Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Gassi :D

KaRa no polubila calkiem niedawno, bo wczesniej ja raczej nie interesowaly ;) Teraz sukamy takich miekkich. Szkoda, ze nie da sie u Ciebie ich zalatwic ale i tak dzieki za checi ;)

Posted

Julix napisał(a):
Będziemy zaglądać do sklepow ;) Jak nigdzie nie dostaniemy to sie odezwiemy KaRa, ok? :shiny::wink:

Ok.
Ja sobie teraz zamawiam Hiltona speedy ale te są twarde, a dla Pauli Hiltona funny;)

Posted

To wiesz KaRa.... My tez zamowilybysmy jednak. Te same co Paula. Dwie jakby dalo rade. Dopisalabys nas do listy zamawiajacych? 8-)

a jaka cena?:P

Posted

Julix napisał(a):
To wiesz KaRa.... My tez zamowilybysmy jednak. Te same co Paula. Dwie jakby dalo rade. Dopisalabys nas do listy zamawiajacych? 8-)

a jaka cena?:P

Coś ok 4zł , dokładnie dystrybutor nie pamiętał;)Ale byłby po 5tym bo czekam na wypłatę by je zamówić.

Posted

Dobra. Ostatecznie: jak sa po ok.4 zl to poprosimy trzy pilki, jak wiecej to dwie. Dzieki Kara! :cool2: Poczekamy ze spokojem, bo sie nam nie spieszy :) Dzieki jeszcze raz :D

Eria dziekowac :D

A tu jeszcze nocny rysunek [w sensie, ze w nocy rysowany]:

Posted

Jakie mistrz fotki. Jak zwykle :evil_lol:
I na dodatek frizbowe, to już apogeum mistrzostwa ;)
Rysunek toże mistrz.
No to jak juz posypałam komplementami to życzę dobrej nocki i udanego weekendu! :loveu: