Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julix napisał(a):
No taak xD doksztalcam ja czasem, nastepnym razem ja wysle na kurs :diabloti:

Daisy jest po prostu international :diabloti:

Miłego dnia życzymy :calus:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje - ze wzgledu na moj nastroj strasznie milo jest uslyszec cos milego :sweetCyb:
aparat - Fuji finepix s9600 :wink:

BBeta dziekuje - przyda sie :)

Posted

Nawet tym poprzednim robiłaś świetne fotki ;) Musiało mnie nie być, dlatego przeoczyłam zmiane aparatu, albo się po prostu nie pochwaliłaś :cool3: Ale chyba myślałaś o jakimś lustrze z tego co pamiętam

Posted

Tak - myslalam o lustrze. Sama nie wiem czy nie zaluje. Tak czy siak nie mialabym tyle kasy ani wtedy ani teraz, zeby kupowac sobie lustro i jakies obiektywy czy szkielka. Zreszta nie znalam sie na tyle, zniechcecily mnie do tego tez pewne osoby [nie bede mowic kto :diabloti:] do tego. Nie wiem czy dobrze zrobilam, ale mysle, ze tak, bo to i tak jak dla mnie duzy przeskok, bo tam bylo tylko pare trybow [nie bylo najwazniejszego "sport"] i nic sama nie moglam ustawiac. Tutaj to raczej jestem caly czas na M i ciagle sie ucze. A jak sie naucze to moze jakas lustrzanka... :cool3:

Posted

Sama najlepiej wiesz czego potrzebowałaś ;) S9600 to chyba jeden z najbardziej zaawansowanych kompaktów, dla mnie osobiście to też był duży przeskok, bo ogólnie miałam mało styczności z fotografią, ale drugi raz podjęłabym taką samą decyzje ;)

Posted

No czasem mi ten maly tez sie przydaje - wiesz na jakies klasowe fotki, uroczystosci to czasem biore tego samsunga (chodz potem czesto załuję :eviltong:)

Posted

Na drugim zdjęciu świetnie jej się odbija w oczkach czujaś postać ;) A w ogóle to myślałaś ,żeby te zdjęcia gdzieś wysłać, na jakiś konkurs foto ? :razz: