beka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W ubiegłym tygodni przyjechały pod moja opiekę dwie onkowe dziewczynki Kiara i Tina. Zostały zobrane ze schroniska, gdzie oglednie mówiąc nie jest najlepiej :(. Czekaja na nowe wspaniałe domy :). Kiara: I Tina: Quote
IVV Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Beka normalnie tragedia z tymi onkami:( rece opadaja... Quote
eliza_sk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zapiszę, jakby u mnie "materiału" do wydawania zabrakło :) Quote
ewelinka_m Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Obie sunieczki są ogromnie kochane i grzeczne. Cała podróż z kielc do warszawy przebiegała bardzo spokojnie, podróżniczki z nich doskonałe ;) Quote
beka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='ewelinka_m']Obie sunieczki są ogromnie kochane i grzeczne. Cała podróż z kielc do warszawy przebiegała bardzo spokojnie, podróżniczki z nich doskonałe ;)[/QUOTE] Kiara to strasznie kochane stworzenie, przytulaśna, ciągle się przymiła:). Cycochy do ziemi pewnie napedzała kasiore swojemu panu szczeniakami. Zeby bardzo starte ale wiecej niz 3-4 lat nie ma. Jest kochana. Tina natomiast zaczyna rogo pokazywac. Na psy szczeka wszystkie. Misia, staruszka kaukaza podgryza, wzłaszcza jak pojawi się Gajowa. Ona chce ja miec tylko dla siebie.. Quote
ewab Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wypiękniały dziewczyny, zwłaszcza Tina, bo Kiara zawsze powalała urodą. Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jak to się dzieje, że tak piękne sunie czekają na domy (???) ... po nie kolejka powinna się ustawiać ... skąd się bierze ten niesamowity wysyp pięknych ONków :( Quote
beka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='IVV']Beka normalnie tragedia z tymi onkami:( rece opadaja... IVV jestem załamana:( zobacz sama http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia)?p=14922181&viewfull=1#post14922181 3 zaniedbane donki 3, 5 i 10 lat :( Quote
eliza_sk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Beko, jak masz jakieś długowłose sunie do 2-3 lat to poproszę o wątki. Aston jutro jedzie do domu :multi: Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 podlamka :( gdzie nie zagladne to tylko Onki i Onki JAK JE WSZYSTKI RATOWAC :( ?????????? Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 PIekne rasowe ONki szukaja madrego domu!!! prosimy tez o wsparcie na karme i vets!!!! Quote
*Gajowa* Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nie wiem co się dzieje z Dogo , zjadło mi tekst i część zdjęć - nie można edytować postów !!! Quote
*Gajowa* Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Fotka post 16 przedstawia Tinę w towarzystwie Misia - staruszka kaukaza, jedynego psa który toleruje Tinę. Ona boi sie psów i przy kontakcie reaguje agresją. Miś jest psem niesłychanie zrównoważonym, łagodnym i znosi jej zaczepki ze stoickim spokojem odchylając głowę. Jednak zdarzyło się już ,że i on ją obwarczał. Moja Gaja reaguje na nowe psy identycznie jak Tina dlatego porozumienia między nimi nie będzie. Tina musi dużo czasu spędzać w kojcu , w dzień krótkie spacery , dopiero wieczór należy do niej. Tina uwielbia człowieka, jest o niego zazdrosna. To młoda sunia, sądząc po zachowaniu bo ząbki ma bardzo starte jakby gryzła coś twardego - kamienie, pręty... Quote
*Gajowa* Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dziś wolę nie ryzykować edycji postu więc piszę post pod postem. Trudno Tinkę utrwalić, ona cięgle jest w ruchu uwielbia biegać, tarzać się w trawie i przyjmować pozycję "źaby" Quote
beka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Kiara i Tara tez maja zjedzone zęby, a to młode suki. Quote
kamilawa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Beka - tylko coś takiego udało mi się zrobić: Quote
erka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Beka, bardzo dziękujemy za pomoc:calus::loveu:. Sunie w najlepszym wypadku trafiły by z tego schronu na łańcuch, albo do kojca, a najprawdopodobniej do rozmnażaczy. Dzięki Tobie mają szansę na lepsze zycie:loveu:. Bardzo prosimy o wsparcie na ich sterylki:lol:. Quote
Recommended Posts