beka Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 He he tekst , kiepski ze mnie literat ale wrzuce kilka zdjeć Tinka i jej towarzysz Borysek Quote
beka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Nie masz Tinka szczęścia, nikt cie nawet nie odwiedza, ehh Quote
erka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Beko, ale bez tekstu do ogłoszeń będzie trudno. Quote
eliza_sk Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dziś odesłałam dwie panie do Ciebie. Jedna z Warszawy, druga z Katowic - dzwoniły ? Quote
*Gajowa* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 beka napisał(a):Nie masz Tinka szczęścia, nikt cie nawet nie odwiedza, ehh Odwiedziłam dziś Tinkę - poznała mnie, cieszyła się próbowała nawet odgonić Borysa ale widać, że teraz on rządzi...;) Quote
ewab Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Przeczytałam jeszcze raz wątek i wyłania mi się z opisu Tina podgryzaczka, która nie toleruje innych zwierząt. Coś w tym jest ale... W schroniskowym kojcu siedziała razem z Kiarą i gromadą innych psów. Gajowa pisze, że podporządkowała się Borysowi. Osobiście miałam z nią kilka krótkich spotkań. Zachowywała się bez zarzutu, choć przy wychodzeniu ze schronu usiłowała przez moment dyskutować. Wg mnie Tina może być kolejnym psem w domu, pod warunkiem, że właściciel będzie przewodnikiem stada. Quote
beka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Problem się rozwiazał :). Zadzwoniła do mnie pani z Broku po Tarę, ale wyjechała z Tinką. Uznałyśmy wspólnie że Tinka bedzie dla niej lepszym psiakiem. Tinka zamieszkała z domku z ogrodem, tylko ze swoja panią. Wczoraj poznała się z wnuczkami pani Janki (dorosłymi). Wszystkim se podoba. Jeszcze czeka ja poznanie z suczka jednej z wnuczek połroczna onką. Mam nadzieje ze dziewczyny się zakolegują.. Wyjeżdzam na 2 tyg, zaglądajcie do tary proszę. Quote
erka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No to super wiadomości!:multi::multi::multi: Oby wszystko sie dobrze ułożyło w nowym domu:lol:. Beka, dziękujemy Ci bardzo za wszystko!:iloveyou::modla: I życzymy miłego wypoczynku:lol:. Quote
paros Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='erka']No to super wiadomości!:multi::multi::multi: Oby wszystko sie dobrze ułożyło w nowym domu:lol:. Beka, dziękujemy Ci bardzo za wszystko!:iloveyou::modla: I życzymy miłego wypoczynku:lol:. Super, że dziewczyny w domach :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Beka udanego wypoczynku :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Skoro tutaj szczęśliwe zakończenie to może zajrzycie do moich szczeniaczków, zabrałam ze schronu 2 a mam już trochę psów na utrzymaniu. U szczeniaczków pusto na wątku :( http://www.dogomania.pl/threads/190825-Zwyk%C5%82e-biedne-szczeniaczki-prosz%C4%85-o-deklaracje-na-hotel-potrzeba-480-z%C5%82-%28%28%28 Quote
ewelinka_m Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ohh to cudownie, że obie suczynki już w domkach!! strasznie się cieszę! :multi: dołączam się do podziękowań dla Beki :loveu: dzięki Tobie obie ślicznoty są w domach i wyzwoliły się z tego piekła zwanego kieleckim schronem :mad: Quote
beka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 ej dziewczyny bez Was by sie to nie udało:) to jest wspólny sukces Quote
rita60 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 beka co tam słychac u slicznej łodzianki:loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tak się cieszę, że Tince też udało się znaleźć domek ! Quote
Edi100 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wybaczcie Offa:( Ta sunia czeka na karmę:( http://www.dogomania.pl/threads/190639-NIKT-NIE-WIE-CO-JEJ-JEST-Sunia-z-meliny-ANIO%C5%81EK-M%C3%93J-umiera..-POTRZEBNY-HILLS! Quote
Recommended Posts