Donka5 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Buster napisał(a):Kochane cioteczki - Daria L. z Brzeszcz z postu rozliczeniowego to ja - piszę o tym dlatego, by uniknąć nieporozumień :) A jak się czuje nasz kochany królewicz? W tym.tyg.zrobie nowe zdjęcia ,bo byłam chora i mam zaległości wpisowo-zdjęciowe. Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów. Quote
andegawenka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Donka5 napisał(a):W tym.tyg.zrobie nowe zdjęcia ,bo byłam chora i mam zaległości wpisowo-zdjęciowe. Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów. Mam nadzieję że już się wykurowałaś i jesteś zdrowa:roll: bo jak nie to my jeszcze poczekamy na fotki.... Quote
mysza 1 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Buster napisał(a):Kochane cioteczki - Daria L. z Brzeszcz z postu rozliczeniowego to ja - piszę o tym dlatego, by uniknąć nieporozumień :) A jak się czuje nasz kochany królewicz? Ok, już zmieniam ;) Gdybyś jeszcze wpłacała na Jasperka, to napisz w tytule przelewu swój nick. Nie zapamiętam wszystkich wpłacających ;) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Nikt już nie zagląda do Jasperka :( Quote
anawa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Nikt już nie zagląda do Jasperka :([/QUOTE] Nie martw się, zaglądamy....................... :) Tylko czasem "po cichu"........ ;) Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Zagladamy i na fotki czekamy:razz: Quote
Mysza2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Pewnie że zaglądamy, tylko nie zawsze piszemy :):) Quote
FIFA Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cały czas zaglądamy i wyglądamy nowych fotek dzisiaj idzie deklaracja stała ode mnie pozdrowienia dla kochanego Jasperka i jego Pani Quote
Ania i Kajber Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Donka5'] Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów.[/QUOTE] Może oprócz szelek załóżyć mu jeszcze kolczatkę i próbować trochę korygować delikatnymi szarpnieciami ? Cieszę się, ze JASPEREK okazał się w sumie przyjaznym psem, bo określenie "dziki pies" nie wróżyło nic dobrego, a jeszcze dodatkowa świeża slepota.... Powodzenia JASPERKU. :-). Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL] z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL] Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Kolczatka nie, zdecydowanie jestem przeciwna. Donka, nie wpisałaś rozliczenia za sierpień, nie wiem ile wyszło za badania więc zrobiłam przelew na 450 zł. Najwyżej dopłacę. Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Podnoszę Jasperka, dostał nowe wpłaty, uzupełnię w wolnej chwili. Quote
anawa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Mysza1 - mam prośbę: czy mogłabyś jakoś inaczej ksiegować wpłaty w pierwszym poście? Może po nicku od razu, w tym samym wierszu, wpłaty.... W tej chwili ciężko się zorientować we wpłatach a niedługo i tak nie wystarczy Ci miejsca...... Ja już się pogubiłam, czy zapłaciłam za wrzesień, czy jeszcze nie..... Proszę................. Quote
Donka5 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Byłam chora i dlatego wiele nie pisałam . Koszt badań ,to 100zł. Teraz mam problem z komp.i czy mogłabym wysłać do kogoś na adres e-mail zdjęcia Jasperka i peosić o ich zamieszczenie na wątku? Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 anawa napisał(a):Mysza1 - mam prośbę: czy mogłabyś jakoś inaczej ksiegować wpłaty w pierwszym poście? Może po nicku od razu, w tym samym wierszu, wpłaty.... W tej chwili ciężko się zorientować we wpłatach a niedługo i tak nie wystarczy Ci miejsca...... Ja już się pogubiłam, czy zapłaciłam za wrzesień, czy jeszcze nie..... Proszę................. Na chwilę obecną nie mam możliwości poprawienia tego, wpłaty idą chronologicznie, jeśli miałaś wpłącić za 3 miesiące to powinnaś wystąpić 3 razy, poza tym każdy może u siebie sprawdzić czy wyszedł przelew, ja mam trochę więcej tych przelewów, litości ;) anawa, nie płaciłaś za wrzesień, sprawdzałam właśnie konto od 25.08. Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Donka5 napisał(a):Byłam chora i dlatego wiele nie pisałam . Koszt badań ,to 100zł. Teraz mam problem z komp.i czy mogłabym wysłać do kogoś na adres e-mail zdjęcia Jasperka i peosić o ich zamieszczenie na wątku? Pewnie, i.puchalska@gmail.com Poproszę o rachunek od weta i skan lub zdjęcie. Dzięki. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mysza 1 napisał(a):Nikt już nie zagląda do Jasperka :( Zaglądam, tylko nie zawsze piszę, cały czas pamiętam o Jasperku :loveu: Quote
Recommended Posts