paulinka13 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 kto będzie 1 lipca w olsztynie?? czekam na odpowiedzi... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja będę z Atoskiem ;) Jeśłi jest ktoś zainteresowany to z chęcią pomogę jeśli chodzi o wystawianie,rzecz jasna za darmo ;) Quote
saJo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja szukam chetnych do wspolnego skakania :cool3: Robimy pokaz agility. Quote
paulinka13 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Twister bardzo ladnie skacze, ale jeszcze nigdy nie byl a agilicie:) Quote
paulinka13 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 paulinka13 napisał(a):Twister bardzo ladnie skacze, ale jeszcze nigdy nie byl a agilicie:) bravo dla mnie!! 2 razy napisalam ten sam watek....nie ma to jak skleroza:P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 saJo napisał(a):Ja szukam chetnych do wspolnego skakania :cool3: Robimy pokaz agility. Ja jestem bardzo chętna z Atosikiem :cool3: Quote
paulinka13 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 ja moze bede z Twisterkiem wiec tez jestem chetna, ale nie wiem jak bedzie wspolpracowal na wystawie gdzie jest pelno psow... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A umie pokonywać slalom,biegać przez tunel i skakać przez oponę itd. i to bez Twojej pomocy?No,bo to w końcu pokaz Agility i będzie mnóstwo ludzi się na to patrzeć :roll: No i nawet psa nie można dotykać.Ja już od wakacji zesżłego roku trenuję z Atoskiem,więc raczej sobie poradzę :roll: Quote
paulinka13 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 hahah w cuda wierzysz?? moj pies na agilicie...on moze umie skakac...ale slalom?? tunel?? nie...Twister zdecydowanie bardziej woli miekka kanape i miske jedzenia :P:P:P:P ale na was chetnie oboje popatrzymy i bedziemy trzymac kciuki, zeby pokaz sie udal!! Quote
flashka-g Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja bede;) jezeli tylko wroce z wakacji juz:cool3: Quote
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja zamierzam być :lol: Jeszcze spojże, kto sędziuje :lol: Quote
paulinka13 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 a kto z Was się wybiera na MP?? bo ja bardzo chętnie...tylko psiaka będe szukala:P:P:P Quote
paulinka13 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 acha!! nie wiem do kiedy są zgłoszenia dla psów (sprawdzcie sobie sami:P:P:P:P:P) ale pisałam do nich i dostałam odpowiedz, że zapisy na młodego prezentera bąda przyjmowane bezposrednio na wystawie:) Quote
skubi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja bym chętnie z Vegą pojechała, ale wszystko zależy, czy znajde transport. Może jedzie ktoż na tę wystawe z 3miasta i miał by miejsce dla jednej osoby i suczki Bearded Collie??? Quote
orsini Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Flaszi przyjedziesz do Olka??????super!!!!!!!!!!!!! Quote
saJo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cavalierka Podaj mi na priv dokladne swoje i psa dane. Czy bedziesz go wystawiala? Bo bede probowala porozmawiac w ZK, zeby w miare mozliwosci tak ustawili rasy, co by wystawa i pokaz nie kolidowaly ze soba. Gdzie trenujesz? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Raczej nie będę go wystawiała,ale będę z nim szła na MP ;) A trenuję w Dog Show w Gdyni,ale chodzimy na treningi tak trochę w "kratkę".Najgorzej,że nie umie jeszcze samodzielnie slalomu tzn.tylko zrobi slalom za smakołykiem ;) .Ogólnie wszystko inne umie,ma jeszcze małe problemy z huśtawką,ale myślę,że to da się szybko opanować. Quote
flashka-g Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 orsini napisał(a):Flaszi przyjedziesz do Olka??????super!!!!!!!!!!!!! a jak odwiedze skromnie to zaszczytne miasto:cool3: oczywiscie po Bisa przyjezdzam nie ma co..wiec wiesz Orsini jeden nr do porucznika Borewicza tu tam i tamto i ganz egal:cool3: :lol: Quote
paulinka13 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 ej...pytalam na poczatku o to kto bedzie bo chcialabym pozyczyc psiaka na MP....jakies propozycje?? komu moge ukrasc psa?? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Paulina,nie zauważyłaś-przecież już co najmniej kilka osób zgłosiło się,że jedzie :eviltong: Jeśli nikt nie odpisuje na Twoje pytanie/prośbę to może znaczy,że nie chcą lub nie mogą Ci pożyczyć ;) Ja Ci Atoska na pewno nie pożyczę :eviltong: A może poprosisz tak bardziej...ładnie?:p Quote
saJo Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cavalierka To smigaj na treningi uczyc slalomu :cool3: I Twoje dane na priv prosze :mad: Quote
paulinka13 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 oja... no wiem ze mi Atosika nie dasz... no to : KOCHANI!!! BARDZO, BARDZO WAS PROSZĘ:):):):):) buziaczki:):):) Quote
Niufka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='paulinka13']ej...pytalam na poczatku o to kto bedzie bo chcialabym pozyczyc psiaka na MP....jakies propozycje?? komu moge ukrasc psa?? Jak dasz radę z niufciem, to użyczę :) Quote
paulinka13 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 jak mi powiesz jak sie je wystawia...:) dzieki :* Quote
hanik Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 skubi napisał(a):Ja bym chętnie z Vegą pojechała, ale wszystko zależy, czy znajde transport. Może jedzie ktoż na tę wystawe z 3miasta i miał by miejsce dla jednej osoby i suczki Bearded Collie??? Ja z Figlem też mam zamiar się wybrać i pewnie samochodem. Gdyby tak się stało znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla Ciebie i Vegi. Quote
Recommended Posts