Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):

Anawo, tak, obracam Waszymi pieniędzmi i jestem do bólu nieuczciwa. Robię to oczywiście celowo.

Tego nie powiedziałam............ niepotrzebnie się nakręcasz........

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):

Możesz w każdej chwili przejąc rozliczenia Jaspera, o co proszę od kilku miesięcy. Załozyłam wątek na czyjąś prośbę a teraz mam takie przyjemności.
Cudnie.

Nie mogę...

Jakie przyjemności? To raczej obowiązek...........rozliczeń.

Posted

Nie działa mi internet.Korzystając z uprzejmości znajomej piszę od Niej.Jasperek miewa się dobrze.Biega po znanym Mu terenie.Bez problemu wraca sam do swojego boksu.Zrobiłam nowe zdjęcia.Jak tylko będę miała możliwość wyśle.

• 2 weeks later...
Posted

A czy doczekamy się na lepsze zdjęcia Jaspera do ogłoszeń. Taką cudowną akcją było zapewnienie mu Dt, ale chyba wszyscy chcielibyśmy aby finałem był DS. Nie ma gwarancji że to się uda ale trzeba przynajmniej o to powalczyć

Posted

[quote name='Donka5']Jasperek,to trudny obiekt do foto.Cały czas w ruchu.[/QUOTE]
Jak każdy pies............ dzięki Donka5 za zdjęcia.
Nie zrozum mnie źle i nie obraź się ale te zdjęcia również do ogłoszeń nie bardzo się nadają........ Reklama dźwignią handlu - zdjęcia muszą być piękne i wyraźne, żeby przyciągnąć uwagę oglądających tysiące podobnych ogłoszeń.

Kto mieszka w pobliżu hoteliku Donki i mógłby pomóc ze zdjęciami?

Posted

Ja tu bardzo rzadko zaglądam - przepraszam. Wykupiłam trochę pakiecików ogłoszeniowych - chętnie bym odstąpiła jakiś Jasperowi, tylko te zdjęcia są tragiczne jakościowo. To drugie od góry jest nawet OK (bo w słońcu i z przyklęku, z niezłym tłem - no tyle że się nie nadaje ze względu na jakość - ma naprawdę b. małą rozdzielczość). Jeśli Jasper dorobi się atrakcyjnych fot - to dajcie mi znać, chętnie mu odstąpię komplecik ogłoszeń.
Nawiasem mówiąc Gaspar - niewidomy, starszy ONek znalazł dom przez konsekwentnie odnawiane wyróżniane allegro. Na pewno warto Jaspera ogłaszać. Przystojniak jest!

Posted

[quote name='Bjuta']Ja tu bardzo rzadko zaglądam - przepraszam. Wykupiłam trochę pakiecików ogłoszeniowych - chętnie bym odstąpiła jakiś Jasperowi, tylko te zdjęcia są tragiczne jakościowo. To drugie od góry jest nawet OK (bo w słońcu i z przyklęku, z niezłym tłem - no tyle że się nie nadaje ze względu na jakość - ma naprawdę b. małą rozdzielczość). Jeśli Jasper dorobi się atrakcyjnych fot - to dajcie mi znać, chętnie mu odstąpię komplecik ogłoszeń.
Nawiasem mówiąc Gaspar - niewidomy, starszy ONek znalazł dom przez konsekwentnie odnawiane wyróżniane allegro. Na pewno warto Jaspera ogłaszać. Przystojniak jest!
też tak myślę i już dawno wykupiłabym mu ogłoszenia (skleciłam tekst, jest tam gdzieś w poprzednich postach) tylko zdjęcia naprawdę się nie nadają:(
Szkoda tego pospolitego ruszenia które było przy ratowaniu Jaspera żeby nie próbować znaleźć mu domu:(
Ostatnio niewidomy Borys też znalazł wspaniały dom, sami zobaczcie
http://www.dogomania.pl/threads/204443-quot-Najwa%C5%BCniejsze-jest-niewidzialne-dla-oczu-quot-%C5%9ALEPY-ma-wspania%C5%82y-DOMEK
trzeba próbować

• 2 weeks later...
Posted

Niewiele osób pamięta jeszcze o Jasperze, wpłat też jest corsaz mniej.
Dla mnie lokalizacja hotelu Donki jest niewygodna, no ale to nie ja go tam umieszczałam a teraz jakby wszyscy zapomnieli.

Jako, że to mój obowiązek, zaraz zaktualizuję wpłaty.

Szkoda mi tego psa, bo siedzi i nic się nie dzieje zupełnie.
Pakiety ogłoszeniowe to już nawet mam wykupione, problemem są zdjęcia. Niewiele też o nim w zasadzie wiadomo, Donka pisze sporadycznie.
Zastaniawiam się kto bywa u Donki, bo przecież inne psy tez tam mieszkają i na pewno ludzie z okolicy odwiedzają swoich podopiecznych. Może ktoś taki by miał więcej szczęścia do tych zdjęć.

Posted

Ja pamiętam, i wpłacam ale nie ma z czego ogłoszeń zrobić. Pisałam do Donki i obiecała mi że postara się o lepsze zdjęcia i wyśle mi, ale jakiś czas upłynął i nic:(
Zapytam Donki o wątki psów, które są u niej i popytam czy ktoś się nie wybiera
Sledzik jest u Donki http://www.dogomania.pl/threads/187860-%C5%9Aledzik-%C5%9Bliczny-ale-przera%C5%BCony-kud%C5%82aczek-prosi-bardzo-o-pomoc-!!! popytam
i Gotyk http://www.dogomania.pl/threads/197972-Stary-DON-GOTYK-z-odgryz.-ogonem-ju%C5%BC-w-hotelu-u-DONKI?p=16907547#post16907547
też zapytałam

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ja pamiętam, i wpłacam ale nie ma z czego ogłoszeń zrobić. Pisałam do Donki i obiecała mi że postara się o lepsze zdjęcia i wyśle mi, ale jakiś czas upłynął i nic:(
Zapytam Donki o wątki psów, które są u niej i popytam czy ktoś się nie wybiera

Ja wiem, że pamiętasz... jako jedna z bardzo nielicznych osób. W maju zebrały się wpłaty na 135 zł a deklaracje Jasper miał na ponad 420 zł. Wiadomo było, że nie jest to specjalnie adopcyjny pies.

W każdym razie saldo jest ujemne a większośc ludzi wypięła się, jak zwykle.

Posted

[quote name='gazzy']Mam wielką, wielką prośbę !!!
Czy możecie mi podesłać na pw konto dla jaspera ?
jest w 1 poście
[SIZE=2]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
00-367 Warszawa

Numer konta: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
z dopiskiem: JASPER

Posted

mam prośbę czy wpłacające osoby
Adam D Szczytno, oraz Małgorzata N Świecie, mogłyby podać jakie mają nicki na dogo. Bo są od nich regularne wpłaty na Jaspera ale nie znam nicków
Chcę powysyłać "wezwania do zapłaty;)" a nie chciałabym urazić tych co wpłacają

Posted

Havanka napisał(a):
Przepraszam za opóźnienie z wpłatą za maj. Było trochę kiepsko z kasą, ale jutro z rana wyśle na pewno.

Takie spóźnienie to żadne spóźnienie:)

zabrałam wszystko do kupy i tak mi wyszło, wymieniam tylko zalegających w deklaracjach stałych (każddy powinien mieć 11 wpłat od lipca do maja)

Beka brak 9 wpłat po 20 zł
A.piurek brak 3 wpłat po 20 zł (deklarowała do grudnia, wpłacone do września)
Shirrapeira brak 11 wpłat po 10 zł
Sanri brak 9 wpłat po 10 zł
Kycia1 brak 9 wpłat po 10 zł
Maggiejan brak 7 wpłat po 10 zł
Buster brak 8 wpłat po 10 zł
Gazzy brak 3 wpłat po 10 zł
Yumanji brak 7 wpłat po 30 zł
Tisane brak 9 wpłat po 5 zł
Yorija brak 11 wpłat po 20 zł
Ammounie brak 11 wpłat po 10 zł
CajusJB brak 5 wpłat po 25 zł

Mysza 1 - zmień w 1 poście wpłatę w marcu od Danuta W na Dana , a Danę która wpłaca przed czasem bardzo przepraszam :)
Domyślam się że wpłaty od Małgorzata N Świecie są chyba od Ariada
7 wpłat po 10 zł od Adama ze Szczytna to Gazzy

Proszę o nie kopiowanie tego postu, bo mogą być jakieś błędy z mojej strony , które się wjaśnią (np brak nicku przy wpłatach, a było dużo jednorazowych i trudno mi je zidentyfikować) i wtedy poprawię.
Proszę nie traktujcie tego jako czarnej listy tylko jako zaproszenie do uporządkowania.
Wiele osób prosi o przypominanie bo ma dużo różnych zobowiązań i ginie w nich i tylko po to zostało to zebrane.