Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daisy ślicznie z nowej obróżce, bo świetnie jej pasuje, ale jak już ktoś powiedział, co pięknemu psu nie pasuje? ;)

Masz cudny bannerek :loveu:.

Jak była mała to śliczna kluseczka z niej, ale teraz to już w ogóle! :loveu:.

Ah i jeszcze, cudne fotki.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki:) Jak masz Windows'a to pewnie bedziesz miała też Movie Maker [ a jak nie to można go ściągnać, chyba na dobreprogramy.pl ] i tam po prostu musisz troche pokombinować. Nie pamiętam gdzie jest ta opcja, bo Movie Maker nie chce mi działać i korzystam z Ulead VideoStudio 11. Ale to dość podobnie się robi najpierw wybierasz filmik, potem przeciągasz go na pasek [ gdzie tworzysz swój projekt ], wyciszasz oryginalny głos z filmu, wybierasz muzyczke, przeciągasz ją na pasek, gdzie tworzysz projekt/filmik i zapisujesz :cool3: Tylko trzeba też wybrać odpowiednią końcówke w sensie czy .avi czy .mp4 czy jeszcze jakiś inny, przy tym też trzeba troszke pokombinować [ trzeba znaleźć gdzie to jest ;p ]. W zależności od tego jak zapiszesz bedzie to miało wpływ na jakość filmiku.No to chyba wszystko:cool3:

Posted

a mi podoba się to jak skacze:loveu:
A ta następna fotka nowego psiaka:loveu:zakochałam się:loveu:
boska fotka a jaki obiekt-strasznie mi się ten pies podoba:loveu:

Posted

Tutaj :eviltong:

Dziekujemy za wszystkie komplementy :razz:

Pierwszy psiaczek to Locia - owczarek australijski. Jest naprawde cudne i jej oczy potrafia kazdego rozbroic :loveu:

Parsonek to Bibi, bardzo grzeczny i zakochany w piłeczce na maxa.

A do nas zwitała zima :cool1: Na poczatku sie nawet cieszyłam, ale po pierwszym spacerze mam dość. No i zdjecia prawie wszystkie mi nie wychodzily - w dodatku trafilam jak bardzo mocno sypalo.

Kot na poczatku tylko z niedowierzaniem sie przyglądał

Jak widac niezle posypało

Daisy z tego powodu strasznie zadowolona i tylko na chwile udalo mi sie ja zlapac w miare spokojna bo tak to szalala caly czas w sniegu.

Posted

Hihi czyli następna fanka białego szaleństwa ,
Biana dziś cała szczęsliwa bo znowu pada śnieg i mogła nurkować w śniegu .
Zdjcia jak zwykle śliczne :)
Miziaki dla suńki i pozdrowienia dla Ciebie - no i oczywiście czekamy na wiecej zdjęć :)

Posted

Julia, wiesz, że ja Twoje fotki kocham miłością czystą ale po tym zdjęciu : http://img215.imageshack.us/img215/439/zim3fc6.jpg

to mną po prostu rzuciło o ścianę. Abolutnie B O S K I E. :loveu: Piękny śnieg... U nas był pół dnia i powiedział adieu...
Kot też niczego sobie (uwielbiam takie czarnuszki, niestety sama kocura mieć nie mogę, zaalergizowana rodzinka...). I Dejzinka-papiszcz sprzed kilku stron ;)

Pozdrawiamy!
(po powrocie z odwyku galeriowego:))

Posted

Dziekujemy bardzo wszystkim za mile komentarze :) Ja niestety kompletnie nie mialam ostatnio czasu i dopiero teraz troche sie znalazlo :) Co do sniegu to oczywiscie go juz nie ma - stopnial chyba nastepnego dnia.