Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w galerii Emy [border collie] i Daisy [kundelka]

Pare fotek mojej Daisy :loveu:[3 miesięczny kundelek] przygarniętej ze schroniska...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daisy została przygarnięta ze schroniska, była wychudzona i samotna. Ponoć ktoś ją znalazł. Od razu ją wzięliśmy do domu. Mam ją ok. miesiąca i jak narazie świetnie się sprawuje :) Jest z niej mały rozrabiaka. Okazała sie też bardzo mądra. Szybko nauczyłam ją paru komend: siad, waruj, piątka, podaj łapę, daj głos, skok przez hula hop, turlaj się. Jest moim towarzyszem każdego spaceru i zabaw. Jeszcze trochę boi się szczekania innych psów ale nabiera coraz więcej odwagi. Cała rodzina jest w niej zakochana :eviltong: Pozdrawiam

• 4 months later...
Posted

Jest boska :loveu: :loveu: Więcej foteczek prosimy. Moje oba piechy też są ze schroniska, z tym że Foxi miała 1,5 roku jak ją wzięłam a Kreon 10 lat.

• 1 month later...
Posted

Witam!!!
Masz piękną sunię i bardzo podobną do Rambo nathaniela, ja bym powiedziała, że to rodzeństwo :)

Ehhhh czy ja dobrze widzę, ta galeria widnieje tu od kwietnia, a ma dopiero 2 stronki. nIE NO TAK BYĆ NIE MOŻE, DO GÓRY Z NIĄ I TO OSTRO. Będę częściej zaglądała jak tylko czas mi pozwoli :)

• 3 months later...