phase Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jeszcze na wieczór niech Jasperek sie pokaże. :) Quote
anawa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wszystkich kochających ON-ki zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/202266-RUFUS-Niewidomy-ONek-bez-nadziei-na-dom...-POMOCY! Nie tylko pieniądze ale również obecność i dobre rady bardzo potrzebne :) Quote
monikapf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Co słychać u Jaspersa? Jak tam ogłoszenia? Quote
Donka5 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jasperek miewa się dobrze.Ma swój rewir do spacerów.Biega,biega,a pózniej sam wraca bezbłędnie do boksu:-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czyli radzi sobie doskonale, potencjalny domek Jasperka będzie miał mądrego piesa:lol:. Mysza 1, czy dotarła już moja stała deklaracja dla Jasperka za trzy miesiące ? Mizianko dla ślicznego. Quote
FIFA Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Podnoszę z rana małego i wpłacam dzisiaj kaskę trzymaj się Jasperku wiosna idzie :multi: Quote
dudson13 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Pilnie proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/205200-Zagłodzony-owczarek-niemiecki-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=16610242#post16610242 Quote
monikapf Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 czy Jasper ma ogłoszenia ? Pewnie mu bardzo dobrze w DT ale już najwyższy czas aby wyfrunął do domu stałego Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przydałby się taki bajkowy domek dla Jasperka :lol:. Quote
phase Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 dana napisał(a):Przydałby się taki bajkowy domek dla Jasperka :lol:. Oj i to bardzo. ;) Quote
mysza 1 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='dana']Czyli radzi sobie doskonale, potencjalny domek Jasperka będzie miał mądrego piesa:lol:. Mysza 1, czy dotarła już moja stała deklaracja dla Jasperka za trzy miesiące ? Mizianko dla ślicznego. nie wiem, nie miałam kiedy sprawdzić. Jutro się postaram. [quote name='monikapf']czy Jasper ma ogłoszenia ? Pewnie mu bardzo dobrze w DT ale już najwyższy czas aby wyfrunął do domu stałego Nie ma, bo zdjęcia nie nadają sie do niczego, są nieostre, naprawdę słabe. tekst jest gotowy, na bazarku wykupiłam mu pakiet ale z tymi zdjęciami nic nie można zrobić. Jasper były tez na onecie w akcji zaginął dom ale zdjęcia sie nie nadawały na stronę. Czy któraś z kochających cioteczek chciałaby przejąc prowadzenie wątku i rozliczeń Jaspera? Ja mam kilkanascie psów i naprawdę nie daję rady. Quote
Donka5 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Spróbuje zrobić jakieś nowe zdjęcia. Może będą troche lepsze. Quote
mysza 1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Donka5 napisał(a):Spróbuje zrobić jakieś nowe zdjęcia. Może będą troche lepsze. Dzięki i fakturkę poproszę ;) Quote
viola005 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 moja deklaracja stala za kwiecien pojdzie w tych dniach pozdrawiam Jaspera i jego ciotki Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Donka5 napisał(a):Czy Jasperek będzie dalej otrzymywał karmę? Nie wiem, bo to Ania organizowała, pisała mi tylko, ze w marcu dostał. A dalej nei wiem. A jaka to karma? Wysłałas fakturę? Quote
Donka5 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 mysza 1 napisał(a):Nie wiem, bo to Ania organizowała, pisała mi tylko, ze w marcu dostał. A dalej nei wiem. A jaka to karma? Wysłałas fakturę? W marcu wysyłałam dwie faktury w jednej kopercie -za luty i za marzec.Każda po 330zł. Dostałam jedną wpłatę . Quote
Donka5 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czy mam rozumieć,że faktura za marzec zagineła???? Jasperek dostawał karmę -hills. Quote
anawa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Donka5 napisał(a):W marcu wysyłałam dwie faktury w jednej kopercie -za luty i za marzec.Każda po 330zł. Dostałam jedną wpłatę . To znaczy, że za marzec nie było wpłaty??? Quote
Mysza2 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Donka czy nie dałoby się zrobić lepszych "ostrych" zdjęć Jasperowi.? Te co sa nie za bardzo nadają się do ogłoszeń Quote
Donka5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 anawa napisał(a):To znaczy, że za marzec nie było wpłaty??? Dostałam jedną wpłatę 330zł,co oznacza,że za marzec nie było wpłaty. Quote
Donka5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Mysza2 napisał(a):Donka czy nie dałoby się zrobić lepszych "ostrych" zdjęć Jasperowi.? Te co sa nie za bardzo nadają się do ogłoszeń Muszę w takim razie pożyczyć jakiś lepszy aparat od kogoś .Pewnie z mojego aparatu dużo lepszych zjęć nie da się uzyskać:-( Quote
anawa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Donka5 napisał(a):Dostałam jedną wpłatę 330zł,co oznacza,że za marzec nie było wpłaty. To bardzo nie w porządku........ Ja już wpłaciłam swoja deklarację za kwiecień a to przecież składka na hotel............... :( Quote
mysza 1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Donka5 napisał(a):Czy mam rozumieć,że faktura za marzec zagineła???? Jasperek dostawał karmę -hills. Cholercia, nie wiem, nie było jej. Zaraz przeszukam kopertę, tamtą już złożyłam. anawa napisał(a):To znaczy, że za marzec nie było wpłaty??? anawa napisał(a):To bardzo nie w porządku........ Ja już wpłaciłam swoja deklarację za kwiecień a to przecież składka na hotel............... :( Anawo, tak, obracam Waszymi pieniędzmi i jestem do bólu nieuczciwa. Robię to oczywiście celowo. Możesz w każdej chwili przejąc rozliczenia Jaspera, o co proszę od kilku miesięcy. Załozyłam wątek na czyjąś prośbę a teraz mam takie przyjemności. Cudnie. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Jeszcze wyjaśnienie- działam z ramienia Vivy, dla Waszej wygody nie zmieniłam numeru konta, wiem, że wiele osób ma zlecenia stałe i nie śledzi wątku ale niniejszym to robię, bardzo proszę o wpłacanie deklaracji na konto Vivy. Przelewałam więc na Vivowe a żeby z niego wypłacić potrzebne są faktury lub rachunki, mogę tylko na tej podstawie dokonać przelewu. W dniu, w którym przychodził rachunek, robiłam przelew. Podaję nowy numer konta, te z prywatnego będę odsyłać. [SIZE=2]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA! ul. Kopernika 6 m 8 00-367 Warszawa Numer konta: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316 z dopiskiem: JASPER Quote
Recommended Posts