Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.

Poszukując różnych informacji nt. Kerry Blue Terrierów natrafiłem właśnie na tą stronę. Widzę sporo osób, które pojawiły się ostatnio na wystawie w Szczecinie i Lubieszynie (19 i 20 czerwca).

Ja pojawiłem się razem z Cumą, czyli Calineczką z rodu Baby Jagi.Przyjechaliśmy z rodzicami spod Szczecina. Cuma w sobotę zdobyła tytuł "wyjątkowo obiecująca" a w niedzielę "Best baby" i sędzia nie miał żadnych zastrzeżeń co do Cumy :)

Sam psiak jest wyjątkowo kochany. Jak na swoje 5 miesięcy przystało, lubi powariować ale na szczęście rodzice mają duży dom z ogrodem, gdzie Cuma razem z Mufką (jamniczka pół-miniatura) całymi dniami zdrowo biegają i świrują :p

Poniżej zamieszczam kilka zdjęć Cumy z przed kilku miesięcy i z pierwszej jej wystawy:

Posted

Witaj Hubertt w naszym kerrakowym gronie:multi: Miło było Was poznać i wyściskać Waszego malucha. Mam nadzieję, że było to pierwsze nasze spotkanie, ale nie ostatnie:p i wystawy się Wam spodobają.
Na fotki z wystawy szczecińskiej przyjdzie jeszcze poczekać, bo jutro wyruszam w odwiedziny do semisiowych szczeniaczów:loveu: