Toska Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Jeżdżę w takie miejsce co roku na Mazury . to ma być na teraz ? Quote
aniaa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 naprawde! niestety nie na teraz - bardziej na lato - bo psiury kochajom wode...ale poprosze o namiary :lol: Quote
aniaa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ah - i opowiedz coś więcej - moze jakies fotki... Quote
Siostra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 We wrześniu, a więc po sezonie byłam z moimi psami i całą rodziną w Bieszczadach w Teleśnicy, nad samym Zalewem Solińskim. Domek ekstra, cena przystępna i zero ludzi. Niestety na wakacjach na pewno jest tłoczniej i trochę drożej również. POzdrawiam i polecam ( poza sezonem oczywiście) Quote
Toska Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Domek jest na Mazurach , w Pasymiu. jest na ogrodzonej dzialce, nad samym jeziorem.dookola coprawda są inne domki , ale z tylu. Domek piętrowy , bez luksusów /np.typu kominek/ ale z kuchnią , lazienką .I do dyspozycji lódka ! Wlaściciele mili , sami mają pieska , więc rozumieją psie potrzeby. Byliśmy tam w 5 osób z wielkim psem , zero problemów . jeśli chcesz namiary to napiszę na pw , ale jutro , bo muszę poszukać telefonu . Quote
aniaa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 namiary oczywiscie chce, i mam pytanko - czy właściciele też mieszkaja w tym domku? i moze jak kiedys bedziesz miała chwilke to wrzucisz jakies fotki??aha - a ogrodzenie jest dobre? i czy idzie do samego jeziora?? pozdrawiam aha - w bieszczadach juz byłam w te wakacje, i faktycznie było ful ludzi :cry: i narazie mi wystarczy....ale dzieki za propozycje! Quote
karolaGd Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 witam ja chyba bede miala takie miejsce na slowacji i na sylwka moze je wybrobuje cena ok 40zl za noc od osoby podobno jak sie wiezdza na teren to trzeba placic 40zl na tydzien jakis parka albo co gory snieg lancuchy na opony cos pieknego pozdrawiam Quote
Maya_Alex Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Zalew Rożnowski, ośrodek Barbara. Polecam z całego serca. Domki dwupokojowe z łazienką, psiaki gratis. Do jeziorka kilka metrów. Właściciele i goście przeuroczy, ale to powszechne w tamtych rejonach :D No i przede wszystkim klimat, góry, woda.... Osobiście tam naprawdę odpoczywam. Quote
Cheritka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 My jeździy do Nart, to niedaleko, też pięknie. Ale zawsze jest ryzyko, ze na wsi są inne luzem biegające psy :Dog_run: :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? Domek jest na Mazurach , w Pasymiu. jest na ogrodzonej dzialce, nad samym jeziorem.dookola coprawda są inne domki , ale z tylu...... Quote
Asiczka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Kochani Dogomaniacy szukam miejsa w Bieszczadach dla dwoch osób i naszego Łobuza......... Chcemy sobie wypoczac i polazic, na nartach nie jezdzimy. No i zastanawiamy sie nad miejscem, ktore niekoniecznie bedzie oblegane przez turystów zwlaszcza tych zapsionych:shake: Brego dostalby szalu a nasz pierwszy wspolny urlop zakonczylby sie rozstrojem nerwowym.:roll: Zdaje sobie sprawe ze trudno bedzie o takie miejsce zwlaszcza w sezonie, ale moze cos podszepniecie.......... Quote
sota36 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Do anii Jest! Zielona kolo Kalet - rzeczka z jeziorem, super pole namiotowe (polskiego Zwiazku Motorowego kopalni Rozbark), psy przyjmowane chetnie, tanio, higienicznie - mysmy tam jezdzili dlugo, dlugo, teraz tam wpadamy na chwile, by odwiedzic to miejsce z sentymentu. Ludzi w miare malo! warunek jeden - pies ze szczenpeniami i na smyczy, ale to regulamin - nasz pies byl na lince 10 merowej, bo byl agresywny. Quote
Viktoria Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 http://www.bieszczady.net.pl/werlas/ ... My bylismy tam na jesień. Ludzi było mało, psiaki mogły szlaeć. Tylko jedna uwaga - płot jest mało szczelny :( , więc trzeba pilnować psiaki jak lubią wędrówki ... Ale polecam bo cudne miejsce, mało sąsiadów i piękna okolica, jezioro niedaleko :) Quote
mila_2 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kwatera w Dołżycy koło Komańczy...mała wioska, cisza, spokój, rzeka,las, grzyby. Domek z kuchnią, 2 łazienki...My trafiliśmy na okres gdzie cały domek była do dyspozycji naszej trójki...spędziliśy tam ostatni urlop z Laćką...ona była zachwycona (została tam na zawsze) W tym roku tam też pojedziemy tym razem z jej nastepczynią...już sie doczekac nie mogę:) btw. No nie licząc atrakcyjnej ceny pobytu... Quote
Asiczka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dzieki, a juz tracilam nadzieje:oops: Zaraz dzwonie, Mila jesli masz dokladne namiary telefon adres napisz namiary na priv. Wielkie dzieki:lol: :lol: Quote
Asiczka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Mam dzwonic za godzine, jestem teraz na gg, mam tez kilka pytan o "druga mozliwosc";) Brzmi ciekawie, o ile nie oblegane przez turystów:razz: Quote
Asiczka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viktoria']http://www.bieszczady.net.pl/werlas/ ... My bylismy tam na jesień. Ludzi było mało, psiaki mogły szlaeć. Tylko jedna uwaga - płot jest mało szczelny :( , więc trzeba pilnować psiaki jak lubią wędrówki ... Ale polecam bo cudne miejsce, mało sąsiadów i piękna okolica, jezioro niedaleko :) Miejse faktycznie ładne niestey domki nieogrzewane wiec na teraz sie nie nadaje, ale latem bardzo chetnie:fadein: Quote
Asiczka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :buzi: Mila wielkie dzieki :cool2: Z wrazenia sama nie wiem jak Ci dziekowac. Nareszcie Brego bedzie mogl do woli :Dog_run::Dog_run: :Dog_run::Dog_run: Quote
mila_2 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Asiczka - nie ma za co - ja sama ten zakątek znalazłam w "sieci"...mam nadzieję że spodoba Wam się tak bardzo jak nam...tam nad rzeczką, na początku wsi pochowaliśmy we wrześniu nasza najukochańszą sunię, która odeszła nagle podczas urlopu. Pięknie ma...i my do niej wrócimy, we wrześniu, w rocznicę... Quote
aniaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 poprosze o jakies blizsze dane...adres, stronke, itp... to do soty i mili... gorąco pozdrawiam Quote
sota36 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Do aniaa Zielona jest kolo Kalet (w srodu lasy), tam przeplywa , bodajze, Mala Panew i jest jezioro. Pole namiotowe jest KWK Rozbark - Klubu Motorowego, od jeziora dzieli go uliczka wybrukowana, jest w dole. zielona to nazwa tej wioski - zobacz na mapie . Jedziesz z strone Piekar, Swierklanca i Miotka, i w Miotku skrecasz (jadac od strony Piekar Slaskich) w prawo, - tam sa oznaczenia. Tylko pamietaj to pole namiotowe jest KWK Rozbark, bo jakies 500 metrow z boku jeziora jest drugie, ale tam z psami nie wpuszczaja. Cecha charakterystyczna jest to, ze pole jest polozone w dole. Jest tam pieknie - no i dobre piwo maja!!!!! Od Chorzowa to jakies 40 minut samochodem. Quote
anija Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 czas by odświeżyć wątek - macie jakieś nowe namiary na przyzwoite noclegi nad morzem? Interesuje mnie coś na długi weekend majowy. Co roku jeździliśmy do Białogóry, ale teraz chętnie wypróbowalibyśmy jakąś nową lokalizację. Quote
kasia i PePe Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 ja też pilnie szukam czegoś na długi weekend, w okolicach warszawy- białegostoku, najlepiej ogrzewany domek Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 anija napisał(a):czas by odświeżyć wątek - macie jakieś nowe namiary na przyzwoite noclegi nad morzem? Interesuje mnie coś na długi weekend majowy. Co roku jeździliśmy do Białogóry, ale teraz chętnie wypróbowalibyśmy jakąś nową lokalizację. Ja mam świetną ofertę!Jest to pensjonat położony w miejscowości Salino ok. 20 km od Białogóry.Bardzo polecam ten obiekt! Pensjonat jest obiektem nowo wybudowanym usytuowanym w otoczeniu trzech jezior, 20 km od morza (Dębki,Lubiatowo), oferuje do wypoczynku 40 miejsc noclegowych w pokojach 2,3,4 - osobowych oraz apartamentach, każdy z pokoi posiada indywidualna łazienkę i jest wyposażony w TV SAT (CYFRA+) lodówkę i czajnik bezprzewodowy. Apartament składa się z dwóch sypialni, pokoju dziennego z aneksem kuchennym i łazienki (prysznic z hydromasażem). Istnieje możliwość wykupienia sobie całodziennego wyżywienia w sąsiaującej z budynkiem pensjonatu - Gospodzie Myśliwskiej. Pensjonat oferuje organizację pobytów wczasowych połączonych z nauką jazdy konnej, pobytów dla grup zorganizowanych ( imprezy integracyjne,szkolenia itp.) Na terenie pensjonatu znajduje się specjalne miejsce na ognisko. W czerwcu planowane jest uruchomienie placu zabaw dla dzieci. Pensjonat usytuowany jest na skraju lasu z widokiem na przepiękne tereny zielone, na których czesto widać pasące się konie, które to należą do stadniny koni sąsiadującej z pensjonatem. Zapraszamy do nas przez cały rok miłosników natury, którzy czerpia przyjemność z odpoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Amatorzy jazdy konnej i rowerowej, grzybobrania i dobrej kuchni bedą mogli w pełni realizować swoje pasje. Ceny: pokój 3 osobowy - 120 zł/doba pokój 4 osobowy - 160 zł/doba wieloosobowe 40 zł/doba/osoba apartament 200 zł/doba Zapraszam na stronę pensjonatu: http://www.salino.com.pl Kontakt: Marek Górski tel.:0504278977 e-mail: pensjonat@salino.com.pl Do pensjonatu można oczywiście przyjechać z psem bądź z psami.W razie czego można zadawać mi pytania,ponieważ jest to pensjonat moich rodziców. Quote
Recommended Posts