Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lola to mix coolie smooth. Ma 4 miesiące. Lola to chodząca słodycz.Mimo, że do tej pory nie zaznała od człowieka niczego dobrego bardzo do niego lgnie. Lola jest psem wesołym i kontaktowym. Gdyby mogła nie przestawałaby rozdawać buziaczków. Jest sunią bardzo delikatną i uległą. Lola kocha cały świat i wszystkie stworzenia. Osobie, która da jej miłość Lola odwdzięczy się stukrotnie. Będzie wspaniałym przyjacielem. Lola już prawie nie załatwia się w domu. Zna komendę siad, uczy się błyskawicznie. Jest strasznym łasuchem Loleczka jest drobną sunią o długich nogach, których pozazdrościłaby jej niejedna modelka. W chwil obecnej waży niewiele ponad 8 kg.
Lola kocha dzieci.
Lola została wstępnie zaszczepiona odrobaczona i zakroplona przeciw pchłom i kleszczom.
Lola to psiak idealny bardzo wpatrzony w człowieka.

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz sterylizacja suni, poprzedzone wizytą przed adopcyjną.
tel: 695622144
anialola2@wp.pl

Sunia została sprawdzona w kontakcie z kotami, które nie specjalnie ją interesują, może więc iść do domu z dziećmi, psami, kotami.

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie będę komentować takich zachowań...mam kilka pytań:czy sunia będzie duża, czy jest ufna??jesteś z Warszawy, tak? czy jest możliwość zobaczenia suni i kiedy??ja mogę nawet dzisiaj...

Posted

Paula to jeśli twoja koleżanka nie chce jej wziąć,a ty możesz choć na trochę ,to daj jej awaryjny DT....jak porobi jej się fajne zdjęcia i ogłoszenia,to na pewno znajdzie domek...(trzeba tylko zadbać o to by był to domek odpowiedzialny! )

Posted

A czemu akurat w piatek ma wsiąść do tego autobusu?
Po co brala sunie skoro nie chce sie nia zajmować?
Rozumiem, ze psiak nie byl nigdzie oglaszany?
A jak z jej zdrowiem?
Odrobaczenie? Szczepienie?

Posted

ona ma dwa psy u siebie, tą jej ktoś chyba podrzucił. Z tego co wiem nie ma czasu, pieniędzy, aby się nią zająć. Ja nie znam tej dziewczyny, wiem to od naszej wspólnej znajomej i właśnie do niej ma w piątek przyjechać, a przy okazji chce wywieźć tą psinę z dala od swojego domu. Jeśli chodzi o stan zdrowia to na 100% nie jestem pewna, ale podobno zdrowa, odpchlona, ale czy szczepiona, odrobaczona to dowiem się w piątek.

Posted

[quote name='aganela']Paula to jeśli twoja koleżanka nie chce jej wziąć,a ty możesz choć na trochę ,to daj jej awaryjny DT....jak porobi jej się fajne zdjęcia i ogłoszenia,to na pewno znajdzie domek...(trzeba tylko zadbać o to by był to domek odpowiedzialny! )[/QUOTE]
ja nie bardzo mogę ją wziąć do siebie bo TZ mnie pogoni, bo ten z avataru to mój ze spondylozą biedak jest, mogę ją jedynie po sąsiedzku trzymać na ogrodzonej działce, na której stoi buda i mogę ją dokarmiać, ale może się też zdarzyć, że ją ktoś z tej działki wypuści, bo to nie moje jest i każdy może tam wejść. Na pewno nie bardzo jest to bezpieczne, w ostateczności będę musiała zadzwonić po Straż Miejską, która ją zabierze na Palucha.

Posted

napisałam na PW do Emilaka, sunia ma przyjechać w piątek. Co do zdjęcia ja też jej jeszcze nie widziałam, ale ona jeszcze rośnie a zdjęcie może być starsze. Aktualne będę mogła zrobić dopiero w piątek.

Posted

O matko, ręce opadają :(:(:(

... jaki brak wyobraźni , aż mi się wierzyc nie chce !!! :(

... słodka malutka suczynka podobna do smooth collie, koniecznie trzeba zaszczepić, teraz masa szczeniaczkow kończy życie na wirusówki.

Posted

Podnoszę niuńkę. Zachowania znajomej znajomej komentowała nie będę, bo chyba każdy i tak sobie pomyślał to samo co ja. Czyli rozumiem, że malutka będzie w pt w Wawie i u Ciebie na kilka dni, aż nie znajdzie DT albo aż ktoś jej nie wypuści z ogólnej działki?

Posted

jak ktoś ją z działki wypuści to może być już koniec :(
wszyscy dobrze wiemy, sunia może zwiać, wpaść pod samochód i wiele wiele innych :(
kurcze tyle dt potrzebnych ale nie ma :(

Posted

[quote name='tripti']niezbyt miła perspektywa wypuszczenia z tej działki...:([/QUOTE]

dlatego zastanawiam się czy nie lepiej będzie zawieźć ją na Palucha. Tam ją zaszczepią, odrobaczą, a gdyby z działki zwiała mogłoby to się źle dla niej skończyć. W najlepszym wypadku, gdyby się sama włóczyła to przy pierwszej cieczce ciąża i kolejne niechciane psy. Smutna perspektywa.
[quote name='karolina_g_k']Paula, a gdzie i o której sunia przyjedzie?
Dobrze byloby zeby zobaczyl ja weterynarz i na poczatek chociaz odrobaczyl.[/QUOTE]
Sunia będzie w piątek po południu Warszawa Rembertów.

Posted

Biedna suczynka, wzięłabym ją do siebie do DT, na miejscu jest wet ... ale niestety za free nie mogę ... na koncie zero :(

Tylko pod żadnym pozorem nie oddawajcie jej do schronu .. tam zginie marnie :(