Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A umie pokonywać slalom,biegać przez tunel i skakać przez oponę itd. i to bez Twojej pomocy?No,bo to w końcu pokaz Agility i będzie mnóstwo ludzi się na to patrzeć :roll: No i nawet psa nie można dotykać.Ja już od wakacji zesżłego roku trenuję z Atoskiem,więc raczej sobie poradzę :roll:

Posted

hahah w cuda wierzysz?? moj pies na agilicie...on moze umie skakac...ale slalom?? tunel?? nie...Twister zdecydowanie bardziej woli miekka kanape i miske jedzenia :P:P:P:P ale na was chetnie oboje popatrzymy i bedziemy trzymac kciuki, zeby pokaz sie udal!!

Posted

acha!! nie wiem do kiedy są zgłoszenia dla psów (sprawdzcie sobie sami:P:P:P:P:P) ale pisałam do nich i dostałam odpowiedz, że zapisy na młodego prezentera bąda przyjmowane bezposrednio na wystawie:)

Posted

Ja bym chętnie z Vegą pojechała, ale wszystko zależy, czy znajde transport.

Może jedzie ktoż na tę wystawe z 3miasta i miał by miejsce dla jednej osoby i suczki Bearded Collie???

Posted

Cavalierka
Podaj mi na priv dokladne swoje i psa dane. Czy bedziesz go wystawiala? Bo bede probowala porozmawiac w ZK, zeby w miare mozliwosci tak ustawili rasy, co by wystawa i pokaz nie kolidowaly ze soba. Gdzie trenujesz?

Posted

Raczej nie będę go wystawiała,ale będę z nim szła na MP ;) A trenuję w Dog Show w Gdyni,ale chodzimy na treningi tak trochę w "kratkę".Najgorzej,że nie umie jeszcze samodzielnie slalomu tzn.tylko zrobi slalom za smakołykiem ;) .Ogólnie wszystko inne umie,ma jeszcze małe problemy z huśtawką,ale myślę,że to da się szybko opanować.

Posted

orsini napisał(a):
Flaszi przyjedziesz do Olka??????super!!!!!!!!!!!!!

a jak odwiedze skromnie to zaszczytne miasto:cool3: oczywiscie po Bisa przyjezdzam nie ma co..wiec wiesz Orsini jeden nr do porucznika Borewicza tu tam i tamto i ganz egal:cool3: :lol:

Posted

Paulina,nie zauważyłaś-przecież już co najmniej kilka osób zgłosiło się,że jedzie :eviltong: Jeśli nikt nie odpisuje na Twoje pytanie/prośbę to może znaczy,że nie chcą lub nie mogą Ci pożyczyć ;) Ja Ci Atoska na pewno nie pożyczę :eviltong: A może poprosisz tak bardziej...ładnie?:p

Posted

[quote name='paulinka13']ej...pytalam na poczatku o to kto bedzie bo chcialabym pozyczyc psiaka na MP....jakies propozycje?? komu moge ukrasc psa??

Jak dasz radę z niufciem, to użyczę :)

Posted

skubi napisał(a):
Ja bym chętnie z Vegą pojechała, ale wszystko zależy, czy znajde transport.

Może jedzie ktoż na tę wystawe z 3miasta i miał by miejsce dla jednej osoby i suczki Bearded Collie???

Ja z Figlem też mam zamiar się wybrać i pewnie samochodem. Gdyby tak się stało znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla Ciebie i Vegi.