Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie
O matko tyle lat więzienia i samotności- nigdy nie czuła się kochana. Gdy odchodzi pies, który był bardzo Komus bliski ale zaznał przez kilkanaście lat miłości i ciepła czuje sie ogromną stratę bardzo boli Jego odejście. Tu jest natomiast 14 lat pustki która rozdziera serce...
Trzeba zrobić wszystko żeby Dosi wynagrodzić te długie lata czekania. Niech się nacieszy obecnoscią człowieka -zazna dobroci. Porządnie przemyslę i się odezwę.

Posted

a ja mam nadzieje że ktoś pomoże mi wyrwać dosie z tego schroniska ja niewiele moge sam czekam z nadziejo że ktoś z was mi pomoże to prawda na samo myśl co ona czuje i jej wzrok jak namnie patrzy łzy cisno się same

Posted

O Boziuuuuu a co to za słodziuchny brzydalek :D Trzymam kciuki za nowy domek,będzie dobrze !!!! A ten brzusio obwizły to chyba taka uroda?

Posted

Nie wiadomo co z tym brzuszkiem bo założyciel wątku nic nie napisał na ten temat. Tekst do ogłoszeń i ogłoszenia wskazane a wręcz konieczne. Może wieczorek coś sklecę bo teraz weny brak.

Posted

witam napisze o dosi co widze na codzień od 2 miesięcy tyle pracuje w schronie w krotku brzuch ma taki obwisły myśle żę co roku miała szczeniaki jest wychudzona ale apetyt ma wcale nie szczeka toleruje wszystkie psy jest zastojała znaczy ma trudności w chodzeniu w dzień jest wypuszczana z kojca ale mało chodzi bo zaraz chce spowrotem do swojego kojca staram sie by chodziła piszcie co chcecie jeszcze wiedzieć na jej temat jutro porobie jakieś fotki ze schronu i jak znajde czas to chce ją wykompać postaram sie odpowiadzadz codziennie wieczorkiem tu na forum byle dosia troszeczke zycia spędziła już poza murami kojca pozdrawiam

Posted

Witajcie
Adamo1974 masz wrażliwe serce- wierze ze tymi zdjeciami poruszysz inne serca tak jak Nasze dogomaniackie-Dosia za tyle lat czekania w pełni zasługuje na kochający dom.;);)
Czy sunia ma poważne problemy z poruszaniem się?
I może przypuszczalnie znasz Dosi wagę ?

Posted

Oj jaka straaasznie smuutna...
Ona jest niziutka, ma króciutkie łapeczki, rodziła, ma wyciągnięte sutki, do tego jest grubiutka, więc brzuszek jest taki a nie inny.

Posted

Zaraz, teraz czytam, że jest wychudzona.
Jeśli ona jest wychudzona, czego aż tak bardzo nie widać na tych fotkach, to nie daj Boże,
ale może ona schudła w ostatnim okresie? I dlatego powłoki brzuszne jej tak zwisają?
Jak była grubsza, tłuszcz wypełniał tkankę, a po schudnięciu brzuszek wisi...
Dowiedz się od pracowników, czy ona nie była grubsza, tfu tfu, ale żeby żadna choroba jej nie toczyła

Posted

Dziś nic nie wymyśle, tekstu żadnego nie będzie dopiero wróciłam i padam na ryjek. Jutro postaram się uaktywni wenę, Marta ja tez beztalencie w tym temacie ale jakoś damy radę

Posted

[quote name='adamo1974']witam napisze o dosi co widze na codzień od 2 miesięcy tyle pracuje w schronie w krotku brzuch ma taki obwisły myśle żę co roku miała szczeniaki jest wychudzona ale apetyt ma wcale nie szczeka toleruje wszystkie psy jest zastojała znaczy ma trudności w chodzeniu w dzień jest wypuszczana z kojca ale mało chodzi bo zaraz chce spowrotem do swojego kojca staram sie by chodziła piszcie co chcecie jeszcze wiedzieć na jej temat jutro porobie jakieś fotki ze schronu i jak znajde czas to chce ją wykompać postaram sie odpowiadzadz codziennie wieczorkiem tu na forum byle dosia troszeczke zycia spędziła już poza murami kojca pozdrawiam[/QUOTE]

Czy ta tu gdzieś nie przeczytałam że sunia jest po sterylce ?? czy mi się już wątki mylą ?? :D