Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki zaglądam do Jasperka bo byłam tydzień temu u Donki5 u swojego podopiecznego i na chwilę Jasperka odwiedziłam. Wygląda bardzo dobrze, ma ciałko- masę jak należy, nie widzialam żadnych śladów by miał rozwolnienie ( Donka mówi, że ma dobre qoopki). Jasperek ciekawy podszedł do pretów, dałam mu rękę obwąchać i znów i znów, niesmiało potem pewniej, widać, ze lubi towarzystwo, powąchał sie też z moim Igorem :) dał się po szyi pogłaskać. Jest śliczny i kochany. lśniąca sierść, pysio pytający, wygląda zdrowo- jakbym nie wiedziała, ze choruje na nietolerancję czy ew. trzustkę bym nie uwierzyła. Jak jeszcze będę w odwiedzinach wezme go na cioteczkowy spacerek;)

Posted

Proszę o wyjaśnienie moich wpłat. Sa nieodnotowane. Wcześniej pytałam na wątku i zero odzewu.Płaciłam regularnie a są duże braki. Nie chce, aby na tym ucierpiał Jasperek.

Posted

[quote name='Pyrdka']Proszę o wyjaśnienie moich wpłat. Sa nieodnotowane. Wcześniej pytałam na wątku i zero odzewu.Płaciłam regularnie a są duże braki. Nie chce, aby na tym ucierpiał Jasperek.
Wpłaty za listopad i grudzień były przesłane na moje prywatne konto więc zostały zwrócone 2 grudnia z dopiskiem że proszę o wpłatę na konto fundacyjne. Wielokrotnie powtarzałam, że zabieramy na konto fundacyjne i wszystkie przesłane na prywatne będą zwracane.

Widzę, że mimo wszystko zrobiłaś ponownie kolejny przelew na prywatne.

Pyrdko, czy nie rozumiesz, że wplaty kierujemy na fundacyjne? Ile razy i jakim jezykiem mam to pisać?
Jutro odsyłam kolejną wpłatę która wpłynęła na moje konto.

Prawidłowe konto do wpłat na Jaspera jest podane w pierwszym poście i to jest poniższe.

[SIZE=2]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a
03-772 Warszawa

Numer konta: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
z dopiskiem: JASPER i nick z dogo

Posted

Mysza2 napisał(a):
Może jak będziesz ponownie to spróbuj zrobić mu dobre zdjęcia do ogłoszeń. Te które są nie są nadzwyczajne.

Koniecznie, jeśli możesz to zrób zdjęcia, bo te, które ma naprawdę nie bardzo się nadają.

Jasperowi służy karma, ktorą kupuję, Royal Canin, koszt ponad 200 zł ale kupy ładne i pies czuje się dobrze.
miesięcznie wydatki na niego to 550 zł... wpłaty są na dużo mniej.

Wpłaty są zaktualizowane do końca 2011 roku.

Jasper jest na minusie na 168 zł.
Wszystkim, którzy o nim nie zapomnieli, serdecznie dziękuję :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Wiem moje gapiostwo. Zwróciłaś, a ja przelałam na konto Vivy. Poprzednie były tam przelewane i tak nie ma tego odnotowanego.

Sprawdź proszę swoje konto. Na Vivowe w 2011 roku wpłynęły od Ciebie 4 wpłaty po 10 zł w miesiącach:
- maj
- czerwiec
- lipiec
- sierpień
I są odnotowane (sierpień rzeczywiście przeoczyłam, moja wina, już dopisuję).

Posted

Przelałam dzisiaj 30 zł dla Jaspera.
Poprzednie wpłaty:50 1020 5558 1111 1156 2480 0019 Adres odbiorcy:Międzynarodowy Ruch na Rzecz zwierząt, Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa;
02.11, 04.10,02.09, 01.08+ GRUDZIEŃ.
Za listopad , grudzien i styczeń przelałam dzisiaj- na właściwe konto

Posted

[quote name='Pyrdka']Przelałam dzisiaj 30 zł dla Jaspera.
Poprzednie wpłaty:50 1020 5558 1111 1156 2480 0019 Adres odbiorcy:Międzynarodowy Ruch na Rzecz zwierząt, Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa;
02.11, 04.10,02.09, 01.08+ GRUDZIEŃ.
Za listopad , grudzien i styczeń przelałam dzisiaj- na właściwe konto
Pyrdko, to jest mój prywatny numer konta, czy Ty nie rozumiesz tego? Porównaj z tym co powyżej, dane są inne. Tylko nazwa jest ta sama a adres też zły.

Wykasuj proszę posta z moim numerem konta!!!! i Proszę Cię, przelewaj tutaj:
03-772 Warszawa

Nie wiem jak można tego nie rozumieć, naprawdę!!!!!

Edit: znowu wpłaciłaś 30 zł na moje konto!
Odsyłam.

Posted

[quote name='mysza 1']Pyrdko, to jest mój prywatny numer konta, czy Ty nie rozumiesz tego? Porównaj z tym co powyżej, dane są inne. Tylko nazwa jest ta sama a adres też zły.

Wykasuj proszę posta z moim numerem konta!!!! i Proszę Cię, przelewaj tutaj:
03-772 Warszawa

Nie wiem jak można tego nie rozumieć, naprawdę!!!!!

Edit: znowu wpłaciłaś 30 zł na moje konto!
Odsyłam.

Aż strach sie pomylić !
Właśnie przed chwilą wpłaciłam swoją deklaracje za styczeń.