Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że będziecie! :multi:
Właśnie widziałam na liście jakąś Daisy z Poznania ale coś mi się imię przewodnika nie zgadzało... Dlaczego nie Julia?
Chyba, że to mi się coś pomerdało.

Pozdrawiam. ;)

p.s. białas poleca się do zdjęć :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Właśnie widziałam na liście jakąś Daisy z Poznania ale coś mi się imię przewodnika nie zgadzało... Dlaczego nie Julia?
Chyba, że to mi się coś pomerdało.

Bo Daisy biega z siostrą Julii, która ma na imię Martyna ;)
Na dogomani obie razem kryją się pod pseudonimem JIM (jak Julia-I-Martyna) :cool3:

Posted

Dokładnie tak jak Anza napisała ;)
Ogolnie było super :loveu:
Nasze wyniki to :
1. dis (jumping)
2. dis (agility)
3. 2 miejsce (agility)

Filmiki juz sie wgrywaja.

Przede wszystkim jestesmy strasznie zadowolone z Daisy, ze nie zwracała uwagi na sędzine! Tego najbardziej sie obawiałyśmy. Pierwszy przebieg wiadomo - najwiekszy stres, Daisy chyba tez nie wiedziala, ze zaraz bedzie biec. Przed MArtyna miala byc jeszcze jedna osoba i troche "na dziko" wystartowały bo jej nie było. Daisy nie wbiegła do tunelu, niby można było to poprawić i wbiegać jeszcze raz ale nie było sensu stresować Daisy i dlatego od razu był bieg dalej :)
Drugi bieg agility. Małe zamieszanie - Daisy przeskoczyła przez złą hopkę zamiast wbiec od razu na kładkę.
Przy trzecim biegu M nie zrobiła jednej zmiany i była mała impowizacja.
Ale podsumuwując Daisy była naprawde świetna. Tym bardziej, że był to jej debiut i od razu na hali, gdzie też była po raz pierwszy :loveu:;)

Na razie jumping: YouTube - Daisy - jumping 0 - dis

Posted

to jest filmik z debiutu :crazyeye: no szok. Jakby się po to urodziła! Na prawdę.
Jaka energia, radość :multi: A rękaw jest dla psów bardzo trudny więc nie ma się z czego tłumaczyć
czy nawierzchnia tam była taka śliska ??????

Posted

Dziekujemy ;) Daisy rzeczywiscie była dosyć zrelaksowana;) A powierzchnia niestety była śliska. Ale po pierwszym skoku chyba załapała jak mniej więcej skakać. Wiadomo, że na treningach to co innego - na trawce, bez tylu ludzi i psów ;)

Drugi przebieg - najgorszy ze wszystkich :eviltong:

YouTube - Daisy - agility 0 - dis

Posted

Jak wram moje fotki to obejrzę filmiki( boję się ,ze mi komp (tfu, tfu) wywinie numer i znów sie zawiesi na tubie, a wtedy wgrywanie łod nowa:diabloti:)

Gratulacje!!!:multi::multi:

My pierwsze kilka zawodów mieliśmy same DIS:eviltong::eviltong:

Posted

Właśnie obejrzałam 3 filmik, WOW, na początku lekko się zgubiła,ale potem super!!!! ten skręt przed 12 ka na zadku niemalże:crazyeye::crazyeye::loveu: , BRAWO!!!

Posted

Mudik napisał(a):
Właśnie obejrzałam 3 filmik, WOW, na początku lekko się zgubiła,ale potem super!!!! ten skręt przed 12 ka na zadku niemalże:crazyeye::crazyeye::loveu: , BRAWO!!!

Nie Daisy się zgubiła, tylko Martyna za wcześnie jej uciekła w bok :)

Martyno - oprócz pięknego debiutu :loveu: gratuluję zdania egzaminu na prawo jazdy!! :multi:

Posted

Dzieki wszytskim, a szczególnie Tobie Marysiu :D:D
Tak to prawda Dais lepiej sie w tym wszystkim orientowała niż ja ;d
No, a egzamina mam już za soba:)