Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byliśmy na spacerku nad rzeką , mała słucha się ... biegała z Barakiem , tarzały sie w piachu ... obszczekiwały ludzi , w sumie to Oba zachowuje się tak jakby zawsze z nami jeździła autem ,chodziła na spacery. Jest tylko jeden problem że Oba co zje to za 20 minut strawi .....ale sa to koopy normalne wiec moze dlatego że się żołądek przyzwyczaja do jedzenia ???? i niestety czasami jej się zdaza w domu ... zwłaszcza w nocy ...ale mysle że opanujemy ten problem

Posted

Dziś ma nas odwiedzić dziewczyna która dokarmiała Obamę ... moze dziś uda nam się zrobić jej fajne foty ... bo to diabeł jest nie pies , wszędzie wlezie , wszystko zeżre , wszystko obślini ...

Posted

marlenka napisał(a):
A to zdjecie dla joanny83 :loveu:

Moja kochaniutka!!!! Śliczna panienka. Nigdy nie zapomnę jak wiozłam Ci takiego zdechlaka... a teraz proszę! :)

Posted

joanna83 napisał(a):
Wrzuciłam Obamę do gazety.
Piszę do Ciebie na gg, dlaczego się nie odzywasz???!!!

Bo mam tyle okienek ze moze mi gdzies umknęłaś .... dzieki za ogłaszanie Obamy , Asiu a z jakim telefonem bo tamten 503-jest narazie nieużywany .

• 3 weeks later...
Posted

Obama już po sterylce , miała 6 maluszków ... sterylka aborcyjna , bardzo wysoka była ciaza , ale Bamunia czuje sie dobrze ma apetyt wiczy wręcz, pochłania wszsytko i w każdej ilości .

Jesli macie chcwilkę żeby pomóc mi w ogłoszeniach to prosze a ja postaram się zrobić jej jeszcze jakies fajne zdjecia :)

Posted

A ja offem:) Czy nie znacie może jakiegoś gołebiarza zapaleńca? Kilka dni temu znalazłam gołebia, który z tego co powiedział wet jest staruszkiem, gołąb nie lata niestety. Nie ma połamanych skrzydeł ani nóżek, ale może w coś uderzył i został uszkodzony jakiś nerw, w każdym razie nie ma raczej szans na to żeby latać. Na razie trzymam go w starej klatce po papużkach ale jak długo może w niej siedzieć.. Ja mam kocicę, która uwielbia polować na ptaki, dlatego nie mogę go trzymać, może znacie kogoś kto by sie nim zaopiekował? Tylko nie azyl w Wawie bo tam usypiają ptaki, które nie maja szans na wyzdrowienie. Będę bardzo, bardzo wdzięczna.

• 2 months later...
Posted

[quote name='joanna83']Śliczny ten Twój diabełek:) Aż dziwne,że nikt nie che takiej dziewczynki...[/QUOTE]

Bo ona nie ma ogłoszeń . :)
Oba jest fajną sunią , tylko że to straszny lizus z jezorem leci w najmniej odpowiednim momencie . Poza tym zjada wszystko co ma w zasiegu pyska - kanapki , śmieci , skarpetki , - dosłownie wszystko .
Najgorsze jest to ze nie umie wołac na dwór tylko usiądzie jak ciele koło drzwi i siedzi - jak zauważe to oki jak nie to narobi w domu .
Kto z taką wytrzyma ???:cool3: