Igiełka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Żal tej suni 14 lat znała tylko boks schronu a przeciez świat jest taki piękny. Ma nawyki schroniskowe... Gdzie Ja sie pojawię to sie tam cos dzieje. Nie mam domu z ogrodem żeby Dosię stopniowo przyzwyczajać do warunków domowych. No bo gdybym je miła to bym Ją wzięła żeby się nacieszyła normalnym życiem nie ważne czy rok 5 lat czy 10 lat chociaż chciałoby się jak najdłużej- zaznałaby trochę dobroci i poczuła sie kochana. Człowiek chciałby pomóc ale w tym wypadku ma związane ręce... Quote
adamo1974 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 marra sunia niemiała styrylki na pewno Quote
adamo1974 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 tak jak już pisałem zwisający brzuszek jest efektem co cieczka szczeniaki sunia siedziała w kojcu z psami reszty nie trzeba pisać wogule ten pracownik wielki miłośnik zwierząt wcale niedbał o psiaki mam w schronie dzikie psy niedające się pogłaskać to jest efekt jego pracy ale dosia przykuła największo uwage jak można było doprowadzić że szczeniak nigdy nie znalazł domu pan artur skazał dosie na dożywocie jak jakiegoś zabujce a tak naprawde dosia poznaje terz inny świat świat dobroci miłości na tyle ile moge jej zaoferować po pracy tak jak zaraz jade wyjś z dosio na spacer ktury polega na popatrzeniu jaki jest świat za murami kojca bo dosia słabo chodzi ale jest szczęsliwa jak wychodzi za murzy pozdrawiam jak macie pytania co do dosi prosze pisać tu lub sms 515369434 lub adamo1974@poczta.onet.pl pozdrawiam Quote
ata Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Tak właśnie myślałam, że ten brzusio to od szczeniaczków.... nie chciałam robić zadymy, bo ona przecież siedzi w schronisku..... MASAKRA....... Quote
annazz Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 To prywatne schronisko? Kto zatrudnił takiego kretyna? Quote
adamo1974 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 annazz to nie prywatne schronisko a ten kretyn już nie pracuje Quote
dineh Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 dostałam prośbę wiec jestem :) chętnie zrobie banerek tylko jaki napis?? Quote
Atomowka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Takie coś napisała, raczej słabe ale jak mówię talentu nie mam. Może razem coś zmienimy, poprawimy i będzie dobrze Jaki ładny pies! Ila ma lat? To suczka? Tak to sunia ma na imię Dosia i ma 14 lat Eee to nie za stara Słyszę to często, nawet bardzo często. Trzeba to przyznać jestem stara i nikomu nie potrzebna. Powiem więcej nigdy nie byłam nikomu potrzebna, możesz wierzyć albo nie ale nigdy nikt mnie nie kochał, nigdy nie miałam Pana, nigdy nie było ręki która by mnie pogłaska. Nie wiem co to znaczy ciepło człowieka, nie wiem co to znaczy dobre jedzenie, nie wiem co to miękki fotel. Wiem za to co to głód, mróz, tęsknota, kraty. Od 14 lat ciągle to samo. Schronisko to mój dom tu się urodziłam i tu pewnie umrę. Mam przeczucie, że jesteś jedyną osobą, która może to zmienić, która pokaże mi co to znaczy kochać i być kochanym! Zadzwoń do tego Pana i powiedz, że chcesz mi dąć miłość, to na co czekałam całe życie 515369434 albo napisz [FONT="]adamo1974@poczta.onet.pl[/FONT] Quote
dineh Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Atomowka']Takie coś napisała, raczej słabe ale jak mówię talentu nie mam. Może razem coś zmienimy, poprawimy i będzie dobrze Jaki ładny pies! Ila ma lat? To suczka? Tak to sunia ma na imię Dosia i ma 14 lat Eee to nie za stara Słyszę to często, nawet bardzo często. Trzeba to przyznać jestem stara i nikomu nie potrzebna. Powiem więcej nigdy nie byłam nikomu potrzebna, możesz wierzyć albo nie ale nigdy nikt mnie nie kochał, nigdy nie miałam Pana, nigdy nie było ręki która by mnie pogłaska. Nie wiem co to znaczy ciepło człowieka, nie wiem co to znaczy dobre jedzenie, nie wiem co to miękki fotel. Wiem za to co to głód, mróz, tęsknota, kraty. Od 14 lat ciągle to samo. Schronisko to mój dom tu się urodziłam i tu pewnie umrę. Mam przeczucie, że jesteś jedyną osobą, która może to zmienić, która pokaże mi co to znaczy kochać i być kochanym! Zadzwoń do tego Pana i powiedz, że chcesz mi dąć miłość, to na co czekałam całe życie 515369434 albo napisz [FONT="]adamo1974@poczta.onet.pl[/FONT] może talentu nie masz nie wiem nie oceniam ale ten tekst sprawił że po pierwsze przeczytałam go całego (rzadko powiem szczerze czytam teksty do ogłoszeń) 2 zakręciła mi się łezka w oku !! Quote
adamo1974 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 bardzo dobry tekst dodam jeszcze ze łezki mi popłyneły i niewstydze sie tego jeszcze raz dziękuje za pomoc w imieniu dosi pozdrawiam Quote
kameralna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kliknęłam w link, nie pamiętam u kogo ale jestem. Strasznie biedna dziewczynka. Trzeba jej pomóc. Jaką strategię działania przyjmujemy? Pobrałam banerek. Quote
Atomowka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O matko nie wiedziałam,że tekst zrobi takie wrażenie, Bardzo mi miło. Dosia kochana znajdziemy Ci miejsce na stare lata Quote
Atomowka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dosiaczku kochany hopsnij do góry może ktoś Cie wypatrzy Quote
kameralna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie mogę przez tą psinkę spać. Musimy ją stamtąd wyciągnąć! Quote
aganela Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 podnoszę biedniutką....:placz::placz: trzeba się spieszyć:shake:oby nie musiała umrzeć w schronisku..........:-(:-(:-(:-( Quote
kameralna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ona musi zdążyć poznać ten lepszy, ładniejszy, dobry świat! Dajmy jej szansę. Quote
beataczl Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 moze tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzieś-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostają-Miłość-i-odzyskują-Wiare/page14[/URL] Quote
kameralna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Właśnie oglądałam zdjęcia Parysa, który od kilku dni zażywa wolności i radości życia w hoteliku u ZuziM. To niesamowite, jak ten pies się zmienił. Jest pełen energii, radości, wyładniał! Wystarczyło zabrać go ze schronu, dać szansę. Nie mogę się doczekać takiej przemiany w życiu Dosi. Słuchajcie, a może jest szansa umieścić Dosię tu: [URL="http://www.dogomania.pl/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page13"]http://www.dogomania.pl/threads/1873...5-Wiare/page13[/URL] Trzeba pogadać. I zbiórkę robić :) Quote
Atomowka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Tak tylko na to trzeba kasy, a tu nikt nawet 5 zł nie zadeklarował póki co. Nie wiem jak w tym miesiącu finansowo nie pomoge Quote
kameralna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja wpłacę pod koniec lipca, niestety wcześniej nie dam rady. Tę dziewczynkę musimy wyciągnąć, nie ma innego wyjścia! Quote
Recommended Posts