Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kakaicezar napisał(a):
Dotarłam właśnie na watek Jasperka....piękny. Dobrze, że jest w dobrych rekach. Mogę zaproponować 10 zł stałej deklaracji. Mam nadzieję,że się przyda :-) Czekam na info z nr konta.
Mizianko dla Ciebie Jasperku

A ja zacytuję ten post żeby cioteczkom prowadzącym nie umknął:):)
Jasperek Bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu:
Czy cioteczki prowadzące wysłały nr konta?

Posted

Mysza2 napisał(a):
A ja zacytuję ten post żeby cioteczkom prowadzącym nie umknął:):)
Jasperek Bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu:
Czy cioteczki prowadzące wysłały nr konta?

Już wysyłam, zapomniałam wcześniej. Zapłaciłam hotel za październik, wpłaty uzupełnię na dniach.

Donka, nie odzywasz się ponad miesiąc, bardzo prosimy o bardziej systematyczne informacje na wątku, nawet, jeśli nic się nie dzieje ;)

Czy możemy liczyć na zdjęcia, bardziej stateczne, ostre, które by się nadawały do ogłoszeń?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Donka, nie odzywasz się ponad miesiąc, bardzo prosimy o bardziej systematyczne informacje na wątku, nawet, jeśli nic się nie dzieje ;)

Czy możemy liczyć na zdjęcia, bardziej stateczne, ostre, które by się nadawały do ogłoszeń?

Przyłączam się do apelu ;) Pokaż nam Jasperka i poopowiadaj nam o nim - nawet jeśli wiejeee u naszego Królewicza nuuuudą :)

Posted

Buster napisał(a):
Przyłączam się do apelu ;) Pokaż nam Jasperka i poopowiadaj nam o nim - nawet jeśli wiejeee u naszego Królewicza nuuuudą :)

Ja też się przyłączam:)

Posted

Długo już nie ma żadnych wieści o Jasperze. Nie wiem, co się z nim dzieje, czy nie choruje. Bardzo proszę o informacje i aktualne zdjęcia Jaspera.
Dużo osób czeka na jakiekolwiek wieści!

Posted

[quote name='Havanka']Długo już nie ma żadnych wieści o Jasperze. Nie wiem, co się z nim dzieje, czy nie choruje. Bardzo proszę o informacje i aktualne zdjęcia Jaspera.
Dużo osób czeka na jakiekolwiek wieści![/QUOTE]

Mnie też niepokoi ta cisza... Przyłączam się do prośby Havanki.

Posted

Mysza1 - bardzo proszę o interwencję w hoteliku. Nie wiemy, czy Jasper jest zdrowy, jak się zachowuje, czy w ogóle żyje itp. Jako sponsorzy mamy prawo wiedzieć, co się z psem dzieje. Nie ma zdjęć..... czy to znaczy, że pies nie ma żadnych ogłoszeń???????? Czy nikt nie podjął próby szukania mu DS?????? Przepraszam, ale przy moim kiepsko działającym internecie nie jestem w stanie przebrnąć jeszcze raz przez cały wątek.....

Posted

anawa napisał(a):
Mysza1 - bardzo proszę o interwencję w hoteliku. Nie wiemy, czy Jasper jest zdrowy, jak się zachowuje, czy w ogóle żyje itp. Jako sponsorzy mamy prawo wiedzieć, co się z psem dzieje. Nie ma zdjęć..... czy to znaczy, że pies nie ma żadnych ogłoszeń???????? Czy nikt nie podjął próby szukania mu DS?????? Przepraszam, ale przy moim kiepsko działającym internecie nie jestem w stanie przebrnąć jeszcze raz przez cały wątek.....

Nikt się nie podjął, bo nie mamy zdjęci niewiele o pise wiemy, brak relacji. Początkowo Jasper nie nadawał się do ogłaszania, był niepewny, nie wychodził z boksu, musiał się oswoić.
Natomiast tak jak pisałam wcześniej, uważam że czas na ogłoszenia dlatego liczę na informację i zdjęcia.
Nie ja załatwiałam miejsce w hotelu, zrobiłam grzeczność wolontariuszce, która mnie o to poprosiła i trochę załuję, bo mam tyle psów w hotelach, że nie wyrabiam z ogarnianiem wszystkiego.
Może ktoś chce przejąć prowadzenie wątku, zbieranie deklaracji itd?

Posted

Donka do mnie dzwoniła.
U nich wszystko w porządku, hotelik funkcjonuje bez zmian, nawet jutro przyjeżdza nowy psiak :-).

Donka ma problemy z kompem, jak je rozwiąże, napisze i wstawi nowe zdjęcia.

Jasperek też ma sie dobrze, biega juz sam po ogrodzonym terenie, a jak sie nabiega i Donka go zawola, to sam wraca do swojej bezpiecznej przystani- boxu.
Jednak obcych sie troche nadal boi i ucieka przed nimi, wiec moze jeszcze trochę za wcześnie na szukanie domu ?

Zastanawiam się, jaki wdrożyć program, by nauczyć Jaspera normalnego życia, poza swoim dotych. miejscem pobytu ?
To miejsc ejuz zna i akceptuje,ale powinien miec wiecej rożnorodnych wrażeń i bodźców.
Niestety, wydaje sie , ze Jasper jest psem, który potrzebuje dłuższego pobytu w hotelu i wsparcia dogomaniaków.

Posted

Buster napisał(a):
Ja będę się cieszyć jak Donka wrzuci fotki ;) Może sceptyczna jestem ale życie uczy ...

Też bym z miłą chęcią zobaczyła Jasperka, bo dawno fotek jego nie było.