mysza 1 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Mysza, bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc :loveu: Quote
andegawenka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 mysza 1 napisał(a):Mysza, bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc :loveu: ...bo te Myszki takie są ....kochane:loveu: Quote
FIFA Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Witam Jasperka z rana do góry mały poszła wpłata za V,VI domek a ty CO nic eh pozdrawiam Quote
Mysza2 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Powysyłałam przypomnienia do zalegających, z góry przepraszam jedną osobę ale niech się ujawni jaki ma nick :) Quote
Ammounie Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dziękuję za przypomnienie i przepraszam. Nie wiem jak to się stało że umknęła mi moja deklaracja dla Jasperka. Wysłałam dziś przelew z zaległymi deklaracjami. Zdjęcia rzeczywiście mało nadają się do ogłoszeń, może jednak warto poogłaszać go nawet z takimi zdjęciami? Quote
ANETTTA Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='mysza 1']A daj spokój, powieszę się kiedyś, zobaczysz :eviltong: DEKLARACJE STAŁE (potrzeba ok. 430) 20 zł-beka 20 zł-anawa 10 zł-Bjuta 15 zł-Havanka 10 zł-Mysza2 10 zł-paulinken 20 zł-agusiazet(od lipca) 20 zł-wujek & ciocia(od VII do XII płatne natychmiastowo) 10 zł-Undercia(od lipca) 5 zł-Ariada(od lipca) (depilator na bazarek) 20 zł-kami_23 20 zł-Bazyli3101( do grudnia włącznie, prosi o przypomnienie po nowym roku) 20 zł-a.piurek(od lipca do grudnia) 10 zł-shirrrapeira(wpłata po 10 lipca) 10 zł-Sanri 25 zł-viola005 20 zł-monikapf (na razie do końca roku, prosi o przypomnienie o wpłatach ) 10 zł-dudson13 10 zł-kycia1(od lipca) 10 zł-maggiejan 10 zł-Buster(od 10 lipca) 10 zł-gazzy 30 zł-yumanji 5 zł-tisane 15 zł-zachary+ewentualne doraźnie 20 zł-Yorija 10 zł-Ammounie 10 zł-Pyrdka 25 zł- Cajus JB 10 zł- dana 20 zl- FIFI razem: 460 Deklaracje jednorazowe: 20 zł-aganela 20 zł-amica 10 zł-magenka1 15 zł-Diegula 30 zł-Lu_Gosiak 50 zł-Tora&Faro 20 zł-kami_23 20 zł-Plicha 10zł-gazzy 10 zł-agniech_a 20 zł-Sanri 20 zł-Mal 35 zł-fochu 40 zł-kolega fochu (póki co wpisuję w jednorazowe) 25 zł-viola005 25zł-matrioszka2 20 zł-marysia55 30 zł-Mroowa 20 zł-bico 20 zł-Ulka18 20 zł-wiking042 20 zł-oska1983 20 zł-jola_li a coz tymi deklaracjami ...??? Quote
mysza 1 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 ANETTTA napisał(a):a coz tymi deklaracjami ...??? Nie rozumiem? Wpłacone są wpisane w rozliczenie a do tych, którzy zapomnieli, Mysza2 wysłała przypominajki. Niektórzy płacą regularnie. Quote
shirrrapeira Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ja się deklarowałam,ale najzwyczajniej w świecie zapomniałam, bo wpłacałam przez okres jak byłam w pracy. Teraz niestety nie jestem w stanie wpłacić nawet złotówki, bo jestem od jakiegoś czasu bezrobotna, bez prawa do zasiłku. Jest mi niezmiernie głupio i przykro, ale wtedy kiedy się deklarowałam, myślałam, że się uda... Niestety nie jestem w stanie i wycofuję się z deklaracji. Ta deklaracja była podjęta pod wpływem chwili i naprawdę wtedy myślałam że mi się uda, ale niestety...Najzwyczajniej w świecie jest mi wstyd, po prostu w nawale pracy i obowiązków tak po ludzku zapomniałam... Jeśli coś się zmieni dam znać... Na razie nie mogę sobie na to pozwolić, ale w poniedziałek idę na rozmowę w sprawie pracy... może wtedy... Quote
monikapf Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Zastanawiam się kiedy będą ogłoszenia psiaka. minął rok od momentu kiedy jest w hoteliku i ani razu nie został ogłoszony ? Quote
CatAngel Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Rozesłane na fb :) do znajomych i w różne grupy :) Quote
tisane Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Przesłalam zaległe 20zl jeszcze 25zl postaram sie wyslac w niedlugim czasie, przepraszam za zwloke . Quote
tisane Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Moze napisac Ktos w skrocie informacje o nim, wiek, zachowanie w jakiej jest miejscwosci itp. postaram sie zrobic pare ogloszen Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 tisane napisał(a):Moze napisac Ktos w skrocie informacje o nim, wiek, zachowanie w jakiej jest miejscwosci itp. postaram sie zrobic pare ogloszen Aktualne informacje o Jasperku ma Donka, jest przecież u Niej w hoteliku. Prosimy wobec tego Donkę o napisanie, jak się teraz Jasper zachowuje, jak funkcjonuje, co lubi, jak wygląda praca z Jasperem ? Wszystko jest ważne :lol:. Przydałyby się też aktualne zdjęcia Jasperka. Byłoby wspaniale gdyby te ogłoszenia przyniosły Jasperkowi wymarzony domek :lol:. Quote
Mysza2 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='tisane']Moze napisac Ktos w skrocie informacje o nim, wiek, zachowanie w jakiej jest miejscwosci itp. postaram sie zrobic pare ogloszen Na podstawie informacji od Donki zrobiłam taki tekst (jest gdzieś pare stron wyżej ale wklejam ponownie) [FONT="]JASPER owczarek niemiecki czeka na dom[/FONT] [FONT="]Jasper to przepiękny, mądry, ok 5 letni owczarek. Przez krótki czas mieszkał w schronisku, jednak tam jako niewidomy pies nie miał szans na przeżycie. Nie mogliśmy się z tym pogodzić, Jasper tak wspaniale znosi swój los, tak świetnie radzi sobie ze ślepotą . Wolontariusze złożyli się na pokrycie kosztów hoteliku, by dać mu szansę na znalezienie wspaniałego domu. [/FONT] [FONT="]W hoteliku w województwie mazowieckim, gdzie przebywa od lipca, Jasper odżył. Zaznajomił się z wybiegiem i opiekunami. Na nowo nabrał zaufania do człowieka, choć ten kiedyś tak bardzo go skrzywdził skazując na poniewierkę. Jasper, jest bardzo ruchliwy, uwielbia spacery, świetnie posługuje się węchem i czuciem, ma znakomity słuch.[/FONT] [FONT="]Kiedy przebywa na znanym sobie terenie porusza się bardzo sprawnie, biega i bezbłędnie omija wszystkie przeszkody. Zachowuje czystość. [/FONT] [FONT="]Do ludzi, również do dzieci jest nastawiony przyjaźnie. Nie narzuca się nikomu. Obcym osobom stara się zejść z oczu. [/FONT] [FONT="]Akceptuje suczki, do samców raczej nie jest przyjaźnie nastawiony. [/FONT] [FONT="]Jest zaszczepiony i odrobaczony. Jasper czeka na człowieka, który ofiaruje mu miejsce w swoim domu lub ogrodzie, pełną miskę, spokój i poczucie bezpieczeństwa.[/FONT] [FONT="] Jasper nie ma wielkich wymagań, lubi pieszczoty, ale nie domaga się ich w natarczywy sposób. Jeśli mieszkasz daleko od miejsca, gdzie przebywa Jasper, nie zniechęcaj się, pomożemy w transporcie w dowolne miejsce w Polsce.[/FONT] [SIZE=3] [FONT="]Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przed i poadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT="]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] Ogłoszeń nie miał robionych bo nie mamy dobrych zdjęć. Odwiedziałam kilka wątków psów które też sa u Donki żeby znaleźć kogoś kto się do Donki wybiera żeby pomógł w zrobieniu lepszych zdjęć. W czwartek jedzie do Donki Anja2201, obiecała że zrobi nam zdjęcia. Poproszę Anję2201 żeby oceniła go swoim okiem i porozmawiała z Donką , czy Jasper nadaje się do adpocji. Quote
mysza 1 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Trochę ogłoszeń ma, ja mu robiłam. Jest też w akcji Zaginaldom na onet.pl, na naszej stronie internetowej i na FB. Zrobię mu wydarzenie ale teraz mam tatę w szpitalu i zamieszanie. Quote
Cleo2008 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 rozeslalam MOZE by tak zaktualizowac, popieram wszystkich tu obecnie obecnych z petycja o aktualizacje ratujmy psiaka Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Przypomnę mądrego Jasperka, tak długo już czeka na dom ... Quote
wujek & ciocia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mysza2 napisał(a):mam prośbę czy wpłacające osoby Adam D Szczytno... Bo są od nich regularne wpłaty na Jaspera ale nie znam nicków Chcę powysyłać "wezwania do zapłaty;)" a nie chciałabym urazić tych co wpłacają wydaje mi się ,że są to wpłaty od Gazzy ... Quote
Mysza2 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wujek & ciocia napisał(a):wydaje mi się ,że są to wpłaty od Gazzy ... Dzięku Wujku i Ciociu :) . Wysłałam na pw zapytanie. A was jeszcze raz przepraszam za pomyłkę :) Quote
gazzy Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tak, wpłaty od Adama D. ze Szczytna są ode mnie. Były wysyłane z konta mojego taty. Pozdrawiam Agnieszka Quote
wujek & ciocia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 od czerwca deklaruję 15 zł stałej dla Jaspera :) Quote
Recommended Posts