LadyK Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie wiem czy było, jak tak, to usuńcie. Kto będzie? Ja aktualnie pilnie poszukuje psa na mój debiut w MP. Jak ktoś z chęcią pożyczy psa i wcześniej mnie troszkę nauczy jak wystawiać, będę wdzięczna! Quote
sachma Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 my będziemy :) sama uczę się wystawiać i do tego uczę szczenie jak się prezentować, więc raczej pomóc nie możemy, ale kibicować będziemy :P Quote
Kaya Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Owczarkowa, jakby co to możesz na mnie liczyć tylko daj znać kiedy i gdzie ;) Quote
LadyK Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Po piątku mam czas codziennie. Najchętniej Gdynia, to bym z koleżanką przyjechała, bo ona zna ją jak własną kieszeń, a ja się zgubię nawet w Rumi :D A mogłabym wystartować z jakimś twoim psem jeśli jedziesz? ;) Quote
Kaya Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zgłaszam jednego, ale nie ma problemu, mogę zabrać którego chcesz ;) Zaraz wyślę PW. Quote
sachma Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 czy ta wystawa jest na powietrzu czy na hali? nie bardzo znam te okolice i nie wiem czego się spodziewać.. Quote
LadyK Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Wydaje mi się, że za akademią morską mają jakiś plac i tam to będzie. Nie sądzę, żeby to było w środku. Quote
sachma Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 uh a już miałam nadzieje że obejdę się bez parasola :P Quote
JinnyAl Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Na jakiej stacji kolejki trzeba wysiasc, zeby bylo najblizej na wystawe? i w ogole ile to od kolejki? Będę z gończym, ale do JH się toto nie nadaje absolutnie ;) Quote
Floo Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jinny musisz wysiąść na stacji Gdynia Stocznia. Sachma nie wiedziałam, że masz psiaka :) pewnie się spotkamy... Quote
sachma Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Sachma nie wiedziałam, że masz psiaka pewnie się spotkamy... super :P tylko podejdź i się przedstaw :P bo nie bardzo kojarzę ten nick :P zresztą wiele by mi to nie dało, bo kiepsko kojarzę twarze :P i później słyszę że ktoś mnie widział albo nawet miział mi psa/szczura, a ja nie wiem o kogo chodzi :P (bo i u szczurów i u psa nie mam nic przeciwko mizianiu - dla mnie to super okazja na socjal ;) ) Quote
LadyK Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Sachma, a jakiego masz psa? To może się spotkamy ;) Quote
LadyK Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Wystawa już za tydzień. A ja nie wiem w co się ubrać :D Ostatnio widziałam fajną bluzkę w jednym sklepie, tylko, że na czarne rurki, tak jak planowałam, będzie zapewne za gorąco... Quote
Floo Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 sachma napisał(a):super :P tylko podejdź i się przedstaw :P bo nie bardzo kojarzę ten nick :P zresztą wiele by mi to nie dało, bo kiepsko kojarzę twarze :P i później słyszę że ktoś mnie widział albo nawet miział mi psa/szczura, a ja nie wiem o kogo chodzi :P (bo i u szczurów i u psa nie mam nic przeciwko mizianiu - dla mnie to super okazja na socjal ;) ) haha Dynamimaus ;) Owczarkowa patrząc na pogodę każdy strój będzie źły..... Quote
skubi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Na stronie oddziału jest już spis wystawców i plan sędziowania :razz: Quote
sachma Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Sachma, a jakiego masz psa? To może się spotkamy Pudel mini ;) klasa baby :) Quote
Armani_Michell Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ja też będę z moim Yoreczkiem Armanim :) Niestety, ale zapowiadają opady deszczu. W zeszłym roku też lało. Quote
sachma Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 może to i lepiej? pudel mi się sfilcuje, ale przynajmniej będzie czym oddychać :P Quote
sachma Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 tak przy okazji.. dostaliście już list z potwierdzeniem i numerem? Czy Gdynia nie wysyła? Quote
sachma Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 kurcze, ja jeszcze nic nie mam.. w Olsztynie dostałam ponad tydzień przed.. Quote
LadyK Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Sachma, widzimy się! Klasa Baby czrny pudelek toy. Już mam cię wyczajoną :D Więc będę polować :D Deszcz może być. Byleby nie było za gorąco... W tamtym roku była w Sopocie i też padało. Quote
Recommended Posts