Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam krajankę :lol:
Ha! Na zdjęciach poznaję znajome często odwiedzane przeze mnie miejsca: trawiastą drogę w środku pola :evil_lol: Często tam spacerują z moimi potfforami i z mama i jej parką.

I powiem jedno - robisz przepiękne zdjęcia!
No i masz przesłodką suczkę!!!

Pozwolę sobie wtrącić kilka słów o sterylkach.
Nie ma się czego bać.
Moja szarpej po sterylce, mamy sunia też - nie ma żadnych oznak ospałości czy agresji (jest jak było - bez zmian, czyli aniołki to nie są jednak). A jak juz to mnóstwo korzyści - odpada kłopot z cieczką i ryzyko ropomacicza oraz nowotworu sutka (w 95% bodajże złośliwy - doprowadza szybko do śmierci suki). Jest tylko b.ważny wybór lekarza i techniki sterylizaji - ja przeprowadziłam zabieg TU (ten sam lekarz przeprowadził też sterylkę suczki mojej mamy), opisałam wszystko TU - nie było żadnych problemów.

:smile:

Posted

[quote name='PaulinaT']Witam krajankę :lol:
Ha! Na zdjęciach poznaję znajome często odwiedzane przeze mnie miejsca: trawiastą drogę w środku pola :evil_lol: Często tam spacerują z moimi potfforami i z mama i jej parką.

I powiem jedno - robisz przepiękne zdjęcia!
No i masz przesłodką suczkę!!!

Pozwolę sobie wtrącić kilka słów o sterylkach.
Nie ma się czego bać.
Moja szarpej po sterylce, mamy sunia też - nie ma żadnych oznak ospałości czy agresji (jest jak było - bez zmian, czyli aniołki to nie są jednak). A jak juz to mnóstwo korzyści - odpada kłopot z cieczką i ryzyko ropomacicza oraz nowotworu sutka (w 95% bodajże złośliwy - doprowadza szybko do śmierci suki). Jest tylko b.ważny wybór lekarza i techniki sterylizaji - ja przeprowadziłam zabieg TU (ten sam lekarz przeprowadził też sterylkę suczki mojej mamy), opisałam wszystko TU - nie było żadnych problemów.

:smile:

Moje dwie sunie też ten sam Pan weterynarz kroił dr. Dąbrowski i jestem bardzo zadowlona, i tez miałam pare psów w domu sterlizowanych i kastrowanych przez niego na przechowaniu pooperacyjnym i naprawde lepszego fachowca nie widziałam;)Psy na drugi dzień pełne życia bez boleści:multi:

Posted

Dziekujemy za odwiedziny i komentarze :) Oczywiscie jestesmy, dzisiaj bylismy na zawodach w Bydgoszczy [agility] jako obserwatorzy - bylo super :) Niedlugo zrobie moze Daisy jakies zdjecia :P

Posted

Dzieki Helga :) Fotek mam mnostwo, zanim je wszystkie wstawie to minie sporo czasu... zaczelam je juz dodawac do tematu o mistrzostwach Polski Agility :cool3:

Posted

Ja tu pierwszy raz, mam nadzieję że nie ostatni :D

Super zdjęcia, kocham frisbee ... pięknie łapie :D

Poznałyśmy się na poznańskiej światówce ... będziesz w tym roku na międzynarodowej - o puchar europy? :D