisy, a i też ma równie fajne pańcie, które niezmiernie miło było mi poznać i spędzić w Waszym towarzystwie wczorajsze zawody - bukiecik dla Was! :Rose: Jak tam w końcu dojazd? Zdążyłyście na ten TLK? Jak poradziłyście sobie z tym worem karmy? :evil_lol: Widze ślicznie rysujesz!:loveu: Może zechciała byś narysować mojego Hackera? :roll: http://img134.imageshack.us/img134/286/grafyt6.jpg - superowe! Masz talent! :loveu: [quote name='Julix']A mi z I FCI najpierw border collie, potem owczarki pirenejskie [najlepiej face rase] a potem to nie wiem.. moze mudiki.. hehehe... no widzisz ja najbardziej lubię pirenejczyki (wole la poil long), mudiki, a potem bordery - ale zestaw ten sam :grins: Zapomniałam wczoraj powiedzieć Wam co myślę o tych "face rase" - są bardzo fajne, ale znacznie bardziej - jak by to ująć, spokojne, zrównoważone - coś bardziej jak border powiedzmy - a długokłaczne pirenejczyki są po prostu świrnięte - w życiu codziennym to może bardzo przeszkadzać, ale jak sie z psem chce pracować - to są SUPER! - chociaż wiadomo nie dla każdego, a nawet dla bardzo nielicznych - bo mało kto chce takiego świra :evil_lol: Ostrzegam, że teraz to już będziemy stale Was odwiedzać!!! :megagrin: Quote
JIM Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 WITAJCIE! Przejrzałam CAŁĄ waszą galerie! Wybaczcie, że wszystkiego nie czytałam, ale to jest ponad siły normalnego śmiertelnika, żeby tak na raz wszystko przeczytać... :oops: Szczerze podziwiam ze Ci sie chcialo :) Bardzo fajna ta Wasza Daisy, a i też ma równie fajne pańcie, które niezmiernie miło było mi poznać i spędzić w Waszym towarzystwie wczorajsze zawody - bukiecik dla Was! :Rose: Bardzo nam miło. Przede wszystkim to jeszcze milej było Ciebie poznać ;) Fajnie, ze nam towarzyszlas podaczas zaowodow :D Jak tam w końcu dojazd? Zdążyłyście na ten TLK? Jak poradziłyście sobie z tym worem karmy? :evil_lol: To było cos strasznego.. :lol: ale zdazylysmy.. ale naprawde do teraz nie moge w to uwierzyc! Najpierw dziki bieg na przystanek z wszystkimi torbami, tym worem, pucharem, nagrodami :diabloti: Ludzie patrzyli na nas z politowaniem :cool3: Ledwo co to unioslysmy, jeszcze nie wiedzialyamy od konca gdzie jest dworzec. Mili ludzie z tramwaju [fajny ten Wroclaw ;)] nam pomogli. Problem byl z tym, ze nie mialysmy biletow. Musialysmy blagac zeby nas wpuscili do kas, bo kolejka byla spora. Ale udalo sie! Okazalo sie w ogole ze pociag jedzie 20:35 i mial opoznienie! :eviltong::loveu::multi: Wiec dojechalysmy i od razu padlysmy :D - a ja w koncu nie poszlam do szkoly :multi: Widze ślicznie rysujesz!:loveu: Może zechciała byś narysować mojego Hackera? :roll: http://img134.imageshack.us/img134/286/grafyt6.jpg - superowe! Masz talent! :loveu: Dzieki, dzieki ;) Ja bym narysowala tylko problem z tym, ze ja tak nie umiem "za maownienie" bo wtedy nic mi nie wychodzi.. musze miec wene :eviltong: Twoje rysunki juz ogladlaam dawno temu na stronce - swietne! :D Co do fece rase to tez to slyszlam wlasnie... ;) jednak z pyrkami mam maly kontakt, wiec za bardzo ich nie znam :cool3: a bc to milosc juz dosc dluga :loveu: w kazdym razie zestaw ras ten sam :p DLA STALYCH ODWIEDZACZY I KOMENTATOROW: Dzieki za wszystkie komentarze i odwiedziny:multi: Postram sie wkleic Daisy jak tylko znajde troche czasu, bo masz jeszcze mase zdjec do wstawniania z Bygoszczy i wczorajszych [opis wyzej dotyczy wlasnie nich] DCDC ;) O 100 STRONKA :) Quote
Anza&Hacker Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 GRATULACJE 100 strony! :bigcool: ...i przede wszystkim dotarcia na czas - a Wrocław i owszem, jest fajny - więc zapraszam jak najczęściej (oczywiście na zawody agility, frisbee, wystawy itp.) :cool3: Co do pyrków - ja bym wam nie polecała... na pewno nie jeśli kochacie bordery (łatwiej je dostać, więcej o nich wiecie etc.), a pyrkate są specyficznymi bardzo psami i trzeba je poznać lepiej, żeby się na nie móc zdecydować :p Quote
Bzikowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pochwalcie się jak Wam poszło na DCDC ? Z powyższej rozmowy wsnioskuję, że super, ale może coś więcej usłyszymy? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 oo widze 1oo stronka :multi: to czekamy na fotki :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bzikowa - pańcie Daisy były w roli grupy kibicującej (same nie startowały) Pauli z Weną, które to wygrały pierwsze miejsce w Young Dogach na swoim debiucie :cool3: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Julia, wystarczy klikać na te obrazki klikając, dodajesz poszczególne posty do zacytowanie. Następnie klikasz i gotowe, nie trzeba się bawić z osobnee cytaty;) Quote
ariss Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Gratulue 100 stronki:multi::multi::multi: i jak zwykle czekam na wspaniałe foteczki:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :smilecol::laola::pepsi::cunao: 100 stronka:multi: Quote
Recommended Posts