Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dana']Czyli radzi sobie doskonale, potencjalny domek Jasperka będzie miał mądrego piesa:lol:.
Mysza 1, czy dotarła już moja stała deklaracja dla Jasperka za trzy miesiące ?
Mizianko dla ślicznego.
nie wiem, nie miałam kiedy sprawdzić. Jutro się postaram.
[quote name='monikapf']czy Jasper ma ogłoszenia ? Pewnie mu bardzo dobrze w DT ale już najwyższy czas aby wyfrunął do domu stałego
Nie ma, bo zdjęcia nie nadają sie do niczego, są nieostre, naprawdę słabe. tekst jest gotowy, na bazarku wykupiłam mu pakiet ale z tymi zdjęciami nic nie można zrobić.
Jasper były tez na onecie w akcji zaginął dom ale zdjęcia sie nie nadawały na stronę.

Czy któraś z kochających cioteczek chciałaby przejąc prowadzenie wątku i rozliczeń Jaspera? Ja mam kilkanascie psów i naprawdę nie daję rady.

Posted

Donka5 napisał(a):
Czy Jasperek będzie dalej otrzymywał karmę?

Nie wiem, bo to Ania organizowała, pisała mi tylko, ze w marcu dostał. A dalej nei wiem. A jaka to karma?
Wysłałas fakturę?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie wiem, bo to Ania organizowała, pisała mi tylko, ze w marcu dostał. A dalej nei wiem. A jaka to karma?
Wysłałas fakturę?

W marcu wysyłałam dwie faktury w jednej kopercie -za luty i za marzec.Każda po 330zł. Dostałam jedną wpłatę .

Posted

Donka5 napisał(a):
W marcu wysyłałam dwie faktury w jednej kopercie -za luty i za marzec.Każda po 330zł. Dostałam jedną wpłatę .

To znaczy, że za marzec nie było wpłaty???

Posted

Mysza2 napisał(a):
Donka czy nie dałoby się zrobić lepszych "ostrych" zdjęć Jasperowi.? Te co sa nie za bardzo nadają się do ogłoszeń

Muszę w takim razie pożyczyć jakiś lepszy aparat od kogoś .Pewnie z mojego aparatu dużo lepszych zjęć nie da się uzyskać:-(

Posted

Donka5 napisał(a):
Dostałam jedną wpłatę 330zł,co oznacza,że za marzec nie było wpłaty.

To bardzo nie w porządku........ Ja już wpłaciłam swoja deklarację za kwiecień a to przecież składka na hotel............... :(

Posted

Donka5 napisał(a):
Czy mam rozumieć,że faktura za marzec zagineła???? Jasperek dostawał karmę -hills.

Cholercia, nie wiem, nie było jej. Zaraz przeszukam kopertę, tamtą już złożyłam.
anawa napisał(a):
To znaczy, że za marzec nie było wpłaty???

anawa napisał(a):
To bardzo nie w porządku........ Ja już wpłaciłam swoja deklarację za kwiecień a to przecież składka na hotel............... :(

Anawo, tak, obracam Waszymi pieniędzmi i jestem do bólu nieuczciwa. Robię to oczywiście celowo.
Możesz w każdej chwili przejąc rozliczenia Jaspera, o co proszę od kilku miesięcy. Załozyłam wątek na czyjąś prośbę a teraz mam takie przyjemności.
Cudnie.

Posted

Jeszcze wyjaśnienie- działam z ramienia Vivy, dla Waszej wygody nie zmieniłam numeru konta, wiem, że wiele osób ma zlecenia stałe i nie śledzi wątku ale niniejszym to robię, bardzo proszę o wpłacanie deklaracji na konto Vivy.
Przelewałam więc na Vivowe a żeby z niego wypłacić potrzebne są faktury lub rachunki, mogę tylko na tej podstawie dokonać przelewu. W dniu, w którym przychodził rachunek, robiłam przelew.
Podaję nowy numer konta, te z prywatnego będę odsyłać.
[SIZE=2]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
00-367 Warszawa

Numer konta: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
z dopiskiem: JASPER