Donka5 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Lek dopiero doszedł-dziękuje w imieniu chłopaka:-).Dzisiej Jasper dostał pierwszą kapsułkę z jedzeniem. Quote
Ania i Kajber Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Pozdrawiamy Jasperka. Mam nadzieję, że dobrze się czuje pomimo mrozu. Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Straszny ten mróż, ile zwierząt nie przetrwa zimy :( Quote
Mysza2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 mysza 1 napisał(a):Straszny ten mróż, ile zwierząt nie przetrwa zimy :( Niestety:(, a ile wprawdzie przetrwa, ale jak marznie w tych byle jakich budach:( Quote
mysza 1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Podrzucamy Jasperka, właśnie uzupełniam wpłaty za luty, zajrzyjcie i sprawdźcie mnie ;) Quote
Ania i Kajber Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dzielna cioteczka mysza1, wszystko pięknie uzupełniła :-). Dobrze, że Jasper bezpieczny podwojnie - i fizycznie i finansowo...... Quote
Mysza2 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Moje się zgadza:). Mysia ma tyle że cud że ogarnia:) Podnieście czasem bazarek z mojego podpisu. Nie wszystkie niestety bezpieczne finansowo jak Jasperek:) Quote
Donka5 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Po niedzieli ma być już cieplej - na plusie ;-).Ponoc dzisiejsza noc ostatnia z takim mrozem. Czy za luty też mam wystawić fakture? Quote
mysza 1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Mysza2 napisał(a):Moje się zgadza:). Mysia ma tyle że cud że ogarnia:) Podnieście czasem bazarek z mojego podpisu. Nie wszystkie niestety bezpieczne finansowo jak Jasperek:) No tak ale zaraz przyjdzie opłata za hotel za luty, badania i będzie po kasie... A deklaracje stopniały i wpłaca trochę więcej niż połowa osób... W lutym było 390 zł dzięki wpłacie Bjuty na 100 zł z kasy Gaspara. Quote
Ania i Kajber Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Donka5 napisał(a):Po niedzieli ma być już cieplej - na plusie ;-).Ponoc dzisiejsza noc ostatnia z takim mrozem. Czy za luty też mam wystawić fakture? A może jakiś mały rabacik dla prawie juz rezydenta-Jasperka? Może , jeżeli służy mu karma po Gotyku, to da radę poczynic jakies oszczędności na koszcie karmy? Quote
Donka5 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Po Gotyku został niecały worek karmy.Po jednej z przysłanych karm miał ogromną biegunkę,a więc jadł tylko 2 dni, 2-gi worek karmy zjadł cały,a więc za luty może być mniej o 90zł. ok.? Quote
mysza 1 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Donka5 napisał(a):Po Gotyku został niecały worek karmy.Po jednej z przysłanych karm miał ogromną biegunkę,a więc jadł tylko 2 dni, 2-gi worek karmy zjadł cały,a więc za luty może być mniej o 90zł. ok.? Jak dla mnie super, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Może być faktura ale jeśli data lutowa to ślij szybko, bo muszę do końca tygodnia złożyć. A jak marcowa to przelew puszczę 1 marca i ze słaniem się nie spieszy ;) Quote
mysza 1 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Wiem, że kiedyś zaglądało tu duzo ludzi, zajrzyjcie na wątek 3 suń, wyrzuconych pod lasem, mieszkają w okolicy Mszczonowa, blisko Korabiewic. Nie mam jak im pomóc ale może wspólnymi siłami coś się uda? Są młode, kochane, głodne, zziębnięte i zaraz będą w ciąży http://www.dogomania.pl/threads/2030...4#post16395734 Quote
Ania i Kajber Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='mysza 1']Wiem, że kiedyś zaglądało tu duzo ludzi, zajrzyjcie na wątek 3 suń, wyrzuconych pod lasem, mieszkają w okolicy Mszczonowa, blisko Korabiewic. Nie mam jak im pomóc ale może wspólnymi siłami coś się uda? Są młode, kochane, głodne, zziębnięte i zaraz będą w ciąży http://www.dogomania.pl/threads/2030...4#post16395734 Już biegnę na wątek trzech suń. Pytanie do obu Iwonek ( :-) ) - Pani Monika , wspierająca finansowo hotelowanie Czarliego u Donki, chciałaby wysłać kol;ejny worek Hillsa I/d dla Jasperka- czy może ? ( Oczywiście ,jeżeli mysza1wyrazisz zgodę i jeżeli Donka stwierdzi, że ta karma Jasperkowi służy -on teraz chyba właśnie tę karmę po Gotyku je . ) Quote
Ania i Kajber Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Pozdrawiam Jasperka i trochę juz za nim tęsknię..... Quote
mysza 1 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Już biegnę na wątek trzech suń. Pytanie do obu Iwonek ( :-) ) - Pani Monika , wspierająca finansowo hotelowanie Czarliego u Donki, chciałaby wysłać kol;ejny worek Hillsa I/d dla Jasperka- czy może ? ( Oczywiście ,jeżeli mysza1wyrazisz zgodę i jeżeli Donka stwierdzi, że ta karma Jasperkowi służy -on teraz chyba właśnie tę karmę po Gotyku je . ) Oczywiście, że tak, bardzo dziękujemy :loveu: Jasper bierze udział w akcji zaginął dom :) będzie miał ogłoszenia, może kogoś wzruszy. Jest szansa na nowe zdjęcia, jak się da to trochę lepsze jakościowo? ;) Quote
Donka5 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Pozdrawiam Jasperka i trochę juz za nim tęsknię..... Aniu wysłałam do Ciebie kilka zdjęć Jasperka....Na zdjęciach Jasperek po kopaniu w ziemi i sprawdzeniu co w mysich norach piszczy. Quote
mysza 1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 A wysłałaś mi fakturę? Bo kasę Ci wiszę ;) Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dziewczyny, jutro siostra wysle Wam za marzec pozdrawiam JAspera i jego ekipe oraz zycze smacznego Hillsa! Quote
Mysza2 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Donka5 napisał(a):Aniu wysłałam do Ciebie kilka zdjęć Jasperka....Na zdjęciach Jasperek po kopaniu w ziemi i sprawdzeniu co w mysich norach piszczy. może przyniosą mu szczęście i ktoś bidulka wypatrzy Quote
Ania i Kajber Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tęskniłam za Jasperkiem i się doczekałam. Dostałam zdjęcia od Donki, zaraz wstawię. A p. Monika od Fakira, wzruszona losami ślepaczka, zamówiła dla Jasperka worek Hills i/d, żeby mu się watroba zregenerowała- karma w drodze, Donko-Iwonko, chyba kurier-gapa znów będzie do Ciebie dzwonił :-) . Quote
Ania i Kajber Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ciotka, wysłałam Ci na maila, a wstawię wieczorem ( chyba...) :-) . Quote
Recommended Posts