martyna. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja juz sie nie moge doczekać:] Mam nadzieje ze uda mi sie najac jakas lokate:) Psa trenuje prawie codziennie,mam nadzieje ze moj wysilek nie pojdzie na marne:) Pzdr Quote
paulinka13 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 a, pewnie ze ci sie uda:):) gorzej ze mna, ale ja i tak na nic nie licze:) ale sie postaram w kazdym razie:) Quote
Dorota_Fiszer Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Czy moze ktos jadacy z Warszawy mialby miejsce dla jednej osoby i psa (golden) ? Oczywiscie partycypuje w kosztach :-) Quote
Gazuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dorota, a Ty zgłaszałaś któregoś ze swoich? Do jakiej klasy i którego? Quote
Dorota_Fiszer Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Gazuś napisał(a):Dorota, a Ty zgłaszałaś któregoś ze swoich? Do jakiej klasy i którego? Zglosilam Fisza do championow,ale potem przenioslam go do uzytkow tylko musze jutro zadzwonic i spytac czy przeniesli. Zalezy mi bardzo,by tam pojechac bo w mlodziezy bedzie wystawiany Jantar :-) Quote
Gazuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a): Zalezy mi bardzo,by tam pojechac bo w mlodziezy bedzie wystawiany Jantar :-) Jantarek? :lol: Super! Poznamy braciszka :lol: No i zobaczysz Doca w końcu, bo w DB to raczej nie było kiedy... A ja będę troche zalatana, bo mam Doca, Seterkę angielską (albo irlandzką, zalezy która, którą weźmie) i MP z seterką :lol: Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No dobra kto będzie bo okazuje się że może ja dojade gościnnie :)) Quote
saJo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja bede :) Nieproblem mnie znalezc, robie pokaz agility, prawdopodobnie na ringu glownym :) Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Gazuś napisał(a):Jojkowa, to wreszcie się może poznamy na żywo! Może z Hexi pojade jako towarzystwo, więc jak już to obok żółtego dozia będzie można mnie znaleźć :evil_lol: Quote
alive Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 My sie wybieramy :). a zna juz ktoś stawkę? oczywiście mnie najbardziej interesuje grupa VII :) Quote
Gazuś Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Też bym chciała stawkę :lol: Alive, życzę, żebyśmy się na wyborach BOG spotkały :) Mam nadzieję, że teraz obie dziewczyny Zw.Rasy dostaną :) Quote
alive Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 oj zwycięstwo rasy to my byśmy bardzo chciały bo brakuje nam tylko jednego CWC :) Quote
Viz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 a juzsie trzese na sama mysl o wystawie, pol roku przerwy reobi swoje :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Viz']a juzsie trzese na sama mysl o wystawie, pol roku przerwy reobi swoje :lol: Wystawy tak bardzo Cię stresują? :) Spis wystawów + Plan sędziowania - www.olsztyn.zkwp.pl Quote
fidekangela Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wybieram się na tą wystawkę , więc mam pytanie CZY KTOŚ POTRZEBUJE HANDLERA ?!:p Quote
Viz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 GW, zawsze przed wejsciem mam obawy, bo ja wystawiac nie umiem kompletnie :lol: musze chyba zaczac cwiczyc :lol: ale na ringu juz jest ok ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Oj przesadzasz pewnie :) Mamy ringi obok siebie, więc mam nadzieję, że się jakoś spotkamy ;) Quote
Viz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 GW oczywiście, że przesadzam i ja sama o tym wiem :lol: ale to moja druga wystawa, gdzie będę wystawiać, więc uwżam, ze póki co mam ten przywilej :evil_lol: :lol: fajnie będzie się znów spotkać. Może tym razem uda się zamienić więcej niż parę słów? :multi: Quote
NigdyNigdy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Spis wystawów + Plan sędziowania - www.olsztyn.zkwp.pl Właśnie się dowiedziałam, że nas tam nie ma i nie będzie :stormy-sad: Mimo, że telefonicznie potwierdzałam wysłane faksem zgłoszenia i wszystko było OK, nagle okazało się, że nic nie jest OK. Rozmawiałam z panią z Oddziału Olsztyńskiego i dowiedziałam się, że .... jest im przykro, ale nic się z tym już nie da zrobić :nonono2: Zważywszy na to, że właśnie rozpieprzono moją namiastkę wakacji, mi jest zdecydowanie bardziej przykro :sadCyber: Quote
alqua Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 uu dziwne.. my jestesmy :) , już się doczekac nie mogę ;) :p Quote
wiki_2006 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Witam! Poszukuje pieska na mlody prezenter do Olszytna .Mlody prezenter bedzie ok.13 .Oczywiscie po wystawianiu na ringu i ocenie:) (NIE CHCE PIESKÓW BOJOWYCH NP. AMSTAFF ) Pozdrawiam Quote
Gazuś Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Co do JH - dziewczyny Doca może wziąć KAŻDA która sobie z nim poradzi i z którą on pójdzie :lol: Mi tam obojętnie. W gre wchodzi raczej tylko młodsza grupa, bo w starszej ja mam seterkę i Doc by wariował :lol: Quote
paulinka13 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 no to ja bylam pierwasza po Doca:) zobaczymy, czy oboje ze soba wytrzymamy...mam nadzieje ze tak:) Gazus, my jeszcze na gg sie umowimy, ok??Wicia, ci to kazdy psa pozyczy wiec sie nie martw:) Quote
Recommended Posts