Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaktualizowałam wpłaty w pierwszym poście, gdybym o czymś zapomniała, proszę o znak ;)
Bardzo dziękujemy za wsparcie Jasperka. :loveu:

Donka, do mnie też możesz wysłać zdjęcia, adres już masz ;)

Posted

Donka5 napisał(a):
Nie było mnie ,bo nie działał mi internet.Zima nie odpuszcza, ale jakoś sobie radzimy.Jasperek dośc chętnie w porównaniu z innymi psami biega po śniegu.

Donka5 napisał(a):
Komu mogę wysłać zimowe zdjęcia Jasperka?

chyba znów padł internet...

Posted

Witam

Nie odzywam sie często ale śledzę wątek Jaspera. Podtrzymuję moją stałą deklaracje. 20 zł miesięcznie.
Dbajcie o tego starszego Pana. Bardzo leży mi na sercu los starych niewidomych psów. Sama miałam 18-sto letnią niewidomą jamniczkę i wiem jak ważne było dla niej poczucie bezpieczeństwa i miłości. Pozdrawiam z nowym rokiem serdecznie.

Posted

Jeśli Donka ma problem z netem to zdjęć pewnie nie ma jak wysłać.
Dzwoniłam ale nie odbiera, może oddzwoni. Myślę, że u Jasperka wszystko ok tylko internetowe problemy. Dam znać jak tylko się dodzwonię.

Posted

Jestem . Mój internet częściej nie działa niz działa:-(.Jasperek miewa się dobrze. Przez ten czas jak się nie odzywałam miał znowu biegunkę.Krótko,ale kupa nie była ok. Jak na mój gust to b.wrażliwy układ pokarmowy,pewnie i wiek,bo wyglądaŁo to tak,że skończyła mi się karma dla psów wrażliwych-skłonnych do alergii ,a kurier nie mógł dojechać z karmą, bo mnie zasypał śnieg.W związku z tym dałam Jasperkowi karmę poprostu dla psów dorosłych.Odrazu zaaregował biegunką.Na szczeście karma dojechała na drugi dzień i wszystko sie unormowało. Wyśle zdjęcia dzisiaj korzystając z dostępu do intern.

Posted

Donka5 napisał(a):
skończyła mi się karma dla psów wrażliwych-skłonnych do alergii ,a kurier nie mógł dojechać z karmą, bo mnie zasypał śnieg.W związku z tym dałam Jasperkowi karmę poprostu dla psów dorosłych.Odrazu zaaregował biegunką.

Taaak, zmiana karmy u ON-ków to murowana sraczka niestety.....