Bzikowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super, że będziecie! :multi: Właśnie widziałam na liście jakąś Daisy z Poznania ale coś mi się imię przewodnika nie zgadzało... Dlaczego nie Julia? Chyba, że to mi się coś pomerdało. Pozdrawiam. ;) p.s. białas poleca się do zdjęć :lol: Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jakbyś miała wolną rękę do złapania aparatu to prosiłabym o zdjęcie 2 grzywaczek (owłosionej i nie) :modla::cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bzikowa napisał(a):Właśnie widziałam na liście jakąś Daisy z Poznania ale coś mi się imię przewodnika nie zgadzało... Dlaczego nie Julia? Chyba, że to mi się coś pomerdało. Bo Daisy biega z siostrą Julii, która ma na imię Martyna ;) Na dogomani obie razem kryją się pod pseudonimem JIM (jak Julia-I-Martyna) :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://img118.imageshack.us/img118/4217/10rk4.jpg To zdjęcie jest cudowne:loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [SIZE=1]Na dogomani obie razem kryją się pod pseudonimem JIM (jak Julia-I-Martyna) :cool3: :cool1: i wszystko jasne Quote
JIM Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dokładnie tak jak Anza napisała ;) Ogolnie było super :loveu: Nasze wyniki to : 1. dis (jumping) 2. dis (agility) 3. 2 miejsce (agility) Filmiki juz sie wgrywaja. Przede wszystkim jestesmy strasznie zadowolone z Daisy, ze nie zwracała uwagi na sędzine! Tego najbardziej sie obawiałyśmy. Pierwszy przebieg wiadomo - najwiekszy stres, Daisy chyba tez nie wiedziala, ze zaraz bedzie biec. Przed MArtyna miala byc jeszcze jedna osoba i troche "na dziko" wystartowały bo jej nie było. Daisy nie wbiegła do tunelu, niby można było to poprawić i wbiegać jeszcze raz ale nie było sensu stresować Daisy i dlatego od razu był bieg dalej :) Drugi bieg agility. Małe zamieszanie - Daisy przeskoczyła przez złą hopkę zamiast wbiec od razu na kładkę. Przy trzecim biegu M nie zrobiła jednej zmiany i była mała impowizacja. Ale podsumuwując Daisy była naprawde świetna. Tym bardziej, że był to jej debiut i od razu na hali, gdzie też była po raz pierwszy :loveu:;) Na razie jumping: YouTube - Daisy - jumping 0 - dis Quote
Anza&Hacker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Filmik obejrzany - jeszcze przed Waszą wiadomością na dogo - od razu spodobało mi się, że nie poprawiałyście tego tunelu ;) Wilekie GRATULACJE dla całego składu JiM'ów i Dais :Rose: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 to jest filmik z debiutu :crazyeye: no szok. Jakby się po to urodziła! Na prawdę. Jaka energia, radość :multi: A rękaw jest dla psów bardzo trudny więc nie ma się z czego tłumaczyć czy nawierzchnia tam była taka śliska ?????? Quote
JIM Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dziekujemy ;) Daisy rzeczywiscie była dosyć zrelaksowana;) A powierzchnia niestety była śliska. Ale po pierwszym skoku chyba załapała jak mniej więcej skakać. Wiadomo, że na treningach to co innego - na trawce, bez tylu ludzi i psów ;) Drugi przebieg - najgorszy ze wszystkich :eviltong: YouTube - Daisy - agility 0 - dis Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nie wiem czy najgorszy ale widać,że się świetnie bawią a to najważniejsze ;) Quote
JIM Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 No zabawa było to najwazniejsze :loveu: ostatni przebieg i pierwszy zaliczony ;) YouTube - Daisy - agility 0 Quote
aangelaa95 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 GRATULUJĘ :loveu::loveu: !!! Trzeci przebieg serio najlepszy ;-) Laski a wy wogole na gg wchodzicie ? :crazyeye: Quote
DODA&ALDA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 WIELKIE GRATULACJE!! Trzymałyśmy mocno kciuki i widze ze nie na marne!!:loveu: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 świetnie sobie poradziłyście!!!!!!!!!!Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ten trzeci przebieg jest superowy! Jak na debiut to pierwsza klasa! :cool1: Quote
Mudik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jak wram moje fotki to obejrzę filmiki( boję się ,ze mi komp (tfu, tfu) wywinie numer i znów sie zawiesi na tubie, a wtedy wgrywanie łod nowa:diabloti:) Gratulacje!!!:multi::multi: My pierwsze kilka zawodów mieliśmy same DIS:eviltong::eviltong: Quote
Russellka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Witamy się pierwszy raz :multi::loveu: Śliczne sunie, a jak ładnie Daisy agilituje :multi::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Właśnie obejrzałam 3 filmik, WOW, na początku lekko się zgubiła,ale potem super!!!! ten skręt przed 12 ka na zadku niemalże:crazyeye::crazyeye::loveu: , BRAWO!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Mudik napisał(a):Właśnie obejrzałam 3 filmik, WOW, na początku lekko się zgubiła,ale potem super!!!! ten skręt przed 12 ka na zadku niemalże:crazyeye::crazyeye::loveu: , BRAWO!!! Nie Daisy się zgubiła, tylko Martyna za wcześnie jej uciekła w bok :) Martyno - oprócz pięknego debiutu :loveu: gratuluję zdania egzaminu na prawo jazdy!! :multi: Quote
JIM Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dzieki wszytskim, a szczególnie Tobie Marysiu :D:D Tak to prawda Dais lepiej sie w tym wszystkim orientowała niż ja ;d No, a egzamina mam już za soba:) Quote
aangelaa95 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tym razem GRATULUJE MARTYNIE :D Teraz przyjedz do mnei na kawuche :D Quote
ewka i haker Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 MARTYNA gratuluje sukcesu z Daisy i zdania prawka:multi::multi: Quote
Olusia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Martyna, gratulacje!! :multi::multi::multi: Quote
JIM Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Jeszcze raz: DZIEKUJEMY :loveu: Dziekujemy :D U nas też spadł śnieg ;] Quote
Recommended Posts