Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w Dźwirzynie jest świetnie. Jest położone nad samym morzem :) My tam jeździmy od dobrych 11 lat :) Są dwie plaże, jedna strzeżona, a druga nie (tam właśnie można chodzić z psiakami). Cudo :)

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mój wu(ó?!)jek wynajmuje duzy dom z ogrodzonym terenem, widok z balkonu na jeziorko Seksty ;) . Bardzo tam przyjemnie. Jest telewizor, jakies grajko, lodówka, zamrażarka, kuchenka. Moja Sonia z tego miejsca bardzo zadowolona ;) A i jescze zapomnialam dodac, ze sklep jest bardzo bliziutko i jeziorko tez ;). Domek jest na wsi Zdory. Czy ktos jest zainteresowany? Ja bardzo polecam :)

Posted

Blaria, skontaktowałam się i powiedzieli ze do 6 osob 200 zł za dobe. Spania jest na 10 osób. Są dwie łazienki jedna z prysznicem, druga z wanną, ciepła woda, kominek. Do dyspozycji grill do rozpalenia na zewnątrz. Mamy zdjecia, zainteresowani niech podadzą swojego e-maila to powysyłam. Obok domu jest bar :p Psy są mile widziane bez dodatkowych kosztów. Zdory znajdują sie 12 km od Piszu. Mozna byloby sie zlozyc z dogomaniakami :cool3:

Posted

Sonix bardzo fajnie chetnie bym skorzystala jednak nas jest 2 osob i 2 psy wiec dziennie 200 zl dla nas odpada i przyznam ze sszukam wlasnie moze na2wet takiego domku letniskowego za niedue pieniadze, ale marzt nam sie jezioro. Moze ktos moglby cos nam polecic niedrogo.;)

Posted

Witajcie!
Posiadamy w Białowieży domek z wieloletnia historią do wynajmu.. „Wpadając” na ten wątek pomyślałam że jest to dobra okazja do reklamy ;-)
Jest to drewniana chata, położona w centrum Białowieży. Domek stoi na dużej i długiej działce, ok. 2200 m2 ogrodzonej powierzchni. Za nią znajduje się łąka oraz rzeka – Narewka, w której mojej psiaki, a właściwie jedna Psica Pływaczka bardzo chętnie pływa. Chatka posiada wielki pokój dzienny, dużą sypialnią, łazienką oraz kuchnią. W całym domu znajduje się 5 łóżek w tym dwa dwuosobowe. Łazienka i kuchnia są w pełni wyposażone. Ciepłą wodę gwarantuje 80-o litrowy bojler. Podłogi to porządne grube bale.
Ewentualnych „Letników” moglibyśmy gościć jedynie w czerwcu i lipcu, ponieważ cały sierpień urzędujemy tam my. Orientacyjna cena [do negocjacji] wynosi 100-150 zł za dobę w zależności od ilości osób i długości pobytu. Cały dom łącznie z podwórkiem do dyspozycji. Psy nie są żadnym problemem. Zapraszamy w dowolnej ilości :)
Białowieski Park Narodowy jest najstarszym parkiem w Polsce. Powstał aby chronić ostatni taki las w Europie. Wielkimi zaletami są: różnorodność przyrody, masa ścieżek edukacyjnych oraz szlaków pieszych i rowerowych. Możliwość wypożyczenia rowerów oraz przejażdżek bryczkami. Zapraszam do odwiedzenia strony Wikipedii - http://pl.wikipedia.org/wiki/Białowieża oraz do zadawania pytań.
Kontakt janka_symaniuksztis@o2.pl oraz tel. 605692976

Zapraszam,
Janka

Posted

Witajcie!
Posiadamy w Białowieży domek z wieloletnia historią do wynajmu.. „Wpadając” na ten wątek pomyślałam że jest to dobra okazja do reklamy ;-)
Jest to drewniana chata, położona w centrum Białowieży. Domek stoi na dużej i długiej działce, ok. 2200 m2 ogrodzonej powierzchni. Za nią znajduje się łąka oraz rzeka – Narewka, w której mojej psiaki, a właściwie jedna Psica Pływaczka bardzo chętnie pływa. Chatka posiada wielki pokój dzienny, dużą sypialnią, łazienką oraz kuchnią. W całym domu znajduje się 5 łóżek w tym dwa dwuosobowe. Łazienka i kuchnia są w pełni wyposażone. Ciepłą wodę gwarantuje 80-o litrowy bojler. Podłogi to porządne grube bale.
Ewentualnych „Letników” moglibyśmy gościć jedynie w czerwcu i lipcu, ponieważ cały sierpień urzędujemy tam my. Orientacyjna cena [do negocjacji] wynosi 100-150 zł za dobę w zależności od ilości osób i długości pobytu. Cały dom łącznie z podwórkiem do dyspozycji. Psy nie są żadnym problemem. Zapraszamy w dowolnej ilości :)
Białowieski Park Narodowy jest najstarszym parkiem w Polsce. Powstał aby chronić ostatni taki las w Europie. Wielkimi zaletami są: różnorodność przyrody, masa ścieżek edukacyjnych oraz szlaków pieszych i rowerowych. Możliwość wypożyczenia rowerów oraz przejażdżek bryczkami. Zapraszam do odwiedzenia strony Wikipedii - http://pl.wikipedia.org/wiki/Białowieża oraz do zadawania pytań.

Zapraszam,
Janka

<edit>

Kontakt janka_symaniuksztis@o2.pl oraz tel. 605692976

• 2 weeks later...
Posted

Ja znam takie miejsce.Jest nim Zdworze.Może, trochę brzmi, ale jest tam Jezioroi las.Boisko do siatkówki,huśtawki.Możesz też pojechać to koszalówki.Można tam robić grila.Też są tam place zabaw.Powodzenia :)

Posted

Własnie wróciliśmy z ktrótkiego urlopu z psem a właścicwie z dwoma psami . Bo była nas czwórka ludzi i dwa psiki amstaff i spory mieszaniec owczarka. Zatrzymaliśmy się w miejscowości Srebrna Góra , w hotelu "Srebrna Góra" - to w górach Sowich. Z pieskiem zwiedziliśmy twierdzę Donjon w Srebrnaj Górze, podziemne miasto Osówka - z dwoma pieskami na smyczach . Nasze psy podziwiały też niesamowite Błędne Skałki , Szczeliniec i chodziły razem z nami skalnym labiryntem - oczywiście na smyczy ale bez kagańców.
Tak więc zaparaszamy w góry Sowie oraz Stołowe. A z pieskami byliśmy też w Czechach - przekraczaliśmy przejście w Kudowa Zdrój i pokazywaliśmy tylko książeczki zdrowia ze szczepieniem na wściekliznę.
A po zwiedzaniu kapilicy czaszek w Czermnej przkraczaliśmy piesze przjeście Czermna - Mała Czermna i popijaliśy piwo zagryzając knedliczkami w gospodzie u Papicka :)

Posted

MY jeździmy w fojowe miejsce- Dolina Baryczy- pzrepiekny region!!
Ośrodek domków campingowych w Sułowie koło Milicza, 50 km od Wrocławia. Milickie to jedne z najwiekszych w europie rezerwatów ptactwa.
Domki bez luksusów-ale w pięknym lesie, psy maja raj!! Własnie w najblizszy weekend jedziemy z dwoma naszymi urwisami to porobimy zdjęcia i zobaczycie jakie fajne miejsce!

Posted

Proponuję poszukać wśród kwater prywatnych :) zawsze się coś znajdzie ;) My od jakiegoś czasu jeździmy w góry, dokładnie do Krynicy i nie ma większych problemów, z tego co wiem to trochę trudniej jest w pensjonatach...

Posted

My z Rudolfikiem jedziemy do Karłowa do ośrodka wypoczynkowego Szczeliniec, tam psy przyjmuja za darmo :) Natomiast nie wiem jak z wprowadzaniem psa do Parku Narodowego Gór Świętorzyskich. Relacje złożymy pod koniec sierpnia pod dopiero wtedy jedziemy :)