Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nam poszło całkiem całkiem :cool3: Hrabia: druga wystawa w sumie, 1 lokata, ocena. dosk i Najlepszy Pies w Rasie :evil_lol: na MP z koleżanką przeszedłby dalej, ale przez ten upał już nie miał siły chodzić :( Teddy: pierwszy jego "agility przy publicznosci" w życiu i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolona :multi: poznałam masę ludzi, a i nagrodę dostaliśmy za pokazik :) naprawde jestem bardzo zadowolona. Quote
Niufka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nam też nie najgorzej, ale i tak mój proteścik wyląduje w olsztyńskim oddziale. 1. Maluśki ring jak dla nowofundlandów. 2. Czarne puchate nowofundlandy wchodziły na ring w samo południe (w pewnym momencie stwierdziłam, że rezygnujemy i wracamy do domu, bo bez sensu ryzykować udar). 3. Ring w środeczku placu=patelnia. Zabawa w miarę, ale organizacja niezbyt przemyślana. Quote
Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 no my też narzekaliśmy na to. cienia mało a psom cień robilam sama, albo wladowalam sie komus pod parasol... Quote
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 wstawiam fotki z ringu szpicow akita MARMUR Puchate Kreple AKEGATA Halne Wzgórze akita amerykanska AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho Basenji ROBERT REDFORD Out of Africa ART OF NOICE Loango - BOB porownanie Best of Breed siberian husky Leshan de Ciukci Kristari's Firelit by Chips Ahoy Arktogea Queen of Dreams Gala Blekitny Skarabeusz Quote
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Asta']Jak Wam poszło? Ma ktoś foty ast'ów, beagli i mógłby podać stawkę obydwu ras? stawki masz na stronie olsztynskiego oddzialu ZK Beagle: Litvaitis A., Bajorai VilniusBeagle, pies, championów - Fortibus AYERS ROCK Chodyra Piotr, RadomBeagle, pies, młodzieży - ARAMIS Ritaco Kuśmierski Roman, OlsztynBeagle, pies, młodzieży - IMAN z Herbu Sapały Banik Anna, ŁomżaBeagle, pies, młodzieży - JUST KIDDING Xandrina Kowalewicz-Warmińska Olga, Dorota, OlsztynBeagle, pies, młodzieży - KREDO Xandrina Zabrzyjewski Tomasz, GronityBeagle, pies, otwarta - FOREST ENGLISH Matricaria Kowalska Ewelina, GdańskBeagle, pies, pośrednia - BINGO Koda z Boru Muszyński Grzegorz, OlsztynBeagle, pies, pośrednia - PARSELINO Athinos Bałasz-Duda Beata, ElblągBeagle, pies, pośrednia - SNOOPY Belezza Łukasiewicz Tomasz, WarszawaBeagle, suka, młodzieży - OMEGA Łaciata Sfora Obniska-Sadowy Marta, MorągBeagle, suka, otwarta - ILU Łaciata Mila Wasilewski Paweł, OlsztynBeagle, suka, otwarta - DAMA z Komorska Michalik Beata, OlsztynBeagle, suka, pośrednia - Parselino ATHINA AST Długołęcka Dorota, Olsztyn, pies, młodzieży - LA CUCARACHA Buena Vista Kuczyńska Magdalena, Olsztyn, pies, młodzieży - SETH z Bayfield Długołęcka Dorota, Olsztyn, pies, młodzieży - VARTEK Terierkowo Urtnowski Roman, Chełmno, pies, młodzieży - VICHAL Terierkowo Radawiec Tomasz, Szczytnor, pies, młodzieży - T.R. Nowe Gizewo AMERYS Bobrowicz Julita, Białystok, pies, otwarta - CAMARO Terierkowo Gurfinkiel Paweł, Ruciane-Nida, pies, otwarta - CARO Terierkowo Firlej Małgorzata, Gdynia, pies, otwarta - HARPUN Victory Zdolski Marek, Dobre Miasto, pies, otwarta - NELSON II Jantar Polski Liper Krzysztof, Olsztyn, pies, pośrednia - Gang-Staff (FCI) RICCO THE RASCAL Szrubas Piotr, Włocławek, pies, pośrednia - Gang-Staff (FCI) E'TASMANIAN DEVIL Basta Anna, Łódź, suka, championów - Gang-Staff (FCI) GIULIETTA Łyczko Sławomir, Kętrzyn, suka, młodzieży - SALMA z Bayfield Kalicińska Agata, Ornetar, suka, młodzieży - Gang-Staff (FCI) HIGH HOPES Radawiec Tomasz, Szczytno, suka, młodzieży - T.R. Nowe Gizewo AMARETTA Smoliński Przemysław, Nasielsk, suka, młodzieży - Vardenfell D-BLUE SATEEN SPECIAL EDITION Tratsevskaya S., Kaliningrad, suka, otwarta - LOVELY ANGEL ALABAMA Chrołowska Agata, Warszawa, suka, pośrednia - BALSA Bust'a Honey Kumor T., Łódźr, suka, pośrednia - FOBIA Silver Haze Silkova A., Kaliningrad, suka, pośrednia - PRAYZ FAYTER KRAFTA Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No mi też się wystawa podobała,tylko rzeczywiście organizacja była fatalna...Na MP w sumie nawet dobrze mi poszło,ale 5 miejsce mnie nie zadowala ;) .Na Agility z Atosem nie biegałam,bo nie potrafił slalomu,ale po pokazie, gdy było można pobiegać indywidualnie to biegłam z Atosikiem i naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył :crazyeye: :-D.Biegał bardzo szybko,pokonywał wszystkie przeszkody z wielką łatwością,bez problemu.W ogóle nie interesowało go to co było w koło czyli psy i wystawcy,był skupiony wyłącznie na biegu.Poprostu cudo :loveu: . Wyniki z gr.młodszej na MP: 1.Martyna Sapała z Yorkshire Terrierem 2.prezenter z Grzywaczem Chińskim 3.Wiktoria Sapała z JRT 4.Ela Jedlińska z AT 5.Marta Górska z Cavalierem (ja) Wyniki z gr. starszej na MP: 1.Przemek Waleriańczyk z Chińskim Grzywaczem (Zw.Dnia) 2.Asia Wietrzykowska z Basenji 3.Renata Pietruszka z jamnikiem 4.prezenter z Rosji z Pomeranianem P.S.Niufka,z jakiej hodowli jest Twój Nowofunland? Quote
Matagi Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Miśka!:lol: A nie wiesz,przypadkiem;) jak poszło akitom?Obie są w tych samych rękach,ciekawam,kto wziął Rasę...:roll: i jakie oceny dostały ....;) Quote
Gazuś Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No to ja się pochwalę i za mnie i za Florkę :p Diana (Florka) - dosk, lok I/II, CWC Wikusia (Ja) - dosk, lok I/1, CWC Doc (Ja) - dosk, lok II/V, sreberko :lol: No i ogólnie jestem zadowolona, bo przy dwóch prezentowanych psach w opisie mam "Bardzo dobra prezentacja na ringu"/"Bardzo dobra prezentacja psa". A co do MP - startowałam pierwszy raz :lol: Ogromnie się ucieszyłam, bo dostałam się do półfinału. Asta - tak, Pan Borkowski. Quote
Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Gazuś, gratulacje dla Ciebie i dla Florki no i... miło mi było Was poznać :) Quote
Gazuś Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Viz napisał(a):Gazuś, gratulacje dla Ciebie i dla Florki no i... miło mi było Was poznać :) Viz, Ciebie też! :lol: To jak będę jechala do Gdyni - a plany wystawowe sie zmieniły i raczej będę, to mogę kraść Twojego Jamniola na ring? :lol: Quote
paulinka13 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 no to pisze:) po 1: GRATULACJE DLA MŁODYCH PREZENTERÓW (Asta wiesz co mysle :/) po 2: gratulacje dla wszystkich psiaków:) (bede nieobiektywna i egoistyczna, ale ze szczególnym uzwglednieniem Marty i Atosika oraz Kasi i Doca:)) a po 3: strasznie żałuje ze mnie nie bylo, wiec piszcie ze bylo okropnie to moze mi jakos pomoze....hehe:) jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich:):):) Quote
Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Jeśli Lupuś wyrazi taką chęć to nie ma problemu :cool3: Quote
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Matagi']Miśka!:lol: A nie wiesz,przypadkiem;) jak poszło akitom?Obie są w tych samych rękach,ciekawam,kto wziął Rasę...:roll: i jakie oceny dostały ....;) nie powiem Ci bo nie wiem :-( nie chce wprowadzic w blad. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich ze szczególnym uwzględnieniem Gazusia,Florki i Viz ;) Miło was było wkońcu poznać :-D Paulina,wielkie dzięki ;) Quote
Gazuś Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 W ogóle ogranizacja - troche zła. Rozpoczęcie sędizowania przeniesiono na inną godzinę - 10,30 - dobra, KAŻDY może się spóźnić, ale na jednym ringu sędizowanie było od DZIESIĄTEJ, przez co np. znajomej ono przepadło - ok, dostała później opis i ocenę, ale nie miała juz szans na tytuły :shake: Mam nadzieję, że złożyła zażalenie. Quote
Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No ja poznalam mase osob, szkoda, ze niektorych w dosyc smutnych okolicznosciach :( ale naprawde wszyscy byliscie bardzo sympatyczni i mam nadzieje, ze czesciej bedziemy sie widywac na wystawach :) Widzialam tez Gwieznedgo Wyslannika, ale koczowalam przed ringiem i juz nie podeszlam. ;) Quote
wix Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Viz napisał(a):No ja poznalam mase osob, szkoda, ze niektorych w dosyc smutnych okolicznosciach :( nic mi nie mów.. :( Quote
paulinka13 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 włanie tez mialam zapytac... cos powaznego?? Quote
Viz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Agappe w katalogu akity są tylko dwie :lol: Sędzia Małgorzata Supronowicz Psy Klasa otwarta: MARMUR Puchate Kreple Suki: Klasa młodzieży: AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) :cool3: Quote
Recommended Posts