Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia :cool3:
Nie widziałam Was w Bydgoszczy (byłaś z psem czy bez?) ale za to widziałam, że wstawiasz fotki ! Jakby Ci się gdzieś Bziku zaplątał (biegał w małych zerówkach) to byłabym taaaaaaaka wdzięczna :loveu:

Posted

WITAJCIE!!! :multi:

Przejrzałam CAŁĄ waszą galerie! Wybaczcie, że wszystkiego nie czytałam, ale to jest ponad siły normalnego śmiertelnika, żeby tak na raz wszystko przeczytać... :oops:

Bardzo fajna ta Wasza Daisy, a i też ma równie fajne pańcie, które niezmiernie miło było mi poznać i spędzić w Waszym towarzystwie wczorajsze zawody - bukiecik dla Was! :Rose:

Jak tam w końcu dojazd? Zdążyłyście na ten TLK? Jak poradziłyście sobie z tym worem karmy? :evil_lol:

Widze ślicznie rysujesz!:loveu: Może zechciała byś narysować mojego Hackera? :roll:

http://img134.imageshack.us/img134/286/grafyt6.jpg - superowe! Masz talent! :loveu:

[quote name='Julix']A mi z I FCI najpierw border collie, potem owczarki pirenejskie [najlepiej face rase] a potem to nie wiem.. moze mudiki..
hehehe... no widzisz ja najbardziej lubię pirenejczyki (wole la poil long), mudiki, a potem bordery - ale zestaw ten sam :grins:

Zapomniałam wczoraj powiedzieć Wam co myślę o tych "face rase" - są bardzo fajne, ale znacznie bardziej - jak by to ująć, spokojne, zrównoważone - coś bardziej jak border powiedzmy - a długokłaczne pirenejczyki są po prostu świrnięte - w życiu codziennym to może bardzo przeszkadzać, ale jak sie z psem chce pracować - to są SUPER! - chociaż wiadomo nie dla każdego, a nawet dla bardzo nielicznych - bo mało kto chce takiego świra :evil_lol:

Ostrzegam, że teraz to już będziemy stale Was odwiedzać!!! :megagrin:

Posted

WITAJCIE!

Przejrzałam CAŁĄ waszą galerie! Wybaczcie, że wszystkiego nie czytałam, ale to jest ponad siły normalnego śmiertelnika, żeby tak na raz wszystko przeczytać... :oops:

Szczerze podziwiam ze Ci sie chcialo :)

Bardzo fajna ta Wasza Daisy, a i też ma równie fajne pańcie, które niezmiernie miło było mi poznać i spędzić w Waszym towarzystwie wczorajsze zawody - bukiecik dla Was! :Rose:

Bardzo nam miło. Przede wszystkim to jeszcze milej było Ciebie poznać ;) Fajnie, ze nam towarzyszlas podaczas zaowodow :D

Jak tam w końcu dojazd? Zdążyłyście na ten TLK? Jak poradziłyście sobie z tym worem karmy? :evil_lol:

To było cos strasznego.. :lol: ale zdazylysmy.. ale naprawde do teraz nie moge w to uwierzyc! Najpierw dziki bieg na przystanek z wszystkimi torbami, tym worem, pucharem, nagrodami :diabloti: Ludzie patrzyli na nas z politowaniem :cool3: Ledwo co to unioslysmy, jeszcze nie wiedzialyamy od konca gdzie jest dworzec. Mili ludzie z tramwaju [fajny ten Wroclaw ;)] nam pomogli. Problem byl z tym, ze nie mialysmy biletow. Musialysmy blagac zeby nas wpuscili do kas, bo kolejka byla spora. Ale udalo sie!
Okazalo sie w ogole ze pociag jedzie 20:35 i mial opoznienie! :eviltong::loveu::multi:
Wiec dojechalysmy i od razu padlysmy :D
- a ja w koncu nie poszlam do szkoly :multi:

Widze ślicznie rysujesz!:loveu: Może zechciała byś narysować mojego Hackera? :roll:

http://img134.imageshack.us/img134/286/grafyt6.jpg - superowe! Masz talent! :loveu:

Dzieki, dzieki ;) Ja bym narysowala tylko problem z tym, ze ja tak nie umiem "za maownienie" bo wtedy nic mi nie wychodzi.. musze miec wene :eviltong: Twoje rysunki juz ogladlaam dawno temu na stronce - swietne! :D

Co do fece rase to tez to slyszlam wlasnie... ;) jednak z pyrkami mam maly kontakt, wiec za bardzo ich nie znam :cool3: a bc to milosc juz dosc dluga :loveu: w kazdym razie zestaw ras ten sam :p

DLA STALYCH ODWIEDZACZY I KOMENTATOROW:
Dzieki za wszystkie komentarze i odwiedziny:multi: Postram sie wkleic Daisy jak tylko znajde troche czasu, bo masz jeszcze mase zdjec do wstawniania z Bygoszczy i wczorajszych [opis wyzej dotyczy wlasnie nich] DCDC ;)

O 100 STRONKA :)

Posted

GRATULACJE 100 strony! :bigcool:

...i przede wszystkim dotarcia na czas - a Wrocław i owszem, jest fajny - więc zapraszam jak najczęściej (oczywiście na zawody agility, frisbee, wystawy itp.) :cool3:

Co do pyrków - ja bym wam nie polecała... na pewno nie jeśli kochacie bordery (łatwiej je dostać, więcej o nich wiecie etc.), a pyrkate są specyficznymi bardzo psami i trzeba je poznać lepiej, żeby się na nie móc zdecydować :p