mysza 1 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Havanka napisał(a):Aż strach sie pomylić ! Właśnie przed chwilą wpłaciłam swoją deklaracje za styczeń. Wielki strach zwłaszcza jak 10 razy się myli ktoś a ja 10 razy odsyłam, opisuję a ja rozliczam 30 psów :) Sama frajda. Bardzo dziękujemy w imieniu Jaspera. Zamówiłam mu w Krakvecie 2 worki karmy po 14 kg za 450 zł, będzie na dłużej. Quote
wujek & ciocia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 moja DS za styczeń poszła, przy okazji zwiększyłem ją do 20 zł :) i jeszcze jednorazowo wpłaciłem 15 zł ... pzdr Quote
mysza 1 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 wujek & ciocia napisał(a):moja DS za styczeń poszła, przy okazji zwiększyłem ją do 20 zł :) i jeszcze jednorazowo wpłaciłem 15 zł ... pzdr Bardzo dziękuję, obie wpłaty doszły :) Nowe wpłaty dla Jasperka: 20 Bazyli3101 15 Zachary 20 Wujek&Ciocia 15 Wujek&Ciocia 15 Havanka Dzięki serdeczne :loveu: Quote
mysza 1 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Są problemy z karmą dla Jaspera. Zamówiłam w Krakvecie, bo mieli niezłą ofertę- 2 worki po 14 kg za 459 zł. Przelew zrobiłam w niedzielę. Dzisiaj do mnie zadzwonili, ze nie ma karmy a dostawa to około 5 dni, potem jeszcze wysyłka. Stały numer Krakvetu, mają w ofercie karmy, których nie ma w magazynie. Nawet na allegro wystawiają te karmy. A pies biedny ma biegunkę. Poprosiłam więc o zwrot a zamówienie złożyłam w tym sklepie co poprzednio, niestety karma sporo zdrożała, teraz 245 zł :( za worek. Powinna dojść na dniach, mam nadzieję. Quote
anawa Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Miałam podobne doświadczenie z Krakvetem i Royalem. Nie mają karm weterynaryjnych w magazynie bo chyba można je dystrybuować tylko przez wetów. Czekać trzeba długo bo ściągają ją prawdopodobnie od Ruskich lub z Ukrainy...... :( Quote
mysza 1 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='anawa']Miałam podobne doświadczenie z Krakvetem i Royalem. Nie mają karm weterynaryjnych w magazynie bo chyba można je dystrybuować tylko przez wetów. Czekać trzeba długo bo ściągają ją prawdopodobnie od Ruskich lub z Ukrainy...... :([/QUOTE] Oszuści :( a biedny pies ma biegunkę :( Mam nadzieję, ze dojdzie szybko ta z zooartu. Quote
Cantadorra Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja weterynaryjnego Royala zamawiam z zooexpress. Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostawy, mam tego samego dnia, ale firma jest z Trójmiasta i ja jestem z Trójmiasta. Choć nie wiem, czy ceny mają dobre. Quote
mysza 1 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Cantadorra']Ja weterynaryjnego Royala zamawiam z zooexpress. Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostawy, mam tego samego dnia, ale firma jest z Trójmiasta i ja jestem z Trójmiasta. Choć nie wiem, czy ceny mają dobre.[/QUOTE] Ja u nich zamawiam sporo karm, dla psów w hotelach, dostawa w zasadzie zawsze na drugi dzień ale nie mają sensitivity :( I ceny średnie ;) jesli chodzi o weterynaryjny. Quote
kikka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Berlin Sans FB Demi]nie znam, dzisiaj znalazłam w necie a n i m a l i s[/FONT][FONT=Arial]nieformalna grupa pomagająca zwierzętom[/FONT] Quote
anawa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Najlepsza droga to przez znajomego weta. Wtedy bedzie szybko a jak wet to dobry znajomy, to jeszcze w dobrej cenie :) Quote
mysza 1 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='wujek & ciocia']co u Jaspera ?[/QUOTE] W piątek dotarła karma :) mam nadzieję, że nie ma biegunek. Donka, co tam u niego? Quote
Donka5 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mysza 1 napisał(a):W piątek dotarła karma :) mam nadzieję, że nie ma biegunek. Donka, co tam u niego? Jasperkowy żołądek uspokoił się....biegunka przeszła.....to dobrze ze względu na jego zdrowie i na moje sprzątanie boksu.....Poza tym zima na razie jest łagodna....nie ma uciążliwych mrozów. Quote
libra. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mysza1, udało się zrobić nowe wydarzenie dla niego? Donka, może podeślesz mi najładniejsze zdjęcia jakie posiadasz? Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy. Trzeba pomóc znaleźć mu dom.. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 libra. napisał(a):mysza1, udało się zrobić nowe wydarzenie dla niego? Donka, może podeślesz mi najładniejsze zdjęcia jakie posiadasz? Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy. Trzeba pomóc znaleźć mu dom.. Niestety nie miałam czasu. Zrobię ale z wydarzenia to on domu nie znajdzie. Ogłoszenia są potrzebne. Może za to ludzie dorzucą się do hotelu czy karmy, bo u Jaspera spore długi. Wykupię mu kolejny pakiet. Quote
Mysza2 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 libra. napisał(a): Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy. Trzeba pomóc znaleźć mu dom.. Ja mu robiłam z takim tekstem, nie przyniósł szczęścia, ale może coś wykorzystasz z opisu charakteru (konsultowane z Donką:)) Linki do starych ogłoszeń są na stronie 46, niektóre są jeszcze aktywne, może jakieś zdjęcia z nich Ci się nadadzą. JASPER owczarek niemiecki czeka na dom Jasper to przepiękny, mądry, ok. 6 letni owczarek. Przez krótki czas mieszkał w schronisku, gdzie jako niewidomy pies nie miał szans na przeżycie. Wolontariusze złożyli się na pokrycie kosztów hoteliku, by dać mu szansę na znalezienie wspaniałego domu. Od lipca Jasper przebywa w hoteliku w Promnej k/Białobrzegów (woj. mazowieckie). W hoteliku Jasper odżył, zaznajomił się z wybiegiem i opiekunami. Na nowo nabrał zaufania do człowieka, choć ten kiedyś tak bardzo go skrzywdził skazując na poniewierkę. Jasper, jest bardzo ruchliwy, uwielbia spacery, świetnie posługuje się węchem i czuciem, ma znakomity słuch. Kiedy przebywa na znanym sobie terenie porusza się bardzo sprawnie, biega i bezbłędnie omija wszystkie przeszkody. Zachowuje czystość. Do ludzi, również do dzieci jest nastawiony przyjaźnie. Nie narzuca się nikomu. Obcym osobom stara się zejść z oczu. Akceptuje suczki, samców nie zaczepia ale sprowokowany nie pozostaje dłużny. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Jasper czeka na człowieka, który ofiaruje mu miejsce w swoim domu lub ogrodzie, pełną miskę, spokój i poczucie bezpieczeństwa. Jasper nie ma wielkich wymagań, lubi pieszczoty, ale nie domaga się ich w natarczywy sposób. Jeśli mieszkasz daleko od miejsca, gdzie przebywa Jasper, nie zniechęcaj się, pomożemy w organizacji transportu w dowolne miejsce w Polsce. Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji do hoteliku w którym przebywa Jasper 605 112 881 i_donka@tlen.pl do woluntariuszki 507 443 597, i.puchalska@gmail.com do woluntariuszki 500 083 388, elakul1@go2.pl Quote
FIFA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Wiatm Jasperka wysłałam dzisiaj zaległą dek za XII-11 , ZA I, II -2012 TROCHĘ PÓZNO ALE MAM DUŻO PRACY NIE OGARNIAM pozdrawiam pieska i jego opiekunów Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 FIFA napisał(a):Wiatm Jasperka wysłałam dzisiaj zaległą dek za XII-11 , ZA I, II -2012 TROCHĘ PÓZNO ALE MAM DUŻO PRACY NIE OGARNIAM pozdrawiam pieska i jego opiekunów Witaj w klubie :evil_lol:, też nie ogarniam :evil_lol:. Wysłałam dzisiaj podobnie jak FIFA, stałą deklarację za trzy miesiące. Bardzo proszę o rozpisanie po 10 złotych na kolejne trzy miesiące. Mizianko dla Jasperka :loveu:. Quote
mysza 1 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 FIFA napisał(a):Wiatm Jasperka wysłałam dzisiaj zaległą dek za XII-11 , ZA I, II -2012 TROCHĘ PÓZNO ALE MAM DUŻO PRACY NIE OGARNIAM pozdrawiam pieska i jego opiekunów dana napisał(a):Witaj w klubie :evil_lol:, też nie ogarniam :evil_lol:. Wysłałam dzisiaj podobnie jak FIFA, stałą deklarację za trzy miesiące. Bardzo proszę o rozpisanie po 10 złotych na kolejne trzy miesiące. Mizianko dla Jasperka :loveu:. Dziękujemy :) Quote
jestembaska Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 witam, od dawna śledzę cichaczem wątek Jasperka... Parę dni temu wysłałam dla niego 15 zł (jako Berylowa - Beryl to mój adopcyjny seter) , na właściwe konto ;)) Deklaruję tę kwotę jako miesięczny stały wpływ, a w miarę możliwości postaram się przelewać jakieś dodatkowe pieniądze. Jak się czuje Jasper? Quote
Mysza2 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 jestembaska napisał(a):Parę dni temu wysłałam dla niego 15 zł (jako Berylowa - Beryl to mój adopcyjny seter) , na właściwe konto ;)) Deklaruję tę kwotę jako miesięczny stały wpływ, a w miarę możliwości postaram się przelewać jakieś dodatkowe pieniądze. witaj:):) na wątku Japerka, bardzo się cieszymy że będzie miał kolejną stałą deklarację:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 jestembaska napisał(a):witam, od dawna śledzę cichaczem wątek Jasperka... Parę dni temu wysłałam dla niego 15 zł (jako Berylowa - Beryl to mój adopcyjny seter) , na właściwe konto ;)) Deklaruję tę kwotę jako miesięczny stały wpływ, a w miarę możliwości postaram się przelewać jakieś dodatkowe pieniądze. Jak się czuje Jasper? Witamy nową fankę ;) Jasperka :lol:. Quote
Recommended Posts