Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki ładny pies! Ila ma lat? To suczka?
Tak to sunia ma na imię Dosia i ma 14 lat
Eee to nie za stara
Słyszę to często, nawet bardzo często. Trzeba to przyznać jestem stara i nikomu nie potrzebna. Powiem więcej nigdy nie byłam nikomu potrzebna, możesz wierzyć albo nie ale nigdy nikt mnie nie kochał, nigdy nie miałam Pana, nigdy nie było ręki która by mnie pogłaska. Nie wiem co to znaczy ciepło człowieka, nie wiem co to znaczy dobre jedzenie, nie wiem co to miękki fotel. Wiem za to co to głód, mróz, tęsknota, kraty. Od 14 lat ciągle to samo. Schronisko to mój dom tu się urodziłam i tu pewnie umrę. Mam przeczucie, że jesteś jedyną osobą, która może to zmienić, która pokaże mi co to znaczy kochać i być kochanym!

Zadzwoń do tego Pana i powiedz, że chcesz mi dąć miłość, to na co czekałam całe życie
515369434
albo napisz
[FONT=&quot]adamo1974@poczta.onet.pl[/FONT]

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

sunia przebywa w krotoszyńskim schronisku dodam że nigdy nie trafiła do adopcji jest bardzo łagodna i jest w bardzo złej kondycji jak widać pozwulmy jej doznać chodz troszceczke szczęscia

Posted

dokładnie ja jestem pracownikiem tego schronu od 2 miesięcy ijak tylko sie dowiedziałem że jest tam sunia od szczeniaka to przeżyłem szok a jutro musze jo odwieść do schronu i zgaśnie ta chwila radości z jej oczków wruci do schroniskowej monotoni mój tel 883279727

Posted

dziś jedna z wolontarjuszek zabrała dosie do siebie na pare godzin a zrobiło się kilkanaście chwil radości wielkie dzięki kamila niestety kamila ma kilkanaście kotów i dorcia długo nie może zostać szukam dla dorci kawałek trawniczka i jakoś ciepło bude by niebyła w schronie zanim przekroczy tęczowy most

Posted

zeberka gdybyś zobaczyła orcie jak ją pierwszy raz zabrałem na rękach na trawe szok i łzy w oczkach dorcia długi czas wpatrywała się ze żdziwieniem na wszystko co ją otacza niestety w schronie jestm sam mam 120 psiaków i zawiele jej niejestem w stanie poświęcić czasu ostało mi jedynie błagaćby ktoś mi pomugł znaleść jej przystań na reszt psiego życia

Posted

Ja też na zaproszenie zeberki, też fotek nie widzę.
Serce boli, że psina 14lat w schronie i nie zaznała nigdy miłości, głasków, ukochanych rąk, trawki, spacerków z własnym człowiekiem:-(
Moje suki teraz w pościeli grzeją się, wycałowane po parę razy na dzień a ona nigdy nie czuła się chciana.