Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havanka napisał(a):
Aż strach sie pomylić !
Właśnie przed chwilą wpłaciłam swoją deklaracje za styczeń.

Wielki strach zwłaszcza jak 10 razy się myli ktoś a ja 10 razy odsyłam, opisuję a ja rozliczam 30 psów :) Sama frajda.

Bardzo dziękujemy w imieniu Jaspera.

Zamówiłam mu w Krakvecie 2 worki karmy po 14 kg za 450 zł, będzie na dłużej.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
moja DS za styczeń poszła, przy okazji zwiększyłem ją do 20 zł :)

i jeszcze jednorazowo wpłaciłem 15 zł ...

pzdr

Bardzo dziękuję, obie wpłaty doszły :)

Nowe wpłaty dla Jasperka:
20 Bazyli3101
15 Zachary
20 Wujek&Ciocia
15 Wujek&Ciocia
15 Havanka

Dzięki serdeczne :loveu:

Posted

Są problemy z karmą dla Jaspera. Zamówiłam w Krakvecie, bo mieli niezłą ofertę- 2 worki po 14 kg za 459 zł.
Przelew zrobiłam w niedzielę. Dzisiaj do mnie zadzwonili, ze nie ma karmy a dostawa to około 5 dni, potem jeszcze wysyłka. Stały numer Krakvetu, mają w ofercie karmy, których nie ma w magazynie. Nawet na allegro wystawiają te karmy.
A pies biedny ma biegunkę.

Poprosiłam więc o zwrot a zamówienie złożyłam w tym sklepie co poprzednio, niestety karma sporo zdrożała, teraz 245 zł :( za worek.
Powinna dojść na dniach, mam nadzieję.

Posted

Miałam podobne doświadczenie z Krakvetem i Royalem. Nie mają karm weterynaryjnych w magazynie bo chyba można je dystrybuować tylko przez wetów. Czekać trzeba długo bo ściągają ją prawdopodobnie od Ruskich lub z Ukrainy...... :(

Posted

[quote name='anawa']Miałam podobne doświadczenie z Krakvetem i Royalem. Nie mają karm weterynaryjnych w magazynie bo chyba można je dystrybuować tylko przez wetów. Czekać trzeba długo bo ściągają ją prawdopodobnie od Ruskich lub z Ukrainy...... :([/QUOTE]
Oszuści :( a biedny pies ma biegunkę :(
Mam nadzieję, ze dojdzie szybko ta z zooartu.

Posted

Ja weterynaryjnego Royala zamawiam z zooexpress. Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostawy, mam tego samego dnia, ale firma jest z Trójmiasta i ja jestem z Trójmiasta. Choć nie wiem, czy ceny mają dobre.

Posted

[quote name='Cantadorra']Ja weterynaryjnego Royala zamawiam z zooexpress. Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostawy, mam tego samego dnia, ale firma jest z Trójmiasta i ja jestem z Trójmiasta. Choć nie wiem, czy ceny mają dobre.[/QUOTE]
Ja u nich zamawiam sporo karm, dla psów w hotelach, dostawa w zasadzie zawsze na drugi dzień ale nie mają sensitivity :(
I ceny średnie ;) jesli chodzi o weterynaryjny.

Posted

mysza 1 napisał(a):
W piątek dotarła karma :) mam nadzieję, że nie ma biegunek.

Donka, co tam u niego?

Jasperkowy żołądek uspokoił się....biegunka przeszła.....to dobrze ze względu na jego zdrowie i na moje sprzątanie boksu.....Poza tym zima na razie jest łagodna....nie ma uciążliwych mrozów.

Posted

mysza1, udało się zrobić nowe wydarzenie dla niego?
Donka, może podeślesz mi najładniejsze zdjęcia jakie posiadasz? Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy.
Trzeba pomóc znaleźć mu dom..

Posted

libra. napisał(a):
mysza1, udało się zrobić nowe wydarzenie dla niego?
Donka, może podeślesz mi najładniejsze zdjęcia jakie posiadasz? Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy.

Niestety nie miałam czasu. Zrobię ale z wydarzenia to on domu nie znajdzie.
Ogłoszenia są potrzebne. Może za to ludzie dorzucą się do hotelu czy karmy, bo u Jaspera spore długi.
Wykupię mu kolejny pakiet.

Posted

libra. napisał(a):
Potrzebowałabym też tekst do ogłoszeń (lub najważniejsze informacje o Jasperku to sama złożę) plus tel. kontaktowy.

Ja mu robiłam z takim tekstem, nie przyniósł szczęścia, ale może coś wykorzystasz z opisu charakteru (konsultowane z Donką:))
Linki do starych ogłoszeń są na stronie 46, niektóre są jeszcze aktywne, może jakieś zdjęcia z nich Ci się nadadzą.

JASPER owczarek niemiecki czeka na dom
Jasper to przepiękny, mądry, ok. 6 letni owczarek.
Przez krótki czas mieszkał w schronisku, gdzie jako niewidomy pies nie miał szans na przeżycie.
Wolontariusze złożyli się na pokrycie kosztów hoteliku, by dać mu szansę na znalezienie wspaniałego domu.
Od lipca Jasper przebywa w hoteliku w Promnej k/Białobrzegów (woj. mazowieckie).

W hoteliku Jasper odżył, zaznajomił się z wybiegiem i opiekunami. Na nowo nabrał zaufania do człowieka, choć ten kiedyś tak bardzo go skrzywdził skazując na poniewierkę.
Jasper, jest bardzo ruchliwy, uwielbia spacery, świetnie posługuje się węchem i czuciem, ma znakomity słuch.
Kiedy przebywa na znanym sobie terenie porusza się bardzo sprawnie, biega i bezbłędnie omija wszystkie przeszkody. Zachowuje czystość.
Do ludzi, również do dzieci jest nastawiony przyjaźnie. Nie narzuca się nikomu. Obcym osobom stara się zejść z oczu.
Akceptuje suczki, samców nie zaczepia ale sprowokowany nie pozostaje dłużny.

Jest zaszczepiony i odrobaczony.
Jasper czeka na człowieka, który ofiaruje mu miejsce w swoim domu lub ogrodzie, pełną miskę, spokój i poczucie bezpieczeństwa.
Jasper nie ma wielkich wymagań, lubi pieszczoty, ale nie domaga się ich w natarczywy sposób.
Jeśli mieszkasz daleko od miejsca, gdzie przebywa Jasper, nie zniechęcaj się, pomożemy w organizacji transportu w dowolne miejsce w Polsce.
Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji
do hoteliku w którym przebywa Jasper 605 112 881 i_donka@tlen.pl
do woluntariuszki 507 443 597, i.puchalska@gmail.com
do woluntariuszki 500 083 388, elakul1@go2.pl

Posted

Wiatm Jasperka wysłałam dzisiaj zaległą dek za XII-11 , ZA I, II -2012 TROCHĘ PÓZNO ALE MAM DUŻO PRACY NIE OGARNIAM pozdrawiam pieska i jego opiekunów

Posted

FIFA napisał(a):
Wiatm Jasperka wysłałam dzisiaj zaległą dek za XII-11 , ZA I, II -2012 TROCHĘ PÓZNO ALE MAM DUŻO PRACY NIE OGARNIAM pozdrawiam pieska i jego opiekunów

Witaj w klubie :evil_lol:, też nie ogarniam :evil_lol:. Wysłałam dzisiaj podobnie jak FIFA, stałą deklarację za trzy miesiące. Bardzo proszę o rozpisanie po 10 złotych na kolejne trzy miesiące. Mizianko dla Jasperka :loveu:.

Posted

FIFA napisał(a):

dana napisał(a):
Witaj w klubie :evil_lol:, też nie ogarniam :evil_lol:. Wysłałam dzisiaj podobnie jak FIFA, stałą deklarację za trzy miesiące. Bardzo proszę o rozpisanie po 10 złotych na kolejne trzy miesiące. Mizianko dla Jasperka :loveu:.

Dziękujemy :)

Posted

witam, od dawna śledzę cichaczem wątek Jasperka...
Parę dni temu wysłałam dla niego 15 zł (jako Berylowa - Beryl to mój adopcyjny seter) , na właściwe konto ;))
Deklaruję tę kwotę jako miesięczny stały wpływ, a w miarę możliwości postaram się przelewać jakieś dodatkowe pieniądze.
Jak się czuje Jasper?

Posted

jestembaska napisał(a):
Parę dni temu wysłałam dla niego 15 zł (jako Berylowa - Beryl to mój adopcyjny seter) , na właściwe konto ;))
Deklaruję tę kwotę jako miesięczny stały wpływ, a w miarę możliwości postaram się przelewać jakieś dodatkowe pieniądze.

witaj:):) na wątku Japerka, bardzo się cieszymy że będzie miał kolejną stałą deklarację:)

Posted

jestembaska napisał(a):
witam, od dawna śledzę cichaczem wątek Jasperka...
Jak się czuje Jasper?

Witamy nową fankę ;) Jasperka :lol:.