Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za przypomnienie i przepraszam. Nie wiem jak to się stało że umknęła mi moja deklaracja dla Jasperka. Wysłałam dziś przelew z zaległymi deklaracjami.

Zdjęcia rzeczywiście mało nadają się do ogłoszeń, może jednak warto poogłaszać go nawet z takimi zdjęciami?

Posted

[quote name='mysza 1']A daj spokój, powieszę się kiedyś, zobaczysz :eviltong:
DEKLARACJE STAŁE (potrzeba ok. 430)
20 zł-beka
20 zł-anawa
10 zł-Bjuta
15 zł-Havanka
10 zł-Mysza2
10 zł-paulinken
20 zł-agusiazet(od lipca)
20 zł-wujek & ciocia(od VII do XII płatne natychmiastowo)
10 zł-Undercia(od lipca)
5 zł-Ariada(od lipca) (depilator na bazarek)
20 zł-kami_23
20 zł-Bazyli3101( do grudnia włącznie, prosi o przypomnienie po nowym roku)
20 zł-a.piurek(od lipca do grudnia)
10 zł-shirrrapeira(wpłata po 10 lipca)
10 zł-Sanri
25 zł-viola005
20 zł-monikapf (na razie do końca roku, prosi o przypomnienie o wpłatach )
10 zł-dudson13
10 zł-kycia1(od lipca)
10 zł-maggiejan
10 zł-Buster(od 10 lipca)
10 zł-gazzy
30 zł-yumanji
5 zł-tisane
15 zł-zachary+ewentualne doraźnie
20 zł-Yorija
10 zł-Ammounie
10 zł-Pyrdka

25 zł
- Cajus JB
10 zł- dana
20 zl- FIFI
razem: 460
Deklaracje jednorazowe:
20 zł-aganela
20 zł-amica
10 zł-magenka1
15 zł-Diegula
30 zł-Lu_Gosiak
50 zł-Tora&Faro
20 zł-kami_23
20 zł-Plicha
10zł-gazzy
10 zł-agniech_a
20 zł-Sanri
20 zł-Mal
35 zł-fochu
40 zł-kolega fochu (póki co wpisuję w jednorazowe)
25 zł-viola005
25zł-matrioszka2
20 zł-marysia55
30 zł-Mroowa
20 zł-bico
20 zł-Ulka18
20 zł-wiking042
20 zł-oska1983
20 zł-jola_li

a coz tymi deklaracjami ...???

Posted

ANETTTA napisał(a):
a coz tymi deklaracjami ...???

Nie rozumiem? Wpłacone są wpisane w rozliczenie a do tych, którzy zapomnieli, Mysza2 wysłała przypominajki. Niektórzy płacą regularnie.

Posted

Ja się deklarowałam,ale najzwyczajniej w świecie zapomniałam, bo wpłacałam przez okres jak byłam w pracy. Teraz niestety nie jestem w stanie wpłacić nawet złotówki, bo jestem od jakiegoś czasu bezrobotna, bez prawa do zasiłku. Jest mi niezmiernie głupio i przykro, ale wtedy kiedy się deklarowałam, myślałam, że się uda... Niestety nie jestem w stanie i wycofuję się z deklaracji. Ta deklaracja była podjęta pod wpływem chwili i naprawdę wtedy myślałam że mi się uda, ale niestety...Najzwyczajniej w świecie jest mi wstyd, po prostu w nawale pracy i obowiązków tak po ludzku zapomniałam... Jeśli coś się zmieni dam znać... Na razie nie mogę sobie na to pozwolić, ale w poniedziałek idę na rozmowę w sprawie pracy... może wtedy...

Posted

tisane napisał(a):
Moze napisac Ktos w skrocie informacje o nim, wiek, zachowanie w jakiej jest miejscwosci itp. postaram sie zrobic pare ogloszen

Aktualne informacje o Jasperku ma Donka, jest przecież u Niej w hoteliku.
Prosimy wobec tego Donkę o napisanie, jak się teraz Jasper zachowuje, jak funkcjonuje, co lubi, jak wygląda praca z Jasperem ? Wszystko jest ważne :lol:. Przydałyby się też aktualne zdjęcia Jasperka.
Byłoby wspaniale gdyby te ogłoszenia przyniosły Jasperkowi wymarzony domek :lol:.

Posted

[quote name='tisane']Moze napisac Ktos w skrocie informacje o nim, wiek, zachowanie w jakiej jest miejscwosci itp. postaram sie zrobic pare ogloszen
Na podstawie informacji od Donki zrobiłam taki tekst (jest gdzieś pare stron wyżej ale wklejam ponownie)

[FONT=&quot]JASPER owczarek niemiecki czeka na dom[/FONT]

[FONT=&quot]Jasper to przepiękny, mądry, ok 5 letni owczarek.
Przez krótki czas mieszkał w schronisku, jednak tam jako niewidomy pies nie miał szans na przeżycie.
Nie mogliśmy się z tym pogodzić, Jasper tak wspaniale znosi swój los, tak świetnie radzi sobie ze ślepotą .
Wolontariusze złożyli się na pokrycie kosztów hoteliku, by dać mu szansę na znalezienie wspaniałego domu.
[/FONT]
[FONT=&quot]W hoteliku w województwie mazowieckim, gdzie przebywa od lipca, Jasper odżył. Zaznajomił się z wybiegiem i opiekunami. Na nowo nabrał zaufania do człowieka, choć ten kiedyś tak bardzo go skrzywdził skazując na poniewierkę.
Jasper, jest bardzo ruchliwy, uwielbia spacery, świetnie posługuje się węchem i czuciem, ma znakomity słuch.
[/FONT]
[FONT=&quot]Kiedy przebywa na znanym sobie terenie porusza się bardzo sprawnie, biega i bezbłędnie omija wszystkie przeszkody. Zachowuje czystość. [/FONT]
[FONT=&quot]Do ludzi, również do dzieci jest nastawiony przyjaźnie. Nie narzuca się nikomu. Obcym osobom stara się zejść z oczu. [/FONT]
[FONT=&quot]Akceptuje suczki, do samców raczej nie jest przyjaźnie nastawiony.
[/FONT]
[FONT=&quot]Jest zaszczepiony i odrobaczony.
Jasper czeka na człowieka, który ofiaruje mu miejsce w swoim domu lub ogrodzie, pełną miskę, spokój i poczucie bezpieczeństwa.
[/FONT]
[FONT=&quot] Jasper nie ma wielkich wymagań, lubi pieszczoty, ale nie domaga się ich w natarczywy sposób.
Jeśli mieszkasz daleko od miejsca, gdzie przebywa Jasper, nie zniechęcaj się, pomożemy w transporcie w dowolne miejsce w Polsce.
[/FONT]
[SIZE=3]
[FONT=&quot]Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przed i poadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]
[FONT=&quot]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]

Ogłoszeń nie miał robionych bo nie mamy dobrych zdjęć.
Odwiedziałam kilka wątków psów które też sa u Donki żeby znaleźć kogoś kto się do Donki wybiera żeby pomógł w zrobieniu lepszych zdjęć.
W czwartek jedzie do Donki Anja2201, obiecała że zrobi nam zdjęcia.
Poproszę Anję2201 żeby oceniła go swoim okiem i porozmawiała z Donką , czy Jasper nadaje się do adpocji.

Posted

Trochę ogłoszeń ma, ja mu robiłam. Jest też w akcji Zaginaldom na onet.pl, na naszej stronie internetowej i na FB.
Zrobię mu wydarzenie ale teraz mam tatę w szpitalu i zamieszanie.

Posted

Mysza2 napisał(a):
mam prośbę czy wpłacające osoby
Adam D Szczytno... Bo są od nich regularne wpłaty na Jaspera ale nie znam nicków
Chcę powysyłać "wezwania do zapłaty;)" a nie chciałabym urazić tych co wpłacają

wydaje mi się ,że są to wpłaty od Gazzy ...

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
wydaje mi się ,że są to wpłaty od Gazzy ...

Dzięku Wujku i Ciociu :) . Wysłałam na pw zapytanie.
A was jeszcze raz przepraszam za pomyłkę :)