Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Moje się zgadza:). Mysia ma tyle że cud że ogarnia:)
Podnieście czasem bazarek z mojego podpisu. Nie wszystkie niestety bezpieczne finansowo jak Jasperek:)

No tak ale zaraz przyjdzie opłata za hotel za luty, badania i będzie po kasie...
A deklaracje stopniały i wpłaca trochę więcej niż połowa osób...
W lutym było 390 zł dzięki wpłacie Bjuty na 100 zł z kasy Gaspara.

Posted

Donka5 napisał(a):
Po niedzieli ma być już cieplej - na plusie ;-).Ponoc dzisiejsza noc ostatnia z takim mrozem. Czy za luty też mam wystawić fakture?

A może jakiś mały rabacik dla prawie juz rezydenta-Jasperka?

Może , jeżeli służy mu karma po Gotyku, to da radę poczynic jakies oszczędności na koszcie karmy?

Posted

Po Gotyku został niecały worek karmy.Po jednej z przysłanych karm miał ogromną biegunkę,a więc jadł tylko 2 dni, 2-gi worek karmy zjadł cały,a więc za luty może być mniej o 90zł. ok.?

Posted

Donka5 napisał(a):
Po Gotyku został niecały worek karmy.Po jednej z przysłanych karm miał ogromną biegunkę,a więc jadł tylko 2 dni, 2-gi worek karmy zjadł cały,a więc za luty może być mniej o 90zł. ok.?

Jak dla mnie super, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Może być faktura ale jeśli data lutowa to ślij szybko, bo muszę do końca tygodnia złożyć. A jak marcowa to przelew puszczę 1 marca i ze słaniem się nie spieszy ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wiem, że kiedyś zaglądało tu duzo ludzi, zajrzyjcie na wątek 3 suń, wyrzuconych pod lasem, mieszkają w okolicy Mszczonowa, blisko Korabiewic.
Nie mam jak im pomóc ale może wspólnymi siłami coś się uda? Są młode, kochane, głodne, zziębnięte i zaraz będą w ciąży http://www.dogomania.pl/threads/2030...4#post16395734

Już biegnę na wątek trzech suń.

Pytanie do obu Iwonek ( :-) ) - Pani Monika , wspierająca finansowo hotelowanie Czarliego u Donki, chciałaby wysłać kol;ejny worek Hillsa I/d dla Jasperka- czy może ?
( Oczywiście ,jeżeli mysza1wyrazisz zgodę i jeżeli Donka stwierdzi, że ta karma Jasperkowi służy -on teraz chyba właśnie tę karmę po Gotyku je . )

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Już biegnę na wątek trzech suń.

Pytanie do obu Iwonek ( :-) ) - Pani Monika , wspierająca finansowo hotelowanie Czarliego u Donki, chciałaby wysłać kol;ejny worek Hillsa I/d dla Jasperka- czy może ?
( Oczywiście ,jeżeli mysza1wyrazisz zgodę i jeżeli Donka stwierdzi, że ta karma Jasperkowi służy -on teraz chyba właśnie tę karmę po Gotyku je . )

Oczywiście, że tak, bardzo dziękujemy :loveu:

Jasper bierze udział w akcji zaginął dom :) będzie miał ogłoszenia, może kogoś wzruszy.
Jest szansa na nowe zdjęcia, jak się da to trochę lepsze jakościowo? ;)

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Pozdrawiam Jasperka i trochę juz za nim tęsknię.....

Aniu wysłałam do Ciebie kilka zdjęć Jasperka....Na zdjęciach Jasperek po kopaniu w ziemi i sprawdzeniu co w mysich norach piszczy.

Posted

Donka5 napisał(a):
Aniu wysłałam do Ciebie kilka zdjęć Jasperka....Na zdjęciach Jasperek po kopaniu w ziemi i sprawdzeniu co w mysich norach piszczy.

może przyniosą mu szczęście i ktoś bidulka wypatrzy

Posted

Tęskniłam za Jasperkiem i się doczekałam.
Dostałam zdjęcia od Donki, zaraz wstawię.

A p. Monika od Fakira, wzruszona losami ślepaczka, zamówiła dla Jasperka worek Hills i/d, żeby mu się watroba zregenerowała- karma w drodze, Donko-Iwonko, chyba kurier-gapa znów będzie do Ciebie dzwonił :-) .