alqua Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Błagam pomóżcie :-( straciłam wszystkie zdjęcia z wystawy,narobiłam dużo wielu psom i swojemu i jak był wystawiany ale aparat sie zawiesił potem i wszystko zniknęło i usunęło mi zdjęcia ;(. Jeśłi ktos ma bobtaile na zdjęciu błagam o fotke :-( :cry: Quote
Niufka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cavalierka napisał(a):P.S.Niufka,z jakiej hodowli jest Twój Nowofunland? Ja byłam z dwójką: M/S MIRIAM i AKROSEM z Wrzesińskiej Zagrody. Quote
Basik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Gratulacje dla zadowolonych!!!! Ma ktoś wyniki BIS i grup? Proszę podajcie! Quote
skubi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Vega na wystawie dostała ocenę doskonałą oraz CWC, NSwR i BOB. alqua, miło było cię poznać. Niestety nie mam zdjęć :shake: Hanki, dzięki za miły transport na wystawę, mam nadzieje, że uda się nam jeszcze spotkać Quote
alqua Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 skubi napisał(a):Vega na wystawie dostała ocenę doskonałą oraz CWC, NSwR i BOB. alqua, miło było cię poznać. Niestety nie mam zdjęć :shake: Mi również było miło was poznać ;) . Ale porażka z tymi zdjęciami... Nikt nie ma? plissss :placz: Quote
paulinka13 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 no to ja jeszcze raz wszystkim gratuluje:) Quote
Micho Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 1. labrador 2. ??? 3. angielski cocker spaniel czy ma ktoś może zdjęcie podium BOG VIII? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 2 był golden ale nie wiem jaki, poza podium cocker amerykański Quote
Martyna Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dzieki :-) wlasnie brakowalo mi tego trzeciego miejsca na pudle :) Labradorka to LA GOYANA Herbu Zadora, a goldenka KATHLEEN JOSEPHINE Staszel :-) Quote
moni_L Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 BIS dla whippeta Cobyco CENTER PIECE, wł.Tomasz Wolańczyk. Moje najserdeczniejsze gratulacje!!! Quote
Recommended Posts