Abrakadabra Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Marlenka - mam rozumieć, że jestem już zaproszona w celu zapoznania się? W Radomiu będę w przyszłym tygodniu i chętnie zboczę z na rondzie w Warce w lewą stronę:) Quote
tula Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Marlenka i ja się melduję i jak uznasz, że prezydenta już trzeba ogłaszać to pomogę oczywiście:) Quote
joanna83 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 I ja jestem w końcu. Dziewczynka bardzo podobna do Baraka:) Zrób jej porządne fotki, to i ja pomogę z ogłoszeniami. Quote
marlenka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Wczoraj byliśmy na spacerku nad rzeką , mała słucha się ... biegała z Barakiem , tarzały sie w piachu ... obszczekiwały ludzi , w sumie to Oba zachowuje się tak jakby zawsze z nami jeździła autem ,chodziła na spacery. Jest tylko jeden problem że Oba co zje to za 20 minut strawi .....ale sa to koopy normalne wiec moze dlatego że się żołądek przyzwyczaja do jedzenia ???? i niestety czasami jej się zdaza w domu ... zwłaszcza w nocy ...ale mysle że opanujemy ten problem Quote
marlenka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dziś ma nas odwiedzić dziewczyna która dokarmiała Obamę ... moze dziś uda nam się zrobić jej fajne foty ... bo to diabeł jest nie pies , wszędzie wlezie , wszystko zeżre , wszystko obślini ... Quote
Abrakadabra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Marlenka - dlaczego nie mogę wysłać do Ciebie PW? Masz zapełnioną skrzynkę? A ja mam taki malutki, malusieńki, mikroskopijny temacik.. Waży mniej niż kostka masła. Tyle, ze chory.. :( Zajrzyj chociaż.. http://www.dogomania.pl/threads/188362-YORK-6-tygodni-przeznaczony-do-uśpienia-wada-genetyczna-łapki-i-zły-stan-zdrowia-( Quote
sleepingbyday Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 kurczę, ten jork to temat dla beaty... ale nie teraz raczej... Quote
marlenka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='sleepingbyday']kurczę, ten jork to temat dla beaty... ale nie teraz raczej...[/QUOTE] Juz chyba nieaktualne :( przeczytaj wątek Quote
marlenka Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Wreszcie mi sie udało pstryknąc Obie jakieś foty ... Quote
joanna83 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 marlenka napisał(a):A to zdjecie dla joanny83 :loveu: Moja kochaniutka!!!! Śliczna panienka. Nigdy nie zapomnę jak wiozłam Ci takiego zdechlaka... a teraz proszę! :) Quote
Abrakadabra Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Marlenka - dzwonię do Ciebie i dzwonię... Czy ta panienka powyżej to Daisy???? Quote
marlenka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 no przeciez ją widziałaś ...nie poznajesz? Quote
joanna83 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Wrzuciłam Obamę do gazety. Piszę do Ciebie na gg, dlaczego się nie odzywasz???!!! Quote
marlenka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 joanna83 napisał(a):Wrzuciłam Obamę do gazety. Piszę do Ciebie na gg, dlaczego się nie odzywasz???!!! Bo mam tyle okienek ze moze mi gdzies umknęłaś .... dzieki za ogłaszanie Obamy , Asiu a z jakim telefonem bo tamten 503-jest narazie nieużywany . Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 jaki słodki barakudowy pyszczek. ale dziewczęcy bardziej (albo się sugeruję). marlenka, trzymaj się i nie płacz za olkiem za bardzo ;-). Quote
marlenka Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Obama już po sterylce , miała 6 maluszków ... sterylka aborcyjna , bardzo wysoka była ciaza , ale Bamunia czuje sie dobrze ma apetyt wiczy wręcz, pochłania wszsytko i w każdej ilości . Jesli macie chcwilkę żeby pomóc mi w ogłoszeniach to prosze a ja postaram się zrobić jej jeszcze jakies fajne zdjecia :) Quote
tula Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 To staraj się o fotki Marlenka, Tuśkę wydrukowali w Metrze, może z Obamą też się uda:) Quote
Abrakadabra Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wszelki duch P***a B**a chwali! Nareszcie jakieś wieści. Quote
tula Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja offem:) Czy nie znacie może jakiegoś gołebiarza zapaleńca? Kilka dni temu znalazłam gołebia, który z tego co powiedział wet jest staruszkiem, gołąb nie lata niestety. Nie ma połamanych skrzydeł ani nóżek, ale może w coś uderzył i został uszkodzony jakiś nerw, w każdym razie nie ma raczej szans na to żeby latać. Na razie trzymam go w starej klatce po papużkach ale jak długo może w niej siedzieć.. Ja mam kocicę, która uwielbia polować na ptaki, dlatego nie mogę go trzymać, może znacie kogoś kto by sie nim zaopiekował? Tylko nie azyl w Wawie bo tam usypiają ptaki, które nie maja szans na wyzdrowienie. Będę bardzo, bardzo wdzięczna. Quote
marlenka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Obama sie u mnie troszke zasiedziała , ale co tam ....:) Nie taki diabeł straszny .... Quote
joanna83 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Śliczny ten Twój diabełek:) Aż dziwne,że nikt nie che takiej dziewczynki... Quote
marlenka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='joanna83']Śliczny ten Twój diabełek:) Aż dziwne,że nikt nie che takiej dziewczynki...[/QUOTE] Bo ona nie ma ogłoszeń . :) Oba jest fajną sunią , tylko że to straszny lizus z jezorem leci w najmniej odpowiednim momencie . Poza tym zjada wszystko co ma w zasiegu pyska - kanapki , śmieci , skarpetki , - dosłownie wszystko . Najgorsze jest to ze nie umie wołac na dwór tylko usiądzie jak ciele koło drzwi i siedzi - jak zauważe to oki jak nie to narobi w domu . Kto z taką wytrzyma ???:cool3: Quote
Recommended Posts