marra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 proszę o zajrzenie http://www.dogomania.pl/threads/179116-przytulisko-w-Dopiewie-zdj-str20-pilnie-DT-dla-2-szczeniakow...-(-ostatnia-str Quote
Atomowka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Adamo co u Dosi? Jakieś postępy w socjalizacji niuni? Quote
Igiełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Adamo1974 jak Dosia znosi te ciepłe dni? Co słychać u Dropsika? Quote
marra Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Czy potencjalna właścicielka Dosi się odzywa ? Pyta co u niej ? Quote
Igiełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Idziemy z Dosią na wieczornym spacerkiem na samą górę. :lol: Quote
adamo1974 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 W schronisku dbają o nas na ile pozwala ich napięty program dnia. Karmią nas rzecz jasna, ale nie mam jakoś apetytu. Na początku za każdym razem kiedy ktoś przechodził koło mojego boksu podbiegałam mając nadzieję, że to ty, że zmieniłeś zdanie, że to wszystko był tylko zły sen, albo że przynajmniej to ktoś, komu by na mnie zależało, ktoś, kto by mnie uratował. Kiedy zdałam sobie sprawę, że nie mam co konkurować z roześmianymi szczeniakami, nieświadomymi własnego losu, zaszyłam się w kącie i czekałam.Niestety niedoczekała kochana dosia odeszła dziś za tęczowy most brakmi słów dosiu wybacz że niepomogłem ci tak jak chciałem i biegaj pozielonej trawce z przyjaciułmi z tego miejsca jakie znałaś tofika iinnych żegnaj maleńka Quote
Igiełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Adamo1974 jest mi bardzo przykro tak długo czekała na kochającą Osobę i się nie doczekała. Ale mogła poczuć się być kochaną przy Tobie- Twoich ciepłych słowach skierowanych do Niej, Dziękuje Ci z całego serca że opiekowałeś się Nią troskliwie na tyle ile mogłeś w schronie. Czuję ogromny smutek i żal- pytanie dlaczego? - jeszcze za wcześnie. :-(:-(:-( Quote
adamo1974 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/189561-dosia-swoje-14-lat-życia-spędziła-w-schronie-.odeszła-żegnaj-kochana-i-wybacz?p=15067201#top Quote
zeberka4 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 matko,przykro mi ,a tak sie cieszyłam że Dosia bedzie miała swój dom :( płakać się chcę mam nadzieje ze teraz jest w lepszym swiecie [*] Quote
xxxx52 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ojej jaka tragedia ,nie doczekala sie wolnosci. adamo prosze przekazac ,co bylo przyczyna smierci? Przyznam sie szczerze ,ze za dugo adamo milczal ,mialam zle przeczucie.Na co psinka umarla????????? Quote
Atomowka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mnie też interesuje przyczyna śmierci Dosi? Czy odeszła z sposób naturalny czy schronisko jej w tym pomogło? Adamo przykro mi i nie potrafię wyrazić swojego żalu. Tak bardzo jej dopingowałam, wspierałam, myślałam o niej. Mam chociaż nadzieję, że za Tęczowym Mostem będzie jej lepiej. [*] [*] Dosieńko będę o Tobie pamiętała Quote
Sabina02 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dla mnie najsmutniejsze sa wlasnie takie odejscia... odejscia pieskow, ktore cale zycie spedzily w schronie... straszne... :-( :-( :-( Zegnaj Dusienko [*]... Badz szczesliwa po drugiej stronie tam... :-( :-( :-( Quote
Igiełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Była wyjątkową i wspaniałą sunią -czekała tak długo- 14 lat samotności i to chyba boli najbardziej. :-( Quote
lika1771 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Atomowka napisał(a):Mnie też interesuje przyczyna śmierci Dosi? Czy odeszła z sposób naturalny czy schronisko jej w tym pomogło? Adamo przykro mi i nie potrafię wyrazić swojego żalu. Tak bardzo jej dopingowałam, wspierałam, myślałam o niej. Mam chociaż nadzieję, że za Tęczowym Mostem będzie jej lepiej. Dosieńko będę o Tobie pamiętała podpisuje sie pod tym,poprostu brak słow Quote
Igiełka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Popieram- tez Mnie to interesuje. Dosia bądz szczęśliwa za TM-biegaj z pieskami po zielonych łąkach. :-( Quote
aganela Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 biedna mała Zosia,nikomu nie zrobiła krzywdy,odeszła nie mając swego domu....tak przykro [*] :( :( :( Quote
Ulka18 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przykre to odejscie Dosi. I ze nie doczekala prawdziwego domu. Dobrze, ze miala chociaz Adamo w tym schroniskowym zyciu. Przyczyna : pewnie upal i serce nie wytrzymalo. Duzo psow umiera w schroniskach w zimie i podczas upalow. Quote
Recommended Posts