Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to ja ;) Dzieki ;) A aparat kiepski - Samsung Digimax A 400.. W sumie to nie moge ani nim przyblizac [popsulo mi sie], i kiepsko lapie ostrosc dlatego musze miec ciagle na makro heh ;P No i o fotkach w ruchu mozna pomarzyc, jedno na tysiac zdjec wychodzi..Wlasnie jestem "w trakcie" kupowania nowego aparatu, a raczej wybierania.

Posted

No wlasnie nie wiem sama. Nie wiem czy od razu myslec o lustrzance? :razz: Zastanawialam sie nad FujiFilm S65000 albo Kodak EasyShare P712...a Ty jaki masz?:>

Posted

Ale ślicznie tancują:lol: :lol: a kolega jakie ma loczki;)
Też mysle o zmianie aparatu i tez o lustrzance mysle mam juz ponad 3tys odlozone i teraz tylko szukam modelu;)

Posted

ja tam bym od razu brała lustro...
ale wiele ludzi poleca najpierw hybryde
poszukaj tematu 'fotografia' na offie, ciekawe rzeczy pisuja;)
mam canona eos 400d

Posted

Tak, czytam akurat ten watek.. Bo tak mysle, ze jak kupie sobie hybryde to potem bede zbierac na lustrzanke wiec lepiej od razu kupic lustro, ale... jeszcze nie wiem :lol:

Posted

Kąpiel błotna dla zdrowia i urody ? :lol:
A co do aparatów... ja to mam dopiero kiepskie 'coś' :lol: ale mi to wszystko jedno byleby jakieś zdjęcia robiło ;)
Pozdrawiam ;)

Posted

Ciesze sie bardzo, ze fotki sie Wam podobaja :)

W wątku o agility w Poznaniu przeczytałam, że nie wiesz, czy będziesz przyjedżać do Tulec. I co? Zdecydowałaś się już? :>

Raczej nie bede tam jezdzic :shake: Ale to jeszcze nie jest do konca pewne. A Ty? Bedziesz jezdzic ze Scoobym? :loveu:

Posted

Julix napisał(a):

Raczej nie bede tam jezdzic :shake: Ale to jeszcze nie jest do konca pewne. A Ty? Bedziesz jezdzic ze Scoobym? :loveu:

Raczej tak :)

edit: Na pewno tak :D Moja mama podjęła w końcu ostateczną decyzję. :)

Posted

Ale szybka z niej gwiazda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trza sie kiedys na spacer umowic ;) tylko wzielabym Delte bo Era jak sama widzialas malo towarzyska jest ona ;)

• 2 weeks later...