Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żal tej suni 14 lat znała tylko boks schronu a przeciez świat jest taki piękny. Ma nawyki schroniskowe...
Gdzie Ja sie pojawię to sie tam cos dzieje. Nie mam domu z ogrodem żeby Dosię stopniowo przyzwyczajać do warunków domowych. No bo gdybym je miła to bym Ją wzięła żeby się nacieszyła
normalnym życiem nie ważne czy rok 5 lat czy 10 lat chociaż chciałoby się jak najdłużej- zaznałaby trochę dobroci i poczuła sie kochana. Człowiek chciałby pomóc ale w tym wypadku ma związane ręce...

Posted

tak jak już pisałem zwisający brzuszek jest efektem co cieczka szczeniaki sunia siedziała w kojcu z psami reszty nie trzeba pisać wogule ten pracownik wielki miłośnik zwierząt wcale niedbał o psiaki mam w schronie dzikie psy niedające się pogłaskać to jest efekt jego pracy ale dosia przykuła największo uwage jak można było doprowadzić że szczeniak nigdy nie znalazł domu pan artur skazał dosie na dożywocie jak jakiegoś zabujce a tak naprawde dosia poznaje terz inny świat świat dobroci miłości na tyle ile moge jej zaoferować po pracy tak jak zaraz jade wyjś z dosio na spacer ktury polega na popatrzeniu jaki jest świat za murami kojca bo dosia słabo chodzi ale jest szczęsliwa jak wychodzi za murzy pozdrawiam jak macie pytania co do dosi prosze pisać tu lub sms 515369434 lub adamo1974@poczta.onet.pl pozdrawiam

Posted

Tak właśnie myślałam, że ten brzusio to od szczeniaczków.... nie chciałam robić zadymy, bo ona przecież siedzi w schronisku.....
MASAKRA.......

Posted

Takie coś napisała, raczej słabe ale jak mówię talentu nie mam. Może razem coś zmienimy, poprawimy i będzie dobrze

Jaki ładny pies! Ila ma lat? To suczka?
Tak to sunia ma na imię Dosia i ma 14 lat
Eee to nie za stara
Słyszę to często, nawet bardzo często. Trzeba to przyznać jestem stara i nikomu nie potrzebna. Powiem więcej nigdy nie byłam nikomu potrzebna, możesz wierzyć albo nie ale nigdy nikt mnie nie kochał, nigdy nie miałam Pana, nigdy nie było ręki która by mnie pogłaska. Nie wiem co to znaczy ciepło człowieka, nie wiem co to znaczy dobre jedzenie, nie wiem co to miękki fotel. Wiem za to co to głód, mróz, tęsknota, kraty. Od 14 lat ciągle to samo. Schronisko to mój dom tu się urodziłam i tu pewnie umrę. Mam przeczucie, że jesteś jedyną osobą, która może to zmienić, która pokaże mi co to znaczy kochać i być kochanym!

Zadzwoń do tego Pana i powiedz, że chcesz mi dąć miłość, to na co czekałam całe życie
515369434
albo napisz
[FONT=&quot]adamo1974@poczta.onet.pl[/FONT]

Posted

[quote name='Atomowka']Takie coś napisała, raczej słabe ale jak mówię talentu nie mam. Może razem coś zmienimy, poprawimy i będzie dobrze

Jaki ładny pies! Ila ma lat? To suczka?
Tak to sunia ma na imię Dosia i ma 14 lat
Eee to nie za stara
Słyszę to często, nawet bardzo często. Trzeba to przyznać jestem stara i nikomu nie potrzebna. Powiem więcej nigdy nie byłam nikomu potrzebna, możesz wierzyć albo nie ale nigdy nikt mnie nie kochał, nigdy nie miałam Pana, nigdy nie było ręki która by mnie pogłaska. Nie wiem co to znaczy ciepło człowieka, nie wiem co to znaczy dobre jedzenie, nie wiem co to miękki fotel. Wiem za to co to głód, mróz, tęsknota, kraty. Od 14 lat ciągle to samo. Schronisko to mój dom tu się urodziłam i tu pewnie umrę. Mam przeczucie, że jesteś jedyną osobą, która może to zmienić, która pokaże mi co to znaczy kochać i być kochanym!

Zadzwoń do tego Pana i powiedz, że chcesz mi dąć miłość, to na co czekałam całe życie
515369434
albo napisz
[FONT=&quot]adamo1974@poczta.onet.pl[/FONT]

może talentu nie masz nie wiem nie oceniam
ale ten tekst sprawił że po pierwsze przeczytałam go całego (rzadko powiem szczerze czytam teksty do ogłoszeń)
2 zakręciła mi się łezka w oku !!

Posted

Właśnie oglądałam zdjęcia Parysa, który od kilku dni zażywa wolności i radości życia w hoteliku u ZuziM. To niesamowite, jak ten pies się zmienił. Jest pełen energii, radości, wyładniał! Wystarczyło zabrać go ze schronu, dać szansę. Nie mogę się doczekać takiej przemiany w życiu Dosi.
Słuchajcie, a może jest szansa umieścić Dosię tu:

[URL="http://www.dogomania.pl/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page13"]http://www.dogomania.pl/threads/1873...5-Wiare/page13[/URL]

Trzeba pogadać. I zbiórkę robić :)