Ania i Kajber Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mam nadzieję, ze psiaki nie marzną :-(. Quote
Donka5 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie było mnie ,bo nie działał mi internet.Zima nie odpuszcza, ale jakoś sobie radzimy.Jasperek dośc chętnie w porównaniu z innymi psami biega po śniegu. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Powinna już dotrzeć moja stała deklaracja dla Jasperka za grudzień i styczeń. Quote
Donka5 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Komu mogę wysłać zimowe zdjęcia Jasperka? Quote
Ania i Kajber Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Donka5']Komu mogę wysłać zimowe zdjęcia Jasperka? Mnie mozesz wysłać: amisko@o2.pl Quote
mysza 1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Zaktualizowałam wpłaty w pierwszym poście, gdybym o czymś zapomniała, proszę o znak ;) Bardzo dziękujemy za wsparcie Jasperka. :loveu: Donka, do mnie też możesz wysłać zdjęcia, adres już masz ;) Quote
Ania i Kajber Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 wesołych świat dla wszystkich cioteczek oraz ich dwu- i trój- i czworonożnych członków rodzin. Quote
mysza 1 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dziękujemy za życzenia, wzajemnie :) i podnosimy Jasperka. Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Donka5 napisał(a):Nie było mnie ,bo nie działał mi internet.Zima nie odpuszcza, ale jakoś sobie radzimy.Jasperek dośc chętnie w porównaniu z innymi psami biega po śniegu. Donka5 napisał(a):Komu mogę wysłać zimowe zdjęcia Jasperka? chyba znów padł internet... Quote
mysza 1 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Mysza2 napisał(a):no i gdzie te zdjęcia Jasperka? No właśnie nie dostałam nic. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Długo już nie ma fotek i wieści o Jasperku :roll:... Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 andegawenka napisał(a):To już 2 tygodnie..... nawet jak nie ma zdjęć to przynajmniej jakiegoś postu oczekujemy. Czy Jasper zdrowy? Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Zadzwonię jutro do Donki, pewnie znowu coś z netem ma. Quote
sylwija Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ja też czekam na wieści i zapraszam na watek imiennika z mojego podpisu.. Quote
Bazyli3101 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam Nie odzywam sie często ale śledzę wątek Jaspera. Podtrzymuję moją stałą deklaracje. 20 zł miesięcznie. Dbajcie o tego starszego Pana. Bardzo leży mi na sercu los starych niewidomych psów. Sama miałam 18-sto letnią niewidomą jamniczkę i wiem jak ważne było dla niej poczucie bezpieczeństwa i miłości. Pozdrawiam z nowym rokiem serdecznie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Mysza2 napisał(a):nawet jak nie ma zdjęć to przynajmniej jakiegoś postu oczekujemy. Czy Jasper zdrowy? Też jestem ciekawa ... Quote
phase Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czekamy na wieści i zdjęciu oby szybciuchno. Jasperek..... Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Jeśli Donka ma problem z netem to zdjęć pewnie nie ma jak wysłać. Dzwoniłam ale nie odbiera, może oddzwoni. Myślę, że u Jasperka wszystko ok tylko internetowe problemy. Dam znać jak tylko się dodzwonię. Quote
Donka5 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jestem . Mój internet częściej nie działa niz działa:-(.Jasperek miewa się dobrze. Przez ten czas jak się nie odzywałam miał znowu biegunkę.Krótko,ale kupa nie była ok. Jak na mój gust to b.wrażliwy układ pokarmowy,pewnie i wiek,bo wyglądaŁo to tak,że skończyła mi się karma dla psów wrażliwych-skłonnych do alergii ,a kurier nie mógł dojechać z karmą, bo mnie zasypał śnieg.W związku z tym dałam Jasperkowi karmę poprostu dla psów dorosłych.Odrazu zaaregował biegunką.Na szczeście karma dojechała na drugi dzień i wszystko sie unormowało. Wyśle zdjęcia dzisiaj korzystając z dostępu do intern. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Wrażliwy układ pokarmowy to niestety bardzo częsta cecha owczarków. Czekamy na fotki :) Quote
Mysza2 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dzięki Donka za wiadomości, tak jak piszesz i wiek o onki tak często mają. Najważniejsze, że wróciło do mormy Quote
sylwija Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dobrze, że już w porządku i że wiadomo, jaka przyczyna :) Quote
anawa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Donka5 napisał(a): skończyła mi się karma dla psów wrażliwych-skłonnych do alergii ,a kurier nie mógł dojechać z karmą, bo mnie zasypał śnieg.W związku z tym dałam Jasperkowi karmę poprostu dla psów dorosłych.Odrazu zaaregował biegunką. Taaak, zmiana karmy u ON-ków to murowana sraczka niestety..... Quote
Recommended Posts