Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy było, jak tak, to usuńcie.

Kto będzie? Ja aktualnie pilnie poszukuje psa na mój debiut w MP. Jak ktoś z chęcią pożyczy psa i wcześniej mnie troszkę nauczy jak wystawiać, będę wdzięczna!

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my będziemy :)
sama uczę się wystawiać i do tego uczę szczenie jak się prezentować, więc raczej pomóc nie możemy, ale kibicować będziemy :P

Posted

Po piątku mam czas codziennie. Najchętniej Gdynia, to bym z koleżanką przyjechała, bo ona zna ją jak własną kieszeń, a ja się zgubię nawet w Rumi :D A mogłabym wystartować z jakimś twoim psem jeśli jedziesz? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Na jakiej stacji kolejki trzeba wysiasc, zeby bylo najblizej na wystawe? i w ogole ile to od kolejki? Będę z gończym, ale do JH się toto nie nadaje absolutnie ;)

Posted

Sachma nie wiedziałam, że masz psiaka pewnie się spotkamy...
super :P tylko podejdź i się przedstaw :P bo nie bardzo kojarzę ten nick :P zresztą wiele by mi to nie dało, bo kiepsko kojarzę twarze :P i później słyszę że ktoś mnie widział albo nawet miział mi psa/szczura, a ja nie wiem o kogo chodzi :P (bo i u szczurów i u psa nie mam nic przeciwko mizianiu - dla mnie to super okazja na socjal ;) )

Posted

Wystawa już za tydzień. A ja nie wiem w co się ubrać :D Ostatnio widziałam fajną bluzkę w jednym sklepie, tylko, że na czarne rurki, tak jak planowałam, będzie zapewne za gorąco...

Posted

sachma napisał(a):
super :P tylko podejdź i się przedstaw :P bo nie bardzo kojarzę ten nick :P zresztą wiele by mi to nie dało, bo kiepsko kojarzę twarze :P i później słyszę że ktoś mnie widział albo nawet miział mi psa/szczura, a ja nie wiem o kogo chodzi :P (bo i u szczurów i u psa nie mam nic przeciwko mizianiu - dla mnie to super okazja na socjal ;) )

haha Dynamimaus ;)

Owczarkowa patrząc na pogodę każdy strój będzie źły.....

Posted

Sachma, widzimy się! Klasa Baby czrny pudelek toy. Już mam cię wyczajoną :D Więc będę polować :D
Deszcz może być. Byleby nie było za gorąco... W tamtym roku była w Sopocie i też padało.