Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdziesz tam :D Jeszcze nic nie wyslane :P Hyhyhy...
Dziekujemy wszystkim! :):) pinczerka wpadajcie :P a tereny takie sobie mamy..

Ostatnio zrobilismy sobie mini trening agility skladajacy sie tylko z 3 przeszkod :D Bylo calkiem niezle jak na tyle zapachów i innych rozpraszaczy.
Pierwszy filmik [nadal jestem obrazaona na youtube]
http://s222.photobucket.com/albums/dd222/JuliaDaisy/?action=view&current=DSCF3802.flv

Drugi:
http://s222.photobucket.com/albums/dd222/JuliaDaisy/?action=view&current=DSCF3806.flv

Trzeci:
http://s222.photobucket.com/albums/dd222/JuliaDaisy/?action=view&current=DSCF3807.flv

I zdjecia:

Posted

Pimpek napisał(a):
A co do filmików to w pierwszym miałam wrażenie że mówisz do Daisy po angielsku xD

Psa też trzeba dokształcać, w końcu w Unii jesteśmy :diabloti:

Fotki jak zwykle rewelacja :klacz:

Posted

Masz latającego psa :-o :loveu:
Filmiki oglądałam, są super, ale mi się zacinają :mad: Na youtube wrzuć, tam zawsze działa.
My dziś właśnie 'ćwiczyliśmy" frizbi... Nakręca się biały, fakt, ale wyskakiwać nie chce ni w cholerę.. Albo bierze talerzyki na klatę albo czeka aż upadnie.
:angryy:
Ale rollerki całkiem nieźle chwyta...
Ach i jeszcze jedno.. Jakie masz talerze? Competition? Czy je mozna dostać tylko przez net albo na zawodach? Bo my mamy taki gumowy, chociaz dosc sztywny szjas karlie... Ludzkiego mu nie kupie bo sie ponoc wcale nie nadają a w zoologach takich dobrych niet.

Posted

Śliczne zdjęcia :loveu:
http://img231.imageshack.us/img231/5392/e4uc5.jpg
Wow :cool3: Jakby skakała na trampolinie :cool3:

Zdjęcia z freesbe są po prostu niesamowite :-o Ogółem wszystkie są cudne, nie mogę przestać się patrzeć :smile:

http://img529.imageshack.us/img529/1348/r2fc8.jpg

Nie ma to jak rozpęd :loveu:

Dziekujemy :oops:

bomba :smile::smile:

rzucasz i focisz jednocześnie?

Nie, tu akurat rzuca siostra - ja robie fotki. Tak rzucac i focic rownoczesnie bym chyba nie umiala :shake:

A co do filmików to w pierwszym miałam wrażenie że mówisz do Daisy po angielsku xD

Psa też trzeba dokształcać, w końcu w Unii jesteśmy :diabloti:

Fotki jak zwykle rewelacja :klacz:

No taak xD doksztalcam ja czasem, nastepnym razem ja wysle na kurs :diabloti:

Na youtube wrzuć, tam zawsze działa

Ale mi cos youtube nie dziala :-( :cry: nie chce sie wgrac zaden filmik! A ten glupi photobucket.. :pissed::zly7:
My dziś właśnie 'ćwiczyliśmy" frizbi... Nakręca się biały, fakt, ale wyskakiwać nie chce ni w cholerę.. Albo bierze talerzyki na klatę albo czeka aż upadnie.
:angryy:
Ale rollerki całkiem nieźle chwyta...
Ach i jeszcze jedno.. Jakie masz talerze? Competition? Czy je mozna dostać tylko przez net albo na zawodach? Bo my mamy taki gumowy, chociaz dosc sztywny szjas karlie... Ludzkiego mu nie kupie bo sie ponoc wcale nie nadają a w zoologach takich dobrych niet. Dzisiaj 20:13

Hmm.. Daisy tez na poczatku nie chciala wyskakiwac bo tym szajsem karlie tylko mozna sie przeciagac. Do rzucania to wg mnie on moze tylko zniechcecic i psa i Ciebie. Ja mam dwa karlie i tym sie glownie "nakrecamy" lub cwicze z nia z nimi nowe figury :P I ja mam tylko jeden talerz na razie - Competition Standard, bo Daisy jest bardzo delikatna i nie mamy nawet jednej dziury w talerzu :cool3: ale tak czy siak musze kupic jeszcze z 2/3. Ja ten akurat kupilam od kolezanki z internetu, bo jej pies w ogole nie byl nim zainsteresowany. A tak to ja w zoologach jeszcze nie widzialam takich - i pewnie takich niegdzie nie dostaniesz... tylko przez net lub na zawodach itp. A Ty moze na razie nie rzucaj mu za duzo tym karlie, bo on nie laduje w ogole [przynajmniej ja nie umiem tak rzucic, zeby opadał jak powinien]
.. Na pewno niedlugo zaliczy swoj pierwszy wyskok :eviltong:

Posted

No właśnie on tak opada na chama strasznie ten karlie...
Leci, leci i nagle fuu na ziemię... A wiem, ze te competitiony są fajowe, na obozie koleżanka rzucała nimi Bzikowi ale tylko rollerki (ja sie dopiero uczę:oops:) i bardzo fajnie za nimi biegał i łapał :loveu: No tylko nie mogę znaleźć w żadnym zoologu, z resztą nie dziwie się, to są dość drogie dyski a pewnie popyt mały. Poszukam w necie, moze na allegro cuś znajdę :lol:

Posted

Jest pare stron skad mozna kupic dyski. To moze lepiej na razie poki nie masz jeszcze takiego normalniejszego talerza to go tylko nakrecaj :D No i rollerki.. a z czasem na pewno nauczysz sie rzucac :D A mi sie ten Competiotion bardzo podoba.. bo z kolei Jawz juz dla Daisy za ciezki pewnie [jak juz mowilam Daisy szybko sie zraza - jest bardzo wrazliwa jesli o to chodzi]