Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heyka!! W sumie to zaczelam ten temat bo szukałam pieska...i nadal go szukam:):) jest sznasa na pozyczenie od kogos psa na MP?? ( no oczywiscie jesli pies wyrazi taką chęć :P) prosze o odpowiedzi:):)
pozdrawiam cieplutko

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SaJo powiem Ci, e bardzo pozytywnie :cool3:
Nie ukrywam, ze mam wielka nadzioeje, ze do 1 lipca bedzie opanowany od poczatku do konca :evil_lol:

Posted

Viz napisał(a):
bardzo pozytywnie :cool3:

:klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool2: :cool2: :cool2: :bigok: :bigok: :bigok:

Posted

paulinka13 napisał(a):
nie wiem jak Martynka ale ja też poszukuje psinki i jak dla mnie to bez różnicy jaka rasa, bo i tak dopiero się ucze:):)

a Martyna nie wiedzialam ze ty w ŁYSOMICACH mieszkasz:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

SaJo już jesteśmy po dwóch lekcjach na tym etapie, ze biegnę szybko tyłem i leciuteńko ręką mu pokazuje, więc spokojnie na Olsztyn będziemy przygotowani :multi:
Wogóle moje dziecko ostatnio tak pracuje, że aż jestem z niego dumna :loveu:

Torpeda, torpedą, ale skoncentrowana torpeda aż miło :evil_lol:

A teraz mam takie małe ALE.
Własnie w razie pokazu mam jeszce jamnika długowłosego do pokazania na ringu i będę mogła nie zdążyć, więc czy jakiś profesjonalny handler zechciałby się zająć moim psem? oczywiscie narazie propozycja, bo nie wiem jak sie plany potocz ai niczego nie obiecuje.

Posted

Viz
Jutro bede w ZK, to sie dowiem jaki jest plan sedziowania, zreszta musze jeszcze "zalatwic" zeby belgi byly jak najwczesniej.

Gratulacje postepow w nauce :cool2:

Posted

nie dziekujemy, zeby nie zapeszac :cool3:

SaJo czy bedziez tak dobra i sprawdzisz czy HRABIA z KOńskiego Raju (FCI), jamnik długowłosy miniaturowy został przyjęty? Tata miał go zgłosić i wczoraj mi powiedział, że zapomniał :roll:
Więc szybko zgłoszenei wyslałam, ale bądź co bądź to jeden dzień po terminie :(

Posted

Viz napisał(a):
nie dziekujemy, zeby nie zapeszac :cool3:

SaJo czy bedziez tak dobra i sprawdzisz czy HRABIA z KOńskiego Raju (FCI), jamnik długowłosy miniaturowy został przyjęty? Tata miał go zgłosić i wczoraj mi powiedział, że zapomniał :roll:
Więc szybko zgłoszenei wyslałam, ale bądź co bądź to jeden dzień po terminie :(

Przedłużyli termin do 20-stego