Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Dorota, a Ty zgłaszałaś któregoś ze swoich? Do jakiej klasy i którego?

Zglosilam Fisza do championow,ale potem przenioslam go do uzytkow tylko musze jutro zadzwonic i spytac czy przeniesli.
Zalezy mi bardzo,by tam pojechac bo w mlodziezy bedzie wystawiany Jantar :-)

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):

Zalezy mi bardzo,by tam pojechac bo w mlodziezy bedzie wystawiany Jantar :-)

Jantarek? :lol: Super! Poznamy braciszka :lol:
No i zobaczysz Doca w końcu, bo w DB to raczej nie było kiedy... A ja będę troche zalatana, bo mam Doca, Seterkę angielską (albo irlandzką, zalezy która, którą weźmie) i MP z seterką :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Jojkowa, to wreszcie się może poznamy na żywo!

Może z Hexi pojade jako towarzystwo, więc jak już to obok żółtego dozia będzie można mnie znaleźć :evil_lol:

Posted

GW, zawsze przed wejsciem mam obawy, bo ja wystawiac nie umiem kompletnie :lol: musze chyba zaczac cwiczyc :lol:
ale na ringu juz jest ok ;)

Posted

GW oczywiście, że przesadzam i ja sama o tym wiem :lol:
ale to moja druga wystawa, gdzie będę wystawiać, więc uwżam, ze póki co mam ten przywilej :evil_lol: :lol:
fajnie będzie się znów spotkać. Może tym razem uda się zamienić więcej niż parę słów? :multi:

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Spis wystawów + Plan sędziowania - www.olsztyn.zkwp.pl

Właśnie się dowiedziałam, że nas tam nie ma i nie będzie :stormy-sad:
Mimo, że telefonicznie potwierdzałam wysłane faksem zgłoszenia i wszystko było OK, nagle okazało się, że nic nie jest OK.
Rozmawiałam z panią z Oddziału Olsztyńskiego i dowiedziałam się, że .... jest im przykro, ale nic się z tym już nie da zrobić :nonono2:
Zważywszy na to, że właśnie rozpieprzono moją namiastkę wakacji, mi jest zdecydowanie bardziej przykro :sadCyber:

Posted

Witam!

Poszukuje pieska na mlody prezenter do Olszytna .Mlody prezenter bedzie ok.13 .Oczywiscie po wystawianiu na ringu i ocenie:) (NIE CHCE PIESKÓW BOJOWYCH NP. AMSTAFF )

Pozdrawiam

Posted

Co do JH - dziewczyny Doca może wziąć KAŻDA która sobie z nim poradzi i z którą on pójdzie :lol: Mi tam obojętnie.
W gre wchodzi raczej tylko młodsza grupa, bo w starszej ja mam seterkę i Doc by wariował :lol:

Posted

no to ja bylam pierwasza po Doca:) zobaczymy, czy oboje ze soba wytrzymamy...mam nadzieje ze tak:) Gazus, my jeszcze na gg sie umowimy, ok??Wicia, ci to kazdy psa pozyczy wiec sie nie martw:)