Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam wczoraj z p. Małgosią, wszystko jest w porządku :) Jasperek nie bardzo chce wychodzić z domu, lubi spać i odpoczywać :)
A jak wychodzi, uczy się okolicy, Pani go prowadzi i ostrzega przed przeszkodami a Jasperek łapie. Jest bardzo mądry podobno ;)

Posted

mysza1, to Jasper tak szybko nawiązał kontakt ze swoją nową panią? Jejku, to niesamowite!!!!:crazyeye: I jeszcze łapie jej ostrzeżenia przed przeszkodami:lol:!!! Cudnie:loveu:

Posted

zachary napisał(a):
mysza1, to Jasper tak szybko nawiązał kontakt ze swoją nową panią? Jejku, to niesamowite!!!!:crazyeye: I jeszcze łapie jej ostrzeżenia przed przeszkodami:lol:!!! Cudnie:loveu:

On już u Ronji łapał kontakt z jej Tz-tem, a teraz pewnie poczuł że to jego docelowe miejsce, one to czują:)

Posted

Psiaki to mądre bestyjki. Sama nie raz się przekonałam na własnej skórze.:lol: Wiedzą kiedy i gdzie jest to docelowe miejsce. Kiedy kończy się ich tułaczka.

Posted

Bardzo rzadko wchodziłam na wątek Jaspera :oops:. Ale bardzo, bardzo mnie cieszy, że znaleziono mu taki dobry dom. Taka adopcja to kolejna nadzieja na domy dla tych wszystkich naszych psiaków nie za zdrowych i nie za młodych.
Poza tym też chciałabym zapytać jak końcowo wyglądają finanse Jaspera? Ja jeszcze wiszę 15 zł. niezapłaconej deklaracji na październik.

Posted

Rozliczę, obiecuję ale z czasem krucho. Czekam na rachunek od Ajlii, już rozmawiałyśmy, bo żeby wypłacić z konta fundacyjnego jest mi potrzebny.
Niedługo będą fotki Jasperka ;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Są jakieś wieści z domku Jasperka czy za wczesnie jeszcze pytać?

Rozmawiałam z Panią kilka razy, wszystko dobrze. Uru była też odwiedzić Jasperka i miała cyknąć fotki i podesłać do mnie ale pewnie nie miała jeszcze czasu.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Rozmawiałam z Panią kilka razy, wszystko dobrze. Uru była też odwiedzić Jasperka i miała cyknąć fotki i podesłać do mnie ale pewnie nie miała jeszcze czasu.

Bardzo się cieszę:):)

Posted

Brak wieści to zapewne dobre wieści, chyba można już tytuł zmienić :) Adopcja Jaspera to mistrzostwo świata, do tej pory nie mogę się nacieszyć, jego pani musi być wspaniałą osobą :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Rozliczę, obiecuję ale z czasem krucho. Czekam na rachunek od Ajlii, już rozmawiałyśmy, bo żeby wypłacić z konta fundacyjnego jest mi potrzebny.
Niedługo będą fotki Jasperka ;)

Mysza, dziękuję za wiadomości o Jasperze. Pięknie poprosimy o fotki szczęśliwego Jasperka. :lol:

Posted

Lumix napisał(a):
Jestem tu za sprawa Andegawenki bardzo ciepło myślę o ludziach w takich momentach tylko czemu tych momentów jest tak mało. Powodzenia Jasper.

Witaj na wątku Jasperka:).
Będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia. Jakoś jestem dobrej myśli:)