Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, ja je wystawiam.No mnie tez sie zrobilo gorąco, cwiczylismy chwile przed i ladnie biegaly ale niestety cos ja ugryzlo badz na cos staneła i juz nie bylo wesolo i bardzo sie przestraszylam. Pomoglam jej wstac i bylo juz pozniej coraz lepiej. tyle odemnie.Suczka czuje się dobrze.

Pozdrawim

uf.. to najważniejsze, bo wyglądało na prawdę niebezpiecznie.. Sunia założyła jakoś dziwnie przednie łapy i straciła równowagę, zastanawiałyśmy się nawet później z siostrą czy nic jej się nie stało - ja szłam akurat na ring przygotowawczy z moim szczeniakiem, więc już nie widziałam co się działo po podniesieniu..

Posted

Doggerek napisał(a):
Bardzo, bardzo proszę o fotki briardów i jeżeli ktoś ma z BOG I :modla:

Dołączam się do prośby, akurat na finałach padł mi aparat:shake:,
Bardzo proszę o BOG I grupy:modla:

Posted

[quote name='J.G']Poproszę wyniki z BOG Grupy V.

BOG - Amerykanska Akita - suka z klasy mlodziezy - TUNDRA ALASKA Gaudeamus Camo wł.Małgorzata Supronowicz
BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU
wł.Marcin Wilczek, Saara Mattero, Betti Breuer, Evgeniya Klapushinskaya

Uploaded with ImageShack.us

BOG 3 - Samoyed - Kasi Dziuba-Miązek wiec chyba pies z mlodziezy Belyi Volk LUXURY FOR SONATA ARCTICA
BOG4 - Pomeranian Pani Wioletty od Deptusiów

Posted

[quote name='wanio']BOG - Amerykanska Akita - suka z klasy mlodziezy - TUNDRA ALASKA Gaudeamus Camo wł.Małgorzata Supronowicz
BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU

Uploaded with ImageShack.us

BOG 3 - Samoyed - Kasi Dziuba-Miązek wiec chyba pies z mlodziezy Belyi Volk LUXURY FOR SONATA ARCTICA
BOG4 - Pomeranian Pani Wioletty od Deptusiów
Dziękuję bardzo serdecznie,GRATULUJĘ.

Posted

Adamant napisał(a):
BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU - a kto jest właścicielem tej ślicznotki?

ja czyt. Marcin Wilczek :smile:

Posted

Adamant napisał(a):
BOG 2 - Pies Faraona - suka klasa championów - Ch.Pareesa ANUKET SAT RUU - a kto jest właścicielem tej ślicznotki?

Ta suczka ma kilku właścicieli.

Posted

sachma napisał(a):
Zobaczymy jak pójdzie w Chojnicach i w Sopocie.. na razie zaczynam podejrzewać że pudle się po prostu nie podobają, bo mają specyficzną urodę :P

Nas trochę zmoczyło.. bo jak szliśmy na teren wystawy to zaczęło padać :/ ale psa udało się doprowadzić do porządku..

Widzę, że mamy zaplanowane te same wystawy :p

Nas deszcz nie dosięgnął, miałyśmy nad głową jeden z tych przeklinanych namiotów ;)

A co do wyników - moja suczka wybiegała NSzwR, a piesek z naszej hodowli NBwR, więc dumna jestem podwójnie :p

Posted

Ja na namioty nie narzekam, bo swobodnie mogłam się poruszać i sama i z psem pomiędzy ringami i nie sprawiało mi to jakiś wielkich trudności, a i do ringu mogłam podejść pooglądać i porobić fotki :)