Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']Wygląda dużo lepiej. Super, że zaczyna szukać towarzystwa człowieka. :)[/QUOTE]
Zaczął sporo jeść, nie ma już biegunek i to chyba dzięki temu. Tylko karmy idzie sporo co mnie średnio cieszy ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Zaczął sporo jeść, nie ma już biegunek i to chyba dzięki temu. Tylko karmy idzie sporo co mnie średnio cieszy ;)[/QUOTE]

a to zmienialisme mu karme w końcu czy nie?
bo Ronek dalej ma takie na wpół luźne kupy ale boję się zmieniać karmę bo każda zmiana/większy dodatek powoduje straszne zagęszczenie częstotliwości kup i ich rozrzedzenie

• 2 weeks later...
Posted

wizyta w sprawie domku dla Jaspera we Wrocławiu wypadła super pomyślnie:)
wszelkie info napisałam do Mysza1. moim zdaniem owa Pani u której dziś byłam będzie stanowiła dla Jaspera bardzo dobry dom.

powodzenia psiaku!

Posted

[quote name='Uru']wizyta w sprawie domku dla Jaspera we Wrocławiu wypadła super pomyślnie:)
wszelkie info napisałam do Mysza1. moim zdaniem owa Pani u której dziś byłam będzie stanowiła dla Jaspera bardzo dobry dom.

powodzenia psiaku![/QUOTE]

Uru, nie mogę uwierzyć ! Czy wiesz może, gdzie pani wypatrzyła Jaspera? To dla mnie ważne na przyszłość? Czy może w dodatku do Gazety Wyborczej?
Jasperku, oby ci się udało !

Posted

[quote name='Havanka']Uru, nie mogę uwierzyć ! Czy wiesz może, gdzie pani wypatrzyła Jaspera? To dla mnie ważne na przyszłość? Czy może w dodatku do Gazety Wyborczej?
Jasperku, oby ci się udało ![/QUOTE]

Pani wypatrzyła Jaspera w ogłoszeniu, które dałaś do GW. :)

Posted

[quote name='hop!']Pani wypatrzyła Jaspera w ogłoszeniu, które dałaś do GW. :)[/QUOTE]
To wspaniale !!!
teraz tylko kciuki za pomyślną adaptację Jaspera w nowym domu !!! Trzymam mocno !!!!!

Posted

Havanka, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenie Jaspera w GW. Dzięki temu Jasperek pakuje walizki ;)

Uru dzięki za sprawdzenie domu.

Pani jest świadoma tego, jakiego psa adoptuje i już na niego czeka. Od poniedziałku ma 2 tygodnie urlopu, Jasperek będzie miał czas na adaptację.

Szukamy transportu Warszawa- Wrocław, czy ktoś slyszał może żeby ktoś się wybierał?

Posted

[quote name='Mysza2']raczej nie, idę spamować na dolnośląskich wątkach[/QUOTE]
Dzięki wielkie, pociąg zupełnie odpada, on się i tak mocno stresuje podróżą.

Posted

Czy Jasper ma zamieszkać w domu z ogrodem, czy w bloku? czy Pani mieszka sama, czy z rodziną?
Bardzo się boję, zeby nowa pani nie zniechęciła się i żeby była wyrozumiała i cierpliwa. Jasper bardzo przeżyje zmiany. Będzie jechał z zupełnie obcą osobą kilka godzin a potem zostawiony w obcym sobie miejscu.
Dopiero nadchodzące dni będą decydujące.
Jasperku, to już ostatnia przeprowadzka ! Musisz dać radę !

Posted

[quote name='Havanka']Czy Jasper ma zamieszkać w domu z ogrodem, czy w bloku? czy Pani mieszka sama, czy z rodziną?
Bardzo się boję, zeby nowa pani nie zniechęciła się i żeby była wyrozumiała i cierpliwa. Jasper bardzo przeżyje zmiany. Będzie jechał z zupełnie obcą osobą kilka godzin a potem zostawiony w obcym sobie miejscu.
Dopiero nadchodzące dni będą decydujące.
Jasperku, to już ostatnia przeprowadzka ! Musisz dać radę ![/QUOTE]
Mieszkanie, Pani doświadczona w opiece nad takimi psami, miała niewidomą sunię z cukrzycą i chorobą Cushinga.
Jest odpowiedzialna i wie, na co się decyduje. Ma jeszcze 3 koty :) Rozmawiałyśmy o adaptacji i Pani doskonale wie, jak to przebiega. Jest spokojna i wyrozumiała, poradzi sobie.
Wie też o chorobach Jasperka, będzie kupować karmę Intestinal i badać go regularnie :)
Ja też się boję ale będzie dobrze, czuję to ;)