Doggerek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Bardzo, bardzo proszę o fotki briardów i jeżeli ktoś ma z BOG I :modla: Quote
sachma Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witam, ja je wystawiam.No mnie tez sie zrobilo gorąco, cwiczylismy chwile przed i ladnie biegaly ale niestety cos ja ugryzlo badz na cos staneła i juz nie bylo wesolo i bardzo sie przestraszylam. Pomoglam jej wstac i bylo juz pozniej coraz lepiej. tyle odemnie.Suczka czuje się dobrze. Pozdrawim uf.. to najważniejsze, bo wyglądało na prawdę niebezpiecznie.. Sunia założyła jakoś dziwnie przednie łapy i straciła równowagę, zastanawiałyśmy się nawet później z siostrą czy nic jej się nie stało - ja szłam akurat na ring przygotowawczy z moim szczeniakiem, więc już nie widziałam co się działo po podniesieniu.. Quote
Itske Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Doggerek napisał(a):Bardzo, bardzo proszę o fotki briardów i jeżeli ktoś ma z BOG I :modla: Dołączam się do prośby, akurat na finałach padł mi aparat:shake:, Bardzo proszę o BOG I grupy:modla: Quote
wanio Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='J.G']Poproszę wyniki z BOG Grupy V. BOG - Amerykanska Akita - suka z klasy mlodziezy - TUNDRA ALASKA Gaudeamus Camo wł.Małgorzata Supronowicz BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU wł.Marcin Wilczek, Saara Mattero, Betti Breuer, Evgeniya Klapushinskaya Uploaded with ImageShack.us BOG 3 - Samoyed - Kasi Dziuba-Miązek wiec chyba pies z mlodziezy Belyi Volk LUXURY FOR SONATA ARCTICA BOG4 - Pomeranian Pani Wioletty od Deptusiów Quote
J.G Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='wanio']BOG - Amerykanska Akita - suka z klasy mlodziezy - TUNDRA ALASKA Gaudeamus Camo wł.Małgorzata Supronowicz BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU wł.Marcin Wilczek, Saara Mattero, Betti Breuer, Evgeniya Klapushinskaya Uploaded with ImageShack.us BOG 3 - Samoyed - Kasi Dziuba-Miązek wiec chyba pies z mlodziezy Belyi Volk LUXURY FOR SONATA ARCTICA BOG4 - Pomeranian Pani Wioletty od Deptusiów Dziękuję bardzo serdecznie,GRATULUJĘ. Quote
K&A Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Czy ma ktoś może zdjęcia z BOG grupy VIII albo BIS IV? Chodzi mi o flatkę :razz: Quote
Adamant Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU - a kto jest właścicielem tej ślicznotki? Quote
aisa7777 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A tak sie sklada, ze mam zdjecia flatki :P...bo moja :)...zdjecie tez mam...ale nie potrafie tu wstawic :(. Moge przyslac na e-maila. Asia Quote
wanio Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Adamant napisał(a):BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU - a kto jest właścicielem tej ślicznotki? ja czyt. Marcin Wilczek :smile: Quote
aisa7777 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='aisa7777'] Doksztalcilam sie na szybko..i chyba mi sie udalo ;). A Quote
skubi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 To i ja sie pochwalę - moja Vega czyli ZITA BROWN Vanilka - IV BIS Veteran Quote
sabra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Adamant napisał(a):BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU - a kto jest właścicielem tej ślicznotki? wł.Marcin Wilczek, Saara Mattero, Betti Breuer, Evgeniya Klapushinskaya Ta suczka ma kilku właścicieli. Quote
*kleo* Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 sachma napisał(a):Zobaczymy jak pójdzie w Chojnicach i w Sopocie.. na razie zaczynam podejrzewać że pudle się po prostu nie podobają, bo mają specyficzną urodę :P Nas trochę zmoczyło.. bo jak szliśmy na teren wystawy to zaczęło padać :/ ale psa udało się doprowadzić do porządku.. Widzę, że mamy zaplanowane te same wystawy :p Nas deszcz nie dosięgnął, miałyśmy nad głową jeden z tych przeklinanych namiotów ;) A co do wyników - moja suczka wybiegała NSzwR, a piesek z naszej hodowli NBwR, więc dumna jestem podwójnie :p Quote
Kaya Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja na namioty nie narzekam, bo swobodnie mogłam się poruszać i sama i z psem pomiędzy ringami i nie sprawiało mi to jakiś wielkich trudności, a i do ringu mogłam podejść pooglądać i porobić fotki :) Quote
Recommended Posts