Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina_Nett']ewka i haker - skąd bierzesz te piłki i sznury? Ja bym raczej olała kupić, bo pewnie by się zaraz rozleciało to wszystko :evil_lol:
kupuje zwykla mala pilke miekka w zoologicznym gora 4zl
i sznurek taki zeglarski bo najlepszy i to za metr ok1zl'
wiec wychodzi tanio i jest dobre
ta pilka co ma deisy jest po hakerze bo juz nam sznurek przechodzil i deisy dostala i jak widac dobrze sie bawi

Posted

ewka i haker napisał(a):
kupuje zwykla mala pilke miekka w zoologicznym gora 4zl
i sznurek taki zeglarski bo najlepszy i to za metr ok1zl'
wiec wychodzi tanio i jest dobre
ta pilka co ma deisy jest po hakerze bo juz nam sznurek przechodzil i deisy dostala i jak widac dobrze sie bawi

Aha ;) Ja raczej nigdzie takich rzeczy nie kupię, więc zostaje przy normalnych piłeczkach, ewentualnie kupię jakąś na sznurku... kiedyś :eviltong:

Posted

Dzieki wszystkim za odwiedziny :)

widze ze moja pilka jeszczcze sie trzyma:evil_lol:

Twoja pilka jest swietna! :loveu: Bardzo dziekujemy, wlasnie takiej szukalam po sklepach ;) A znajac Daisy, ktora jest bardzo delikatna :roll::p jeszcze długo pożyje. Musimy w końcu też jakieś nowe talerze kupić, bo jeden to zdecydowanie za mało.

Dzisiaj coś innego, zaliczam bardziej to grafiki niz do foto :)

Model: moja siostra ;)

Pozdrawiamy!

Posted

Julix napisał(a):

Twoja pilka jest swietna! :loveu: Bardzo dziekujemy, wlasnie takiej szukalam po sklepach ;) A znajac Daisy, ktora jest bardzo delikatna :roll::p jeszcze długo pożyje. Musimy w końcu też jakieś nowe talerze kupić, bo jeden to zdecydowanie za mało.

Pozdrawiamy!

ja mam chyba jeszcze takie to ci moge dac:lol: ktore mi sie nie przydadza bo haker juz nie moze sie nimi bawic:roll:za ostry jest

jak bedziesz kupowac to mi powiedz ja tez musze miec nowe