Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja osobiście nie przepadam za tą rasą, dziwna jestem, ogólnie owczarki lubię tylko belgijskie. Tzn mogłabym mieć tylko belgijskiego. Nic do reszty "nie mam", są ładne i mają ciekawe charaktery ale sama bym owczara nie chciała ;) Jestem terierowym zboczeńcem ;)
Daisy znacznie fajniejsza niż BC, zgadzam się :diabloti: Dawaj ją tu szybiutko :)

Dobranoc!

Posted

Bardzo Wam dziekujemy :) Mi sie strasznie podobaja owczarki a w bc to ulbiona rasa - choc terrierki tez kocham :) Daisy fotek na razie nie mam, ale postaram sie jej cos porobic. Na wystawie kupilam jej nowa obrozke i smycz :) Pozdawiamy

Posted

A mi z I FCI najpierw border collie, potem owczarki pirenejskie [najlepiej face rase] a potem to nie wiem.. moze mudiki..

A obrozke mamy taka:

I na dobranoc :)

W ogole dzisiaj nauczylysmy sie przynoszenia smyczy i husteczek na zawołanie.
Pozdrawiamy

Posted

Jak nauczyłaś tego Dianę? :smile:

Daisy rozumiem :eviltong: A nawet latwo jej to poszlo. Za pomoca klikera - najpierw klikalam jak chwytala do pyska, potem jak przynosila, potem coraz blizej korytarza, w koncu w korytarzu polozylam smycz i dodalam komende Daisy mi przyniosla i tak jakos :) Juz skojarzyla gdzie lezy smycz i teraz przed kazdym wyjsciem musi ja najpiew przyniesc [przynajmniej sie staram ze za kazdym]. Z husteczkami tak samo tylko ze nie w korytarzu.

Posted

http://img229.imageshack.us/img229/4968/yyzk8.jpg
pięknie jej w nowej obroży:loveu: ale wiadomo że pięknemu psu we wszystkim pasuje :loveu: a ona ma tak uroczą sznupkę , że się rozpływam jak ją oglądam!:loveu:

a co do przynoszenia przedmiotów - Kreon przed każdym spacerem ma za zadanie przynieść swoją obrożę :) a że jest uparty, czasem przyniesie poduszkę,zabawkę lub mojego kapcia :D ale obrożę w końcu też przyniesie

Posted

Dzieki :)

Eria co do kapci to ostatnio Daisy sie cos ubzduralo i jak wracam do domu to w tej radosci porywa wszystkie i biega z nimi po pokojach ;D "Smycz" musimy jeszcze troche udoskonalic.

Pozdrawiamy

Posted

Dzieki bzikowa i Pimpek :multi:

Znalazlam dzisiaj takie stare zdjecia jak Daisy byla uroczym szczeniakiem :diabloti:

Taki niewinny słodzik

Posted

Twój psiak jest rozbrajający:loveu:
Kochana a fotki to Ty strzelasz niesamowite:loveu:
Wątku całego jeszcze nie przeczytałam-obiecuje uzupełnić lekturę:cool3:,ale fotasy wszytkie widziałam-jestem pod wielkim wrażeniem:lol:

Posted

dorosla jest ładniejsza !!! :loveu:

Mi chyba tez sie teraz bardziej podoba, ale wtedy była strasznie słodka.. i jak jej tu nie wziac ze schroniska?

http://img138.imageshack.us/img138/1337/dodak031ez.jpg
Jaka kluseczka :loveu::loveu::loveu:

Swietny bannerek :loveu::cool3:

Dzieki Olusia. Ty robisz coraz lepsze :cool3:

Twój psiak jest rozbrajający:loveu:
Kochana a fotki to Ty strzelasz niesamowite:loveu:
Wątku całego jeszcze nie przeczytałam-obiecuje uzupełnić lekturę:cool3:,ale fotasy wszytkie widziałam-jestem pod wielkim wrażeniem:lol:

Dziekujemy i witamy w naszej galerii! :loveu: