Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Mieszkanie, Pani doświadczona w opiece nad takimi psami, miała niewidomą sunię z cukrzycą i chorobą Cushinga.
Jest odpowiedzialna i wie, na co się decyduje. Ma jeszcze 3 koty :) Rozmawiałyśmy o adaptacji i Pani doskonale wie, jak to przebiega. Jest spokojna i wyrozumiała, poradzi sobie.
Wie też o chorobach Jasperka, będzie kupować karmę Intestinal i badać go regularnie :)
Ja też się boję ale będzie dobrze, czuję to ;)

Jeżeli tak mówisz, to jestem spokojniejsza. Powodzenia !

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam wpis na waku transportowym ..ale to chyba za póżno zeby cos zorganizować ...

ale napiszę ..nie zaszkodzi

PILNE !!!
Może ktoś m do przetransportowania psiaka i przyłączy się do transportu zorganizowanego na prędce ..szukamy chętnych aby zmniejszyć koszty przejazdu ..

sobota – 6.10 - Kacper o 6 , 7 rano wyrusza z Szydłowca koło Radomia do Wrocławia …
będzie jechał min. przez Opoczno; Piotrków trybunalski; Bełchatów; Wieluń; Wieruszów; Oleśnica; Trzebnica , Wrocław

Potem wraca tą trasą Wrocław – Puszków pod Warszawą
- z powrotem do Piotrkowa Tryb. taka sama, a potem Piotrków Trybunalski ; Tomaszów Maz., Rawa mazowiecka, Pruszków;

kamila 604 322 515

Posted

Gdy u mojego niewidomego Anika zaczęła się akcja przygotowywania do wyjazdu, nie mogłam uwierzyć, myślałam że snię. Zamknęłam buzię bo nie umiałam pomóc w akcji, odezwałam się gdy już jechał. Nie sądziłam że bedę przeżywać to jeszcze raz.Trzymam kciuki...

Posted

Jasperek już w SWOIM domu :) Dzisiaj rano zawiózł go jubu, mąż ajlii, za co bardzo dziękuję :)

Transport kosztował 371 zł, Pani Jasperka dała 200 zł, pozostałą kwotę trzeba zwrócić jubu.

Trzymajcie kciuki, jestem z Panią w kontakcie, będę dawać znać co i jak ;)

Posted

Jasperek był trochę niespokojny w podróży ale po jakimś czasie, przystanku i siusiu się uspokoił.
U Pani połozył się spać ok. 14 i spał do 20 :)
Potem był na spacerze, niestety ma biegunkę stresową ale to przy zmianach miejsca u niego normalne, mówiłam o tym zresztą Pani przed adopcją. Dostał węgiel, zgodnie z zaleceniem weterynarza.
Troszkę jest jeszcze zdezorientowany, wszystko nowe ale głaskany merda ogonkiem i polizał Panią po ręce :)

Na razie odpoczywa i przystosowuje się do nowej sytuacji ale jest w porządku :)

Posted

[quote name='mysza 1']Jasperek był trochę niespokojny w podróży ale po jakimś czasie, przystanku i siusiu się uspokoił.
U Pani połozył się spać ok. 14 i spał do 20 :)
Potem był na spacerze, niestety ma biegunkę stresową ale to przy zmianach miejsca u niego normalne, mówiłam o tym zresztą Pani przed adopcją. Dostał węgiel, zgodnie z zaleceniem weterynarza.
Troszkę jest jeszcze zdezorientowany, wszystko nowe ale głaskany merda ogonkiem i polizał Panią po ręce :)

Na razie odpoczywa i przystosowuje się do nowej sytuacji ale jest w porządku :)[/QUOTE]

Odetchnęłam. Fajnie, że jak na stres u Jasperka, to właściwie jest dobrze. Cieszę się bardzo :)

Posted

Ja jakoś wierzę że będzie dobrze. On poczuje że już tu jest na stałe i ma swojego człowieka.
Jubu jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu: i Tobie i Ajlii, zawsze na Was można liczyć:loveu::loveu: